-
Satın İbrahim
Bu mesele gereğinden fazla uzadı.
1- Öncelikle büyük harfle yazmayın. Bu şekilde yazmanız, hakaret anlamındadır.
2- Yazdıklarınıza bakarsanız, sorununuza çözüm aramak değil, içinizi boşaltmak ve hakaret etmek için buradasınız. Daha iletinize başlarkeni "hukuk adına yüzkarası" diyecek kadar ileri gittiniz. Hakkını talep eden birine ve vekiline karşı bu kadar önyargılı olabiliyorsunuz.
İhtarnameyi okudum. Hissdarlardan biri, kira bedelini talep etmiş. Kendiniz de 3 dükkanın kira sözleşmesinin annenizin adına yapıldığını belirtmişsiniz zaten. Peki anneniz, bu 3 dükkanın sahibi mi de, adına kira sözleşmesi yapmış.
Sonra da annem kalp krizi geçirdi diyorsunuz.
4-Avukatın yaptığı, sadece müvekkili adına bir iddiadır. İtham ya da iftira değildir. Bu nedenle, siz de ihtara yanıt verip almıyorum dersiniz olur biter. Ya da, avukata vekalet verseniz, sizin adınıza müvekkili kiraları almıyor diyemiyecek mi?
5- Sizin niyetiniz adelet falan değil. Düpedüz, nasırınıza basıldığı için bağırıyorsunuz.
Bizler bu sitede, yardıma ihtiyacı olanlara, hukuki destek vermeye çalışıoyoruz. Bunun için de kendi adımızı ve resmimizi koyuyoruz. Siz de kendi adınızla yazarsanız, belki, ihtar gönderen diğer hisedar da, olayı duyup yanıt verebilir. Ama saklanarak suçlamak daha kolay.
Eğer aynı tavrınızı sürdürürseniz, site üyeliğiniz askıya alınacaktır
-
Biz niye hukuk fakultelerinde okuyup barolardan avukatlık için ruhsat aldık acaba ? Avukatlığın ne olduğunu öğreten başka bir kurum varmış meğerse ?
Bu Kadar misafirlik yeter. Hiç bir ev sahibi kendisine hakaret eden misafire katlanmak zorunda değildir. Bizde size katlanmak zorunda değiliz. Kusura bakmayın kendimize küfür ettirecek kadar demokratik değiliz. Yazdıklarınız gerçek kimliğiniz ile yazmaya, özür dilemeye davet ediyorum.