-
Maalesef üzerine hiç bişey yok ama evsatışından 3 ay sonra kardeşinin üzerine sonderece araba alındı ayrıca yurt dışı gezileri emniyet kayıtlarından çıkardım ve mahkemeye ibraz ettim Hakim siz değilsiniz ama sizin tecrübelerinize dayanarak boşanma sebebi ortada Vajinusmus var avukatıda kabul ediyor bu rahatsızlığı darp yok kötü muamele yok 1. derece akrabaları şahidimdi sürekli hacı hoca var modern tıp dan yararlanma yok benden 20.000 tazminat ve 500 ytl nafaka talep ediliyor bende 25000 maddi manevi tazminat talep ediyorum ayrıca birçok kredi borcu ve bankalarla yaptığım sözleşmeleri ibraz ettim ve evimi satıyorlar bu şekilde tecrübenize dayanarak bu iddialarını ispat edemediler hep havada kaldı bana iddia edilen şeyleri resmi belgelerle ortaya koydum benden bu talepleri alabilirlermi
-
Sayın gökyüzü,
Bu soruyu siz sormamış olun ben de okumamış olayım, lütfen...
-
Sayın gökyüzü;
Siz karınızdan ne istiyorsunuz. Son sorunuz soru mu Allahaşkına. Eşiniz sağlık engeli ile malvarlığının bağlantısı nedir?
-
Duygu hanım hemen izah edeyim Sevgisine inandığınız bir eşin üzerine yapılan ev var ortada kendine güven gelmesi için yapılan bi ev dün ya kadar yapılan düğün masrafları vs 1 kuruş katkı sı olmayan bi eve sahipleniliyor değeri yaklaşık 300-350.000 civarı ayrıca bu insan kendisini düzeltmek istemiyor bütün dr ların tedavisini reddediyor onun öncesinde ki şartlarından babasının üzerine açtığım mağazadan kaybettiğim milyarlardan zaten bahsetmedim onlar gitti dikkat edin önceki iletilerimde bu kayıplardan bahsetmiyorum (bunlar sırf eşimi sevmemden dolayı yaptığım şeyler) haketmediği şeyleri kurtrmaya çalışıyorum [b]sizde sağlık engelinden bahsettiğimi bu sorumu driyorsunuz nasıl bi soru istiyorsunuz siz sorun ben cevaplayayım
-
Sayın gökyüzü ;
Avukat değilim ... O yüzden olayın hukuki boyutuna girmeyeceğim... Öylesine bir okudum bu kadar kişi ne yazmışki diye...
Karar verdim ki sizin sorununuz aslında sevgisizlik sevgisizlikte sizde nereden belli şuradan ''(bunlar sırf eşimi sevmemden dolayı yaptığım şeyler) '' peee hikaye...
Sevgi demek anlayış demektir sevgi demek kabullenme demektir sevgi demek gözlerine bakarken erime demektir. Sevgi demek onu olduğu gibi kabullenme zaman içinde anlayışla yaklaşımdemektir... Somut hukukta sevgi yoktur... Mahkeme insanı boşar kalbinden sevgiyi sökemez... Hiç bir hakimin savcının avukatın yetkisinde ve uhdesinde değildir... Sevgi alınmaz yaşanır... Sevgi sevgi olduğu için sevebilmektir sevgi karşılıksız almadan vermektir sevgi dümyayı onun gözümle görebilmek onu anlayabilmektir...
Suçlu arrıyorsanız aynaya bakınız aynada gözlerinize dikkatli bakınız orada sevgi mi var başka bir şey mi... Bırakın sevgi tertemiz kalsın vajinismus oraya bulaşmasın....
-
Sayın commedeor sevgi karşılıklıdır tek taraflı olmaz taktir edersinizki eğer ben bu şekilde devam etmiş olsa idim aynaya baktığımda eşine ihanet etmiş saygısız seviyesiz birini görürdüm emin olun
-
Bu forumum linkini sitemde versem illegal bişey yapmış olurmuyum ? tşk.