Sayın Posedion 1;
Bana nasıl bir DURUŞ biçtiğinizi görüyorum. Ama şu kadarını söyleyeyim; Benim Fazilet Partisiyle, Refah Partisiyle, Saadet partisiyle, Ak Parti İle herhangi bir organik-inorganik bağlantım olmadı, olmazda...
Diğer partilerle de olmadığı gibi...
Ayrıca; Buradaki forum konusunu; yani irtica nedir, ne değildir Somutlaştırılmaları bölümünü ağırlıklı olarak Siyasi anlamıyla somut örneklerle tartışılsın diye açtım. Ama siyasi yönün hukuksal arka planlarıda, bağlantılarıda vardır.
Siz hukuki alanda ki İRTİCA tanımını galiba gayet iyi bilmektesiniz. Lütfen bizi yararlandırın... Öz olarak kararlardan, bildirimlerden kısa cümlelerle sunun ki SOMUT örneklerimiz olsun...
Benim mesleki alanımdaki işlerimin farklı olması itibarıyla o konularla ilgilenmediğimden gerçekten tam olarak bilmiyorum.
Avukatsın git araştır dersen olmaz... Bu teklif yanlış olur, her forum konusunu açacak kişileri töhmet altına sokarsınız.
İyi ki; Hukuki.Net'de yönetici sıfatınız yok... Sanırım olsaydı belki de kapatmak için (bu forum konusunu) bir takım girişimlerde bile bulunurdunuz.
Evet, Sayın POSEDİON 1; Sizin DURUŞUNUZ anlaşılıyor. Fakat benim duruşumu yanlış algılayıp yanlış sunuyorsunuz...
KISACA; İRTİCA İÇERİĞİNİ SOMUT ÖRNEKLERLE (VAROLANLARLA OLMAYANLARLA) ORTAYA KONULMASINI ARZULAYAN BİRİYİM... BU DEMEK DEĞİLDİR Kİ ; şimdiye kadar konulmamıştır. Konulanları da, konulmayanları da, hatta kişisel olarak birde bu var, şu yok diyeceğimiz, diyebileceğiniz örnekleride ekleyelim.
EVET SOMUT ÖRNEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ...
Benden bir örnek daha;
Bir konuda; konulanlar nas dır. Aksi tartışılamaz, eklenemez, çıkarılamaz, demekte ; İrticai bir düşüncedir.