Cevap: Hazineye tazminat davasi actim isleyis nedir
13.05.2020 tarihinde tazminat davam için hakim gerekçeli kararı yazdı
21.05.2020 bugun hem bana hem hazineye karar ile ilgili kapalı tebligat gönderildi bu tebligat 10,02,2020 de yine gönderilmişti
bundan sonra süreç ne olabilir artık kabak tadı vermeye basladı tc adliyeleri bilen yardımcı olabilirmi 30 k ihtiyacım var
karar eğer lehine kesinleşmişse ilamlı icra başlatacaksın. yani karşı taraf istinaf mahkemesine başvurmamışsa
08.06.2020 bugün hazine avukatı istinaf mahkemesine dilekçe vermiş daha ne kadar sürer ortalama teşekkurler
istinaf 1 sene sürer ortalama
70 karakter hakikaten can sıkmaya başladı
artık bakmıyorum zaten adalet bize geldimi yok işte 8.ağır cezada sebepsiz yere yine dosya açıldı
10 sene sürsün isterse istinaf hereks kendi çıkarını düşünür olmuş neymiş gerekçeli kararda vekalet ücreti almamış cok sayın hazine vekili avukat aç bunlar
2 ay önce dosya istinafa gitti bugün İstinaf karar aldı hazine avukatın itirazıni esastan reddetti ve yerel mahkemeye gönderdi karar kesinleşti
Şimdi parayi almam daha ne kadar sürer
mahkemeden kesinleşme şerhinin çıkartılmasını iste ve hemen icraya git süre bilmek imkansız
Mahkeme kendi kesinlestirmesini beklemem gerek sonra hazine defterdarliga iban bilgisi göndermem gerek degilmi
mahkemenin kendi kendine kesinleştirmesini beklersen 6 ayda çıkabilir. çıkmayabilir bile.