Cevap: Karşılıklı davada benim davam reddedilirse ne olur?
Ben başından beri yazıyorum zaten whatsapp görüntüleri var elimde eşimle karşılıklı konuşmalarımız. Burada herşeyi kabul ediyor. Bana karşı yazdıkları dava dilekçesinde de mesela beni misafirliğe gidip gelmemekte onunla ilgilenmemekle vb vb suçluyor ama buradaki konuşmalarımıza bakarsak zaten görülecek yalan söylediği. Bunları mahkeme delil olarak kabul eder mi? Pek tabii ki bilirkişi isteyeceğiz. Benim anlamak istediğim biz ilk facebookta ekran görüntüsü aldık dedik dilekçede. Sonra onu whatsapp görüntüleri de var diye destekledik. Onlar da diyor ki facebook delil olamaz. Ama whatsapptan bahsetmemişler. Facebooku kabul etmezlerse whatsapp görüntülerini kabul ederler mi?
Mahkemeye şahsi münasebet tesisi için dilekçe vermiştim. Benim lehime karar çıktı. 2 haftada bir hafta sonu alacağım çocuğumu. Ancak bunun için para yatırmam gerekiyor mu? Beni aydınlatacak bir arkadaş var mı? Teşekkürler.
Mahkeme Kararını yanınıza alın gidin Para yatırmanıza gerek yok.
Ama çocuğu size vermeyi red ederlerse o zaman İcra Dairesine Para yatırmanız gerekir.Oradan size Memur tahsis ederek Çocuğunuzu alırsınız .
Karar veren Mahkemeye şikayette bulunursunuz.
Teşekkürler yanıtınız için telefonda eşimle de konuştum ben ondan daha önce kendi ortak hesabımızdan para almıştım bana diyor ki parayı İcra Dairesinde her seferinde para vererek senden alacağım. Yani aslında kendi almayacak da ondan Aldığım para sana da yar olmayacak demek istiyor sanırım peki para yatırmak ne kadar?
Bir de sormak istediğim karşı cevap dilekçesinde iştirak nafakası olarak Aylık 500 lira istemişler dava tarihinden itibaren dava tarihi 1 11 2017 bu 500 lirayı öder miyim yoksa indirim talebinde bulunabilir miyim veya hakim nasıl takdir eder