Bunu anlayamadım.Nişanlanacak kadar yakın olduğunuz birinin ailesini de biliyorsunuzdur.Yakın arkadaşlarıyla mutlaka tanışmışsınızdır.Diğer tüm yolları denedinizde olmadı mı?
Printable View
bildiğim kadarıyla hattın açıldığı tarihten itibaren kapanana kadar
onlar için problem değil çünkü çok az yer kaplıyor (kilobayt megabayt cinsindenolduğu için )
Sayın hukuki net uzmanları;
Benim öğrenmek istediğim, CSM şirketi Vod. bana internet üzerinden bir telefon sitesine kayıt olduğumu (Mobilci.com) ve benden haftada 24 kontur keserek ücretlendirdiğini faturada gördüm. Bunun üzerine CSM şirketine benim böyle bir siteye kayıt yaptırmadığımı, fakat yanlışlıkla kayıt yaptırmış olsamda, CSM şirketi tarafından bana faturama yansıtılmak üzere kontur kesileceğinin bilgisini vermesi gerekiyordu. Görüşmelerime rağmen 3 sahıs firmaları biz karışamayız diyerek işin içinden çıkıyorlar. Ama o şirketlerle anlaşmayı yapan bu CSM firması. O şirketlede görüşmemde biz Call center hizmeti veriyoruz fazla detay veremeyiz, operatörünüzle konuşmanız gerekiyor ifadesi kullanılıyor. Anlayacağınız herkez topu birbirine atıyor.
BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM; BU csm ŞİRKETİNİ VE (MOBİLCİ.COM) ŞİRKETİNİ NASIL YARGIYA VEREBİLİRİM. EĞER TÜKETİCİ MAHKEMESİNE VERİRSEM SONUÇ NE OLUR? DETAYLI BİLGİ VERMENİZİ RİCA EDİYORUM. SAYGILAR