Hocam ne düşündünüz bilmiyor ben sadece merak ettiğim için soruyorum
Printable View
Başkalarının ne düşündüğünün çok ta fazla önemi yok,
önemli olan siz ne düşünüyorsunuz?
Ne düşünüyorsunuz da, gecenin 2 sinde sabahın 5 inde bunu merak ediyorsunuz ???
Resmi gönderen kişi 15 yaşın altındaysa, o zaman resmi o gönderdi olarak düşünülmez, resmin kandırıarak istendiği düşünülür genelde.
peki hocam belirtiğim eylem hakkında ne düşünüyorsunuz kandırmaca yok diyelim zaten yazışmalarda anlaşır bu kandırmaca mı yada başka birşey mi ben hukuk formumda çok memnunum zaman zaman da ziyaret ederim gecenin 2 si sabahın 5 ine gelince haftasonuna denk geldi birde uyku sorunum yok :)Ayrıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
15 yaşının altındaki birinden fotoğraf istemiş sayılırsınız, yazışmanın içeriğine bakılmaz. Hal böyleyken yanlış anlamadıysam yazdıklarınız birer itiraf niteliğinde.
Bahsettiğiniz eylem, hiç tanımadığı 15 yaş altındaki bir çocukla sohbet kurup o sohbette gelen resme çok güzelsin yada çok yakışıklısın diye yorum yapmaksa eğer;
düşüncem;
O İŞİN ADI SAPIKLIKTIR.
hocam anlamadım ne itirafı ya ben sadece merağımda sordum o kadar bu son sorumdu siz benı yalnış anladınız
- - - Updated - - -
Erdoğan hocam sapıklık dedınız belkıde yerınde bır tabırdır. Ama bu bir sefer olmuşsa iltifat manasında sayılmaz mı
Maalesef bu konunun suyu çıkmıştır. Anladığım kadarıyla 'birileri' çocuk yaşta birine yanaşmaya çalışmış, çocuk fotoğrafını göndermiş bu 'birisi' "tamamen iyi niyetli olduğunu iddia ederek" güya iltifatta bulunmuş.
Ben şahsen konu sahibinin "meraktan" sorduğunu düşünmüyorum ve konuyu hukuki.net yetkililerine bırakıyorum.
Bak kardeşim ben ne dediğimde sorumluyum kımsenın kımseye yanaştığı yok bu söylediğin çok ağır şeylerben Erdoğan beye yorumunda katılıyorum bunu da söyledim zaten formda olayı başka boyutta düşününce paylaşmak istedim . ne düşündüğün umrumda değil burda site yöneticileri dilerlerse engelleye bilirler veremeyeceğim bir hesabım yok. olayı tartışma ve beni kötüleme boyutuna çekme yazmak zorunda değilsin . Bu yaptığın şey çok ayıp
- - - Updated - - -
Mağdurcd bu konuda son iletimi yazıyorum bir daha bu konuda yazmayacağim sorduklarımı paylaştıklarımı okumak zorunda yazmak zorunda değilsin.Ha unutmadan söyleyim benim de dünyalar tatlısı çocuklarım var . Demek istediğimi eminim anladınız.
Bence sayılabilir elbette,
BİR SAPIĞIN BİR ÇOCUĞU KANDIRMAK İÇİN ETTİĞİ İLTİFAT .