Sayın Kuzulu;
yani Fenerbahçe'mi.
Prima Teshvika :))
Printable View
Sayın Kuzulu;
yani Fenerbahçe'mi.
Prima Teshvika :))
Sayın Tekay,
Ben bir Fenerbahçeliyim, gönlüm tabi ki kanaryanın şampiyon olmasından yana, elbette primsiz ve şikesiz.. Son zamanlarda izlediğim ve dinlediğim haberler maalesef futbola olan ilgi ve sevgimi iyice azalttı. Temiz bir lig olsun ve gerçekten hak eden şampiyon olsun diyorum...
ben olucam şampiyon.
Sigara içememek 1, takım tutamamak 2 bir türlü yapamadım. Çok üzülüyorum yorum yapamıyorum ofsayt nemenem bişiy bilemiyorum. Yalnış soru ise pardon kızmayın lütfen bu futbolun toplum halk sağlığına tampon etkisi peki de gerçekten bi faydası var mı beden sağlığına . Çevremde gel seni üye yapalım fb ye bjk ye diyorlar acaip bakıyorum. Saygılar.
Her ne kadar Kazım Kanat'ı hiç sevmesem de bugün Süperspor'da yazdığı doğruydu: "Erken öten horozun başını keserler, bu Beşiktaş bu sene şampiyon olur.."
Armasında ay-yıldızı barındırma onuruna sahip tek kulübe gönülden bağlı tüm taraftarlarımız adına...
Tarihinizi bilin, geçmişinizi unutmayın. 1903
Trabzonspor'a tebrikler. Geçmiş olsun Fırat Ağabey buda geçer. Fener yoluna devam..
Oylama sonuçları beni çok şaşırttı.Bu bir şaka olsa gerek:))))))
Son 17 sezonun en kötü performansı
Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, ligde son 17 sezonun en kötü performansını sergiliyor
Geride kalan 6 lig maçı sonunda toplamda 22 puan keybeden Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, ligde son 17 sezonun en kötü performansını sergiliyor. 'Üç Büyükler' daha önce 1989-1990 sezonunda toplamda aynı sayıda puan kaybetmişti.
Turkcell Süper Ligi'nde geride kalan 6 maç sonrasında Beşiktaş 9, Galatasaray 8, Fenerbahçe de 5 puan kaybederken, 22 puanlık toplam kayıp, son 17 sezonun rekoru olarak kayıtlara geçti.
'Üç büyükler' en son 1989-1990 sezonunda birlikte 6. maçlar sonunda 22 puan kaybetmişti. Söz konusu sezonda 6. hafta sonunda Galatasaray 11, Beşiktaş 8, Fenerbahçe de 3 puanı rakiplerine kaptırmıştı.
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, bu dönem içinde birlikte en başarılı sezonlarını 1994-1995 sezonunda geçirmiş, 6. hafta sonunda toplamda sadece 8 puan yitirmişlerdi.
BU SEZONKİ DURUM
Ligde bu sezon geride kalan 6 maç sonrasında 'Üç büyükler'in puan cetvelindeki durumu şöyle:
TAKIMLAR O G B M A Y P
Vestel Manisaspor 6 4 2 0 15 4 14
Fenerbahçe 6 4 1 1 16 6 13
Galatasaray 6 2 4 0 11 6 10
Kayserispor 6 3 1 2 8 7 10
Beşiktaş 6 3 0 3 9 7 9
HÜRRİYET
Bakınız sayın Kuzulu ne yazmış ;
''Ben bir Fenerbahçeliyim, gönlüm tabi ki kanaryanın şampiyon olmasından yana, elbette primsiz ve şikesiz.. '' Bu ne demek şu demek Fenerbahçe bu dilek yerine gelirse değil bu sene sonsuza kadar şampiyon olamaz...
Unutmamak gerekirki gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY...
Alıntı:
Bakınız sayın Kuzulu ne yazmış ;
''Ben bir Fenerbahçeliyim, gönlüm tabi ki kanaryanın şampiyon olmasından yana, elbette primsiz ve şikesiz.. '' Bu ne demek şu demek Fenerbahçe bu dilek yerine gelirse değil bu sene sonsuza kadar şampiyon olamaz.
Şike ile prim ile şampiyon olacaksa hiç olmasın, hala arkasındayım sözümün... :) Bu dileğim tüm takımlar için geçerli, eğer gerçekleşirse sadece Feneri değil diğer takımları da göreceğiz sayın commodore1tr...;)