Şu anda sadece pet shoplarda uygunsuz ortamlarda yasaklandı diye biliyorum.
Printable View
Bana numaranızı verin lütfen ben de atamıyorum çünkğ mesaj
- - - Updated - - -
Bana mesaj atıyorsunuz sonra engelliyorsunuz bir mana veremedim aslı bozun parayo geri vereceğini yazmışsınız be yapmaya çalıştığınızı anlayamadım?
- - - Updated - - -
Aslı boz size nasıl ulaştı ve hesabıma parayo yatıracağını nerden söyledi size? Ve neden sizin hesabınıza yatırmasını talep ettiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz?
- - - Updated - - -
Gerçekten cevap bekliyorum yoksa sizi de şikayet edeceğim nasıl bunu talep edersiniz ne vasıfla? kendiniz yardımcı olacağınızı söyleyerek parayı kendi hesabınıza istemenizi anlamıyorum ayrıca şikayetinizi geri alırsanız yazmışsınız ben henüz şikayet bile etmedim.Adaletistiyorum55 cevabını bekliyorum
Şeyma hanım ben size mesaj gönderemiyorum. Ve böyle bir talepte bulunmadım. lütfen bana ulaşırmısınız.
- - - Updated - - -
Bence onların oyunlarından biri olabilir. Bırakın numaranızı bilmiyor, size mesaj bile atamıyorken nasıl engelliyeyim sizi. Bu konuşmayı şu an sizden duydum. İyi oldu elimize bir koz daha vermiş oldular onlar yaptıysa bu olayı. Nerden ulaştılar size onu bile anlayamadım. Üstelik bayan Aslı ismini mi kullanıyor bilmiyorum. Benim sitede yazdığım ismi Aslıhan size Aslı ismini kullanıyorsa bu şekilde mi ulaştı. Numaramı yazdım ordan ulaşırsanız bir an önce çözümlensin bu olay yoksa iyice karmaşıklaşacak. Size yazılan bu mesajları da silmeyin lütfen onlarda delil olacak çünkü.
- - - Updated - - -
Konuştuktan sonra hala aklınızda benimle ilgili bir soru işareti olursa çünkü tüm belgeleri size gönderebilirim istediğiniz yere benimle ilgili şikayette bulunabilirsiniz. Mağdur etmeye çalıştıkları benim çünkü onlar beni engelleyince kısa mesaj olarak yazdım onlara sizi şikayet edeceğim diye. Üstelik dolandırdığınız bir tek ben değilim biliyorum hepimiz şikayette bulunacağız diye.
Şeyma hanım forumdasınız bu mesajı okuyunca beni ararsanız sevinirim
Bana hemen dönüş yapın.Ne yapıyorsunuz siz?
Hep beraber , ne yapmaktasınız siz???
Konunun devamında site açısından bir fayda görülmediğinden konu kapatılmıştır.