Cevap: aldatma ve zinaya dayalı boşanma ve kadının sevgilisinden çocuk aldırması...
Kişiler arasındaki hukuk çoğu zaman böyle durumlarda kağıda yazılı hukuktan daha çabuk çözüm üretebilir.
Benzer durumları yaşayan bir çok kişi elinde bulunan bilgi belge ve delilleri karşıdaki kişiye karşı bir baskı aracı olarak kullanarak ( aileye - çevreye - eşe - dosta söylemekle korkutmak suretiyle) sonuca ulaşabiliyorlar.
Kusurlu tarafta "rezillik çıkmasın, daha kötü şeyler yaşamayayım" diye durumu kabullenebiliyor.
Ancak velev ki bu gerçekleşmedi, o zaman babaya (ve sizlere) düşen görev; çocuğu ile görüşmesine izin verilen tüm zamanları kaliteli verimli ve konforlu geçirecek, varlığı, yakınlığı, samimiyeti, sevgisi ve sağladığı imkanları ile çocuğu için önceleri vazgeçilmez sonra yanında yaşanabilecek en ideal insan olmayı başarmak olmalıdır.
Bu durumda bir kaç yıl sonra çocuk babayı tercih edecek, anne ne kadar baskı yaparsa yapsın babadan vazgeçmeyecektir.
Bu süreçte çocuğa annesi kesinlikle kötülenmemeli, çocuk baskılanmamalıdır. Zaman içerisinde çocuk gerçekte kendisi için en doğru ve hayırlı olanı düşünen ve seçenin kim olduğunu görecek ve tercihini daha sağlıklı bir şekilde yapacaktır.
Cevap: aldatma ve zinaya dayalı boşanma ve kadının sevgilisinden çocuk aldırması...
Evet buna bizde inanıyoruz inşallahta öyle olur çok sağolun ....
Alıntı:
gizlilik rumuzlu üyeden alıntı
Evet buna bizde inanıyoruz inşallahta öyle olur çok sağolun ....
Rica ederim.. Sonucu bildirirseniz seviniriz, bilgilenmiş oluruz..
Tabi ki bildireceğim hatta bir gazeteci yazdı isterseniz bu konuyla ilgili görüşelim bu konularla ilgili çok haber yaptığını belirterek kazansak ta kazanmasak ta basında bu konuyla ilgili insanları bilgilendirmeyi düşünüyorum kazanırsak örnek olarak kazanmazsak en azından bizden sonra dava açanların seslerini daha iyi duyurabilmek adına ....
Sadece Hukuki.net forumlarında Aile Hukuku ile ilgili 10.642 konu ve 60.151 ileti var. Bunların büyük bir çoğunluğu tecelli edemeyen adaletle ilgilidir.
Ağırlık ise velayet, nafaka, ve sadakatsizlik konuludur.
Defalarca dile getirilmesine rağmen, yazılmasına çizilmesine rağmen ne yazık ki su üstüne yazılan yazı gibi bir süre sonra kaybolup gidiyor.
Umarım dilediğiniz gibi olur... Yardımımız olursa / olduysa da seviniriz..
Ben ne olursa burada yazıyorum ve sonuçlanana kadar da ve sonucunu da yazacağım tabi ki yardımınız oldu ve olacağına da inanıyorum her şey için sağ olun...
Sizi tenzih ederim. yazmayacağınızı kastetmedim, mutlaka yazarsınız, yazmak istersiniz,
Söylemeye çalıştığım; Basın yoluyla defalarca anlatıldı, hatta dernekler kuruldu ama toplum duyarsız olunca böyle oluyor..
Bu ultrason resminde sadece tarih ve hastane adı var bu konuda adliyeye ve sağlık bakanlığına verilmek üzere kocasindan imzali yazi alsak cunki farklı ülkede bende o kağıdı götürüp versem gerekli yerlere ultrason ile birlikte yada şu şekilde olsa kendisi posta yoluyla gönderse adliye ve saglik bakaligina olur mu ?Ne önerisiniz kadının kocasının avukatı hâkimden sadece hastaneye yazı yazilmasi diye belirtmis.
Ultrason görüntüsü sadece tespiti ortaya koyar. Mutlaka kayıt altına alınmak zorunda değil. Üstelik o ultrason görüntüsünün şüphelendiğiniz kişiye ait olduğunun ispatı zor. Başkasına da ait olabilir. Tabii hastahane de kayıt tutulmadı ise, kayıt varsa zaten her şey ortaya çıkacaktır.
Dün sizin yazılarınız üzerine internette bir araştırma yaptım. Binlerce ultrason fotoğrafı buldum.
Sağlık Bakanlığına ne diye başvuracaksınız. Bu ultrason fotoğrafını çekeni bulun mu diyeceksiniz. Bu ülkede ultrason çekmek / çektirmek suç değil ki ?
Adliyeye başvursanız dahi, Aile mahkemesinin işi değil ki, bu dediğiniz dedektiflik işi.
Mahkeme kaleminden hastahaneye bu müzekkerenin yazılıp yazılmadığını avukatınız aracılığı ile takip edebilirsiniz, yazılmış ise müzekkereye cevabın gelmesini bekleyeceksiniz.
Hastahaneler başka kurumlar gibi değildir, ellerindeki bilgi ve belgeleri talep edilmesi halinde mahkemeye gönderirler. Ama siz ille de kendim uğraşacağım diyorsanız işiniz zor.
Hasta hakları denilen bir kavram var, hiç bir hastahane hastalarına ait bu tür bilgileri özel şahıslarla paylaşmazlar.
Muhtemelen üstü kapatılacak çünkü kadının o dönem gittiği hastane kayıtlarına baktığımda o hastane yok o dönemde başka bir hastaneye gitme yoğun yani 4 yada 5 kez gitmiş kocası yurt dışından dilekçe gönderse durumdan bahsetse araştırılmasını talep etse savcılıktan ve sağlık bakanlığından olmaz mı diyorsunuz?