Bu konuda bir şey söylerdim ama, alınırsınız...
Printable View
Bu konuda bir şey söylerdim ama, alınırsınız...
ALINMAK YOK ELBET.....O YAŞI GEÇTİK SANIRIM..BEKLİYORUM...
merhaba...
alacaklı kestirdiği maaş haczini düzenli olarak icra dairesinden mi alacak..bunu başka birine vekalet vererek(avukat şart olmadan) yapabilirmi.kesinti yapıldıktan ne kadar gün sonra eline para geçer..
Haciz, ancak icra müdürlüğü tarafından konulabileceği için; haczedilen paralar da icra dairesine yatırılacaktır doğal olarak ve alacaklı da, alacağını ancak icra dairesi vasıtasıyla alacaktır.
Doktorluk gibi, avukatlık da tekeldir ve yalnızca Baro'ya kayıtlı avukatlar tarafından ifa edilebilir. Dolayısıyla, Mahkeme ve icra dairelerinde, kurumsal temsil hariç (şirket, banka müdürlüğü, kayyumluk gibi), avukat olmayan hiçbir kişi (hatta vekaleti yoksa, avukatlar da), bir başkasını temsil edemez; onlar adına vekaleten işlem yapamaz. (Avukatlardan kaçış, kurtuluş, ne kadar çabalanırsa çabalansız, yok değil mi???)
Maaş haciz işlemi (kesinti) yapıldıktan, takriben 3,5 gün sonra elinize para geçer demek, son derece yanlış olur. Çünkü; biri parayı kesecek, biri götürecek, biri yatıracak, biri görecek, biri izin verecek, biri de hani bana hani bana diyecek ve parayı çekecek... Burası Türkiye olduğu için, bu sorunuza yanıt bulmanız biraz zor. Bir iki uygulama geçtikten sonra, takribi süreyi tespit edebilirsiniz.
cevap için teşekkürler....
avukatlardan ve doktorlardan kaçış olmadığı bir kez daha gösterilmiş oldu...[:p]
unutmadan...
burada bir sağlık köşesi açarsanız sepetimdeki yumurtaları size satmaya başlarım bilginiz olsun..:):):):)
merhaba
a alacaklısı evi haczetti ve yediemine bıraktı gitti..b alacaklısı geldi haczetti fakat yedi emine bırakmak istemedi..satış istedi.satışdan gelen para 1.alacaklı olan a alacaklısınamı gider çünkü daha a alacaklısının alacağı bitmedi..
Sorunuzun net yanıtı: Evet.
Bakın sorunuzun net yanıtı ' evet' miş. Bürüt kısmı herşey olabilir.
Peki siz aynı netlikte şunu yanıtlar mısınız ne demek ?
'L5-S1 düzeyinde bilateral pars interartikülaris kırığı.nötral supin pozisyonda belirgin bir listezis saptanmamıştır.lomber lordozda düzleşme'
Hadi buyurun hep hukuk hizmeti değil ya bazı hukukla tıbbı karıştıranlarada yardımvı olmak lazım :))) Eğer bunu çözersek yanıtı bulacağızda omurda kırık var gibi ama nerede nedir kim filan yani ?
AV ESİN KILIÇ ERDOĞAN HANIM BU SORUYA SANIRIM EVET DİYE CEVAP VERDİ..YANİ A ALACAKLISININ ALACAĞI BİTMEDİĞİNDEN B ALACAKLISININ SATTIRDIĞI MALDAN ELDE EDİLEN PARA A ALACAKLISINA GİDER..YANLIŞMI YORUMLADIM..LÜTFEN CVP EVET/ HAYIR ŞEKLİNDE DEĞİLDE CÜMLE KURARAK OLSUN..TEŞEKKÜR EDERİM..Alıntı:
<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">merhaba
a alacaklısı evi haczetti ve yediemine bıraktı gitti..b alacaklısı geldi haczetti fakat yedi emine bırakmak istemedi..satış istedi.satışdan gelen para 1.alacaklı olan a alacaklısınamı gider çünkü daha a alacaklısının alacağı bitmedi..
<div align="right">Ekleyen: kayadibi - 17/09/2006 : 22:32:32</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
BU ARADA OMURGA KIRIĞI İLE İLGİLİ SORU SORAN MUHTEMEL MESLEKTAŞIM BAĞLANTIYI NASIL KURMUŞ BUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM..BAHSETTİĞİ MRI GÖRÜNTÜLERİNİ TARATIP BANA YOLLARSA DETAYLI BİLGİ VERİRİM KENDİLERİNE..AMAÇ BİLGİ ALIŞVERİŞİ DEĞİLMİ YANİ POLEMİKTEN ZİYADE...:):):)HOŞCAKALIN