Cevap: Mağaza THH kararına itiraz edecek peki dava nerede görülecek ?
Cevap dilekçemi an itibari ile tamamladım ve yarın itibari ile mahkemeye teslim etmeyi planlıyorum.
Dilekçem aşağıdaki gibidir. Olumsuz gördüğünüz kısımları , yada tavsiyelerinizi sunarsanız ona göre düzenlemeyi planlıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
http://i.hizliresim.com/483l24.jpg
http://i.hizliresim.com/gyDoj3.jpg
http://i.hizliresim.com/68En6P.jpg
sizin ikametgah adresinde dava açılmadıysa İLK İTİRAZINI sunarak davanın konuya girmeden ret olunmasını talep ediniz.
söz konusu dilekçenizde delilere ve kanuni nedenlere dayandığı için gayet güzeldir .
küçük imla hatları var, gerekli düzeltmeyi yapınız.
Alıntı:
ayberk_08 rumuzlu üyeden alıntı
sizin ikametgah adresinde dava açılmadıysa İLK İTİRAZINI sunarak davanın konuya girmeden ret olunmasını talep ediniz.
söz konusu dilekçenizde delilere ve kanuni nedenlere dayandığı için gayet güzeldir .
küçük imla hatları var, gerekli düzeltmeyi yapınız.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
Bunu düşündüm ancak yaptığım araştırmalarda sözleşmelerin ifa yerindeki mahkemelerin de yetkili mahkeme olarak kabul edildiğini öğrendim. Ayrıca ben başvuruyu Antalya Hakem Heyetine yaptığım için itiraz'da Antalya mahkemeleri de yetkili sayılıyormuş. Bunu birden çok kişiden duyduğum ve okuduğum için dilekçemde dayanağı kesin olmayan bir talebe yer vermek istemedim.
Gördüğünüz gibi cevap dilekçemde belirttiğim her hususu bir delile veya bir yasa maddesine dayandırmaya dikkat ettim.
İmla hataları ve sayfa düzeni ile ilgili küçük sorunlar var evet düzenleme kısmına şuanda geçiyorum uyarınız için teşekkürler.
Alıntı:
Bob_marley rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
Bunu düşündüm ancak yaptığım araştırmalarda sözleşmelerin ifa yerindeki mahkemelerin de yetkili mahkeme olarak kabul edildiğini öğrendim. Ayrıca ben başvuruyu Antalya Hakem Heyetine yaptığım için itiraz'da Antalya mahkemeleri de yetkili sayılıyormuş. Bunu birden çok kişiden duyduğum ve okuduğum için dilekçemde dayanağı kesin olmayan bir talebe yer vermek istemedim.
Gördüğünüz gibi cevap dilekçemde belirttiğim her hususu bir delile veya bir yasa maddesine dayandırmaya dikkat ettim.
İmla hataları ve sayfa düzeni ile ilgili küçük sorunlar var evet düzenleme kısmına şuanda geçiyorum uyarınız için teşekkürler.
o zaman tamamdır.
(10xx)-Her ne kadar dava dilekçesi, etkileyici bir üslupla kaleme alınmış ise de, yukarıda da değindiğimiz üzere, iddia edilen hususların hiç biri, gerçeği yansıtmadığından, davanın kabulü halinde, davacı taraf, sebepsiz yere zenginleşecek, hakkaniyete tamamen aykırı bir hüküm tesis edilmiş olaçaktır.
belirtmiş oluğum cümleye dilekçenizde yer açmanız yarar vardır :)
Alıntı:
ayberk_08 rumuzlu üyeden alıntı
o zaman tamamdır.
(10xx)-Her ne kadar dava dilekçesi, etkileyici bir üslupla kaleme alınmış ise de, yukarıda da değindiğimiz üzere, iddia edilen hususların hiç biri, gerçeği yansıtmadığından, davanın kabulü halinde, davacı taraf, sebepsiz yere zenginleşecek, hakkaniyete tamamen aykırı bir hüküm tesis edilmiş olaçaktır.
belirtmiş oluğum cümleye dilekçenizde yer açmanız yarar vardır :)
Katkılarınız için teşekkürler.
An itibari ile dilekçeme cümleniz ile birlikte son halini vermiş bulunmaktayım.
Yarın sabah teslim edeceğim.
An itibari ile mahkeme firmanın itirazını reddetmiştir.
Tam 2.5 ayda çıktı karar. Bu kadar çabuk beklemiyordum açıkçası.
Gerekçeli karar sonrası gerekli adımları atacağım.