Cevap: THH Kredi kartı aidatı iadesi kararına Garanti Bankası karşı dava açtı
Alıntı:
acabuco rumuzlu üyeden alıntı
Nasil kaybedersiniz anlamiyorum, tuketici hakem heyeti lehinize karar vermis zaten, itirazda bu aidatlarin iadesini onaylayan bir yargitay sonucu bulup eklemediniz mi ? Onemli olan yargitayin bu davalari onamasi degil mi ?
Yargıtay sonucu dediğiniz tarih karar esas no sunu yazmamız değil mi? o kararı bulup kağıt olarak ek yapmıyoruz benim anladığım :( lütfen aydınlatırmısınız
- - - Updated - - -
Alıntı:
Serkan AK rumuzlu üyeden alıntı
İşlerimin yoğunluğundan yazamadım cevabı öncelikle kusura bakmayın.
Davayı banka kazandı. Yargılama ve vekalet ücreti toplamı 55 TL ücreti avukatın hesabına gönderdim. Bilginize arkadaşlar
serkan bey aynı durumu yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum :( yardımcı olabilirmisiniz
Cevap: THH Kredi kartı aidatı iadesi kararına Garanti Bankası karşı dava açtı
Banka telefon edip, ben aidatları almaktan vazgeçtim diye imza vermezseniz dava açarız size masraf ve vekalet ücreti ödetiriz demişlerdi, beni bir daha bu şekilde ararsanız tehdit ve şantaj iddiası ile Savcılığa şikayet ederim diyerek kabul etmemiştim. İtiraz edip dava açtılar. Mahkemeye önce dilekçe verip, bana sözleşme imzalarken aidattan bahsetmediler, öğrendiğimde kartımı iptal etmek istedim, borcunun tamamını kapatmadan kartı iptal etmeyiz dediler, param yoktu borcumu bitiremedim, aidat olduğunu bilseydim hiç kart almazdım diyerek itirazın reddini istemiştim.
2.Sulh Hukuk Mahkemesi bu gün, 29.1.2016 tarihli duruşmada Garanti Bankasının itirazını red etti, banka kart aidatını geri ödeyecek. Gerekçeli karar 15 gün sonra elinize geçer dediler. En az 60 kişinin duruşması vardı,hepsinde Banka haksız bulundu, bu şekilde sonuçlandı. Banka avukatına sordum, temyizi yokmuş, karar kesin dedi.