Cevap: Kiracıyla ibraname imzaladık fakat eşyaları hala evi işgal ediyor
Xyxcyp cok sağol allah hepimizin yardımcısı olsun. .
- - - Updated - - -
Ceceli341 kira problemi yok ortada sadece çıkan hanfendi ben sözleşmeyi feshettim niye kira odeyeyim dedi esyalar evde dedim ben esyalara dokunamam dedi dün hakim olayı çözmüş oldu kadınla bi işim yok yani..Evi işgal eden eşyalar avukat olan adama(kadının eşi) emanet edilmiş..herhalde o da eşi eve geri döner diye beni kadınla ugrastirip durmuş simdiye kadar..
Sayın ayberk_08 hakkımda yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.
Sayın ceceli341 konuyu tekrar inceledim, sizin de ifade ettiğiniz gibi pek gerekli olmayan ve duygusal bir yazı yazdığım konusunda size hak verdim. Elbette herkes düşüncesini özgürce yazacak. Bundan alınmak diye birşey olmamalı. Teşekkür ederim.
Sn. Hakkarili Arzuhalci
Siz bize lazımsınız.Rica ederim değerli paylaşımlarınızdan bizi mahrum etmeyin.Umarım her zaman forumumuzda bizlerle olursunuz..
Teşekkürler Engin Bey,
Gereksiz alınganlık yaptığımın bilincindeyim. Eliden geldiğince değerli forum üyelerimize yardımcı olmaya çalışmaya devam edeceğim. Saygılar..
Arkadaşlar yine kafam karıştı.Şöyle bir soru sorayım yediemine ait eşyaları kendi evimi işgal ettiği için evi açıp eşyaları sokağa atsam kilidide degistirsem ne olur..malum ne kirayi veriyor ne eşyayı alıyor
Ek bilgi:iki eş birbirine dava açıyor kira sözleşmesi feshedildi evde kimse kalmıyor eşyalar tespit edildi eslerden biri yediemin atandı