Peki, Teşekkürler Sayın Koruk
Printable View
bağlanti olmadığnı ispatlamak konusunda diğer notları değişen kişilerin sosyal medya hesaplarinda çoğu birbiri ile arkadaş ve hep birlikte çekilmiş fotoğraflari da var ve bunların hiç birinde benim tanıdığım kişi de bende yokum bunun aksini ispat edecek bi fotoğrafım olmadığndan da eminim bu da bi delil olabilir mı?
- - - Updated - - -
Ayrıca en kötü ihtimal olarak nasıl bi ceza alırım fikriniz var mı
notunuz ne kadar degismis ve degismeseydi alacaginiz not kacti? bu not artisindan gercekten elde ettiginiz buyuk bir yarar var mi? sinif gecme vs.
1.89 idi 2.02 yapılmış mesela dd olan notumun biri en yüksek cc olmuş ortalama 2 olunca bir ders fazla veriliyor sadece bu faydasi var mezun olmamada bir sene vardı dört yıllık bölümde okuyorum alttan kaldığım ders olduğu için ikinci sınıf gözüküyorum kaldığım dersleri düzeltmemisler daha önce bi kere alıp kaldığım ikincisinde geçtiğim dersi ilkinde geçmisim gibi gösterilmiş ama yaz okulunda aldığım için onu kanıtlayamıyorum Diğer öğrencilerde durum böyle değil hiç okula gelmeyen sinavlara gelmeyen insanın ortalamasinı 2 nin üzerine çıkarmışlar bi kişiyi de mezun etmisler
- - - Updated - - -
şimdilik dava açılmamış an kısa süre içinde açılacak dendi bi kaç kişinin ifadesi alınmış benimki alınmadı henüz tüm bunları ifadem de anlatmak dışında dava açılırsa savunma dilekçesi olarak tamı yazmam gerekir o halde
soyle bir ifade verebilirsiniz. eger notlarimi degistirecek olsaydim kaldigim dersleri degistirilmesini talep ederdim. notumun degistirldigi derse iliskin herhangi bir menfaatim yoktur seklinde bir savunma sizin sucsuzlugunuz yonunde savcida olumlu kanaat olusturacaktir.
Verdiginiz bilgiler için çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz avukat bey inşallah adıma dava açılmaz
Bende acilacagini düşünüyorum ama bi umut. Öğrenci olduğum için avukat ücretleri pahalı geliyor eğer barodan davama bakması için bi avukat verilmesini talep edersem verirler mi