Cevap: Park halinde bulunan aracın çekilmesi
Alıntı:
fthgck rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Şenol bey nasıl haklı iken haksız duruma düşürüyor anlamadım. Bu gördüğünüz alanın apartmana ait bir alan olduğu apaçık ortada , oraya parkeden kişi veya kişilerin bu durumu anlamaları bu kadar zor olamaz. Benim oraya uyarı tarzı v.s. asmamın veya asmamamın beni nasıl haklı iken haksız duruma düşüre bileceğini söylermisiniz.
Sayın Şenol bey bu tarz uyarı levhaları ile haklılığımı kanıtlaya bilirmiyim. Apartmanın park alanına asıldı.
http://i.hizliresim.com/95qnBZ.jpg
- - - Updated - - -
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Benim yaşadığım şehirde belediye heryeri kilit taşlı, alçak kaldırımlı yollar yaptı. Şimdi herkes kaldırıma park ediyor. Yayalarda yollardan yürüyor artık. Eskiden kaldırımlara park bile edemezdiniz. O günün Belediye başkanı şimdinin ekonomi bakanı zat, bundan yakınanlara kaldırıma park edenlerin camını kırın diye akıl vermişti. Binanın otopark girişini kapatacak şekilde park eden araçları trafiğe bildiriyoruz. bize aracın sahibinin telefonunu veriyorlar. Telefon kayıtlı değilse 3-4 saat bekleyin gelmezse çekeriz diyorlar. Aracın sahibini arasanızda fark etmiyor. Nasılsa aracım çekilmeyecek diye hemen gelemem çarşıda alışveriş yapıyorum 1 saatten önce gelemem diye cevaplıyor. Bizde usulü öğrendik polis gibi sert ve emredici şekilde arıyoruz. O zaman adam kan ter içinde koşturarak geliyor.
Şimdi üyenin sözlerinden yasak yere park etmek suç değil ayıp haline gelmiş. " Araç sahibi Çekmezse bir ara gelir çekeriz."
- - - Updated - - -
Ben özel mülkteki araca karışamıyorlar diye biliyorum. Elinizde kamera görüntüleri var ise bence dava açın.
Evet elimde kamera görüntüleri var. Bariz apaçık bir şekilde 25.dk da benim geldiğim ve aracın çekildiği
Alıntı:
fthgck rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Şenol bey bu tarz uyarı levhaları ile haklılığımı kanıtlaya bilirmiyim. Apartmanın park alanına asıldı.
http://i.hizliresim.com/95qnBZ.jpg
- - - Updated - - -
Evet elimde kamera görüntüleri var. Bariz apaçık bir şekilde 25.dk da benim geldiğim ve aracın çekildiği
Bizim apartmanın girişinin olduğu alanda 6 adet bu yazılardan var. Buna rağmen aracı gelip almıyorlar. :)
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Bizim apartmanın girişinin olduğu alanda 6 adet bu yazılardan var. Buna rağmen aracı gelip almıyorlar. :)
Sayın ceceli341 bilmiyorum artık , hukuki olarak ne sonuç çıkar. Baktım olmuyor konulan araçların sahiplerini uyarıcaz. olmadı bir yol bulmaya çalışılacak.