Cevap: İlamsız takipte ödeme emri nedir
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Şu yukarıda sorduğunuz sorulara bakınca sormadan edemedim;
Siz o alacaklıyı tanımadığınızdan eminmisiniz????
Gerçekten sizin hiç bir ilginiz yoksa, bundan %100 eminseniz;
icra dairesine elinizdeki belge ile gidip, bu icra ilamına itiraz etmek istiyorum, konunun benimle hiç bir ilgisi yoktur, bu borcu kabul etmiyorum diyerek itiraz edebilirsiniz.
Karşı taraf alacağında ısrar ederse ve gerçekten sizin borçlu olduğunuzu açacağı davada ıspatlarsa, yukarıda da belirtildiği üzere dava masrafları+ karşı taraf avukatlık vekalet ücreti + icra inkar tazminatı ödemek zorunda kalırsınız.
Alacaklıyı tanımıyorum olayı şey olarak icrayı yollayan firmayı biliyorum ama icranın benim adıma gelmesi şaşırtıcı geldi bana benim bilgilerim mevcut icra dosyasında ama olayın benimle alakası olmadığını düşünüyorum çünkü adı geçen siteden daha önce alışveriş yapmadım
exphovia35 arkadaşım sen önce bir doktora görün ciddiyim, aynı soruları soruyosun sürekli, icrayı sana biz yollamadık yollayan yere git yada arasana sana yardımcı olurlar, ben çok gittim sağolsunlar hepsi ne sorduysam yanıt verdiler hemde icra müdürünün odasında ağırlandım.
Bahsettiğiniz alışveriş sitesine icra takibine konu olabilecek bir satınalma nsıl yapılabilir ki?
Doğrudan öde ve al şeklinde işleyen bir sistem var sitede.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Bahsettiğiniz alışveriş sitesine icra takibine konu olabilecek bir satınalma nsıl yapılabilir ki?
Doğrudan öde ve al şeklinde işleyen bir sistem var sitede.
Bende onu anlayamadım ya kredi kartıyla ödüyorsun ve alıyosun ama benim ne kredi kartım var ne alışveriş yapmışlığım bu sabah şirketin avukatlarıyla görüştüm bugün veya yarın bilgi aktarılıcak aksi takdirde itiraz edeceğim borca
Ödeme emrine itiraz için 7 gününüz var, o süreyi kaçırırsanız, ödemek zorunda kalırsınız biliyorsunuz değil mi?
Alışveriş yapmamışsanız borç neden çıkmış ilginç. Size gelen kağıtta karşı tarafın avukatın iletişim bilgisi, telefonu vardır, bir görüşün. Borcunuzun olmadığına eminseniz 14 Mayıs Perşembe günü itiraz sürenizin son günü. İtiraz etmezseniz 15 Mayıs Cuma günü borçlu olduğunuz kesinleşir.
Borcun yoksa git itiraz et, karşı tarafın avukatının bilgilendirmesini beklersen ödersin o borcu