Evet imzalı olarak teslim edin. Yarın ihtarı çektikten sonra İşverene gidip. Sözleşmenizi haklı nedenle fesh ettiğinize dair ihtar çektiğinizi bu nedenle işe devam etmeyeceğinizi söyleyip imza karşılığı laptopu eslim edersiniz.
Printable View
Evet imzalı olarak teslim edin. Yarın ihtarı çektikten sonra İşverene gidip. Sözleşmenizi haklı nedenle fesh ettiğinize dair ihtar çektiğinizi bu nedenle işe devam etmeyeceğinizi söyleyip imza karşılığı laptopu eslim edersiniz.
Bugün sabah ihtarı noter kanalıyla APS li gönderdim.İşyerime gittim.
Tüm şirket çalışanlarına veda maili gönderdim ve tüm yanımdaki arkadaşlarımla helalleştim.
Tam çıkmak üzereyken yöneticilerimden biri ısrarla bilgisayarımı istedi ve şifrelerini de söylememi kendisine bilgisayarımı vermemi istedi.
Bilgisayarımda özel bilgilerim belgelerim olduğunu bunları akşam yedekleyerek,yarın sabah şirket merkezine götüreceğimi ve belge ile teslim edeceğimi,kendisine veremeyeceğimi bildirdim.
Israrla bilgisayarı kendisine vermemi istedi ve çıkarken arkamdan bana hakaretler etti.Telefon açtı telefonda terbiyesizlik yaptı.
Yarın bilgisayar tesliminde inşallah bir sorun çıkarmazlar.
Bu bilgisayarları teslim etmenin başka bir yolu yokmudur?
Bilgisayarınızdaki bütün kişisel bilgileri tamamen silin. Hatta format atın. Siz daha iyi biliyorsunuz zaten bilgisayar işini.
Bilgisayarı kurye ilede gönderebilirsiniz. Fakat sağlam çalışır vaziyette teslim ettiğinize dair yazı alırsanız sizin için iyi olur. Kararı siz verin. İşveren ve üst yöneticilerle polemiğe girmeyin. Yapılan ayrımcılıktan sonra çalışamayacağınızı nazik bir şekilde anlatın. Size başkaca İmza attırmaya kalkarlar ise atmayın. İhtar çektiğinizi belirtin.
Kolay gelsin, başarılar.
Sayın ceceli bey çok teşekkür ederim cevaplanırınız,emeğiniz için.Çok sağolun.Yarın aynı belirttiğiniz şekilde hareket edeceğim.