Valla isbankasi ile islem yapinca 1500 1500 cekiyordum. 4. Cekimde banka aradi. Bilgilm disi dedim.. 30 40 gun arasi 6000 iade edildi. Teb te gece 10000 tl kaybettim sabah bankaya gittim bilgim disi islem yapilmis. 60 gun icinde iade edildi
Printable View
Valla isbankasi ile islem yapinca 1500 1500 cekiyordum. 4. Cekimde banka aradi. Bilgilm disi dedim.. 30 40 gun arasi 6000 iade edildi. Teb te gece 10000 tl kaybettim sabah bankaya gittim bilgim disi islem yapilmis. 60 gun icinde iade edildi
anladım kardeşim coksagol yardımın icin bnmkisi 1 aylık kredi kart limiti 5000 tl bnm kayip ettigim para 3d siz 10000 tl acaba alabilirmiyim 2000tl 2000 tl yatırdım her hafta
Bence yuzde 99 alirsin.. bilgim disinda harca yapilmis de oldu bitti. Zaten o karti kapatip baska kart gonderiyorlar. 60 gune kadarda iade edilir diye umit ediyorum
Isallah alirim dostum cok sagol gercekten suan cok umitliyim sayende
Akbanktan 540 güne kadar alan var mı?
Yok arkdaşlar ne yaptıysam aldıramadım dilekçeyi işleme satın alınan mal/hizmetin cinsi niteliği ve teslim tarihi ile ilgili üye işyeri tarafından hazırlanmış sözleşme istiyorlar son kez dilekçeyi değiştirerek gönderdim sipariş ettiğim ürün elime ulaşmamıştır diye ama gine kabul etceklerini hiç sanmıyorum..alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum bi daha bu batağa saplanmamanız dileği ile...
Bir güncelleme oldu mu durumunla ilgili?
@pasli iletişim bilgilerini özel mesaj ile gönderir misin? (yasak olup olmadığını bilmiyorum.)