Cevap: Apartmandaki travestiyi attırmak istiyoruz
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Satın aldığınızda sizin oluyor.
peki fiyatı kim belirliyor?
Alıntı:
Ertelenmiş Düşler rumuzlu üyeden alıntı
Nasıl ya şimdi apartmanımızda bir randevu evi varsa ve biz bunu ispatlarsak o daire bizim mi oluyor ?
Randevu evi olması önemli değil,
sizi , tüm bina sakinlerini rahatsız eden bir durum varsa, dava yoluyla o rahatsızlığı yaşatan kişinin sahip olduğu daireyi satın alarak uzaklaştırılabilmesi ( çok kolay olmasa da ) ihtimal dahilinde
Alıntı:
damlaoyku rumuzlu üyeden alıntı
fuhuş yapıldığı gayet açık degilmi zaten travesti diyoruz biryerde çalıştıgı yok nerden para kazanıcak başka. kavga oluyor derken adam bizim kalktıgım saatte uyuyor bütün gece ayaktalar aptmana giren cıkan belli degil. mesela geçen bayramda bayram harçlıgı alan cocuklar travestinin evinde aldı soluğu. kendisine sordugumuzda ben evimde fuhuş yapmıyorum clube gidiyorum misafirim tabikide gelicek evime diyor ama fuhuş yapıldığı cok açık
Zina ediyor isnatında bulunuyorsunda zinayı o kişi kabul ediyor mu veya zina ettiğini eve gelen misafirleri kabul ediyor mu ? Sadece cinsel eğilimi farklı diye kendi karmaşık iç dünyanızın dışa vurum şekliyse zina suçu ?
Peki bu kişi 1. soy akrabanız olsa ve cinsel eğilimleri yüzünden böyle iftira atılsa ?
İnsanların kaçta yatacağı kaçta kalkacağı kimseyi ilgilendirmez ki ! Sizin rahatınız kaçmayacak diye insanlar kendi yaşamlarından mı feragat edecekler .... İşte bu noktada çok cahilsin gibi capsler geliyor akla.
Alıntı:
peki fiyatı kim belirliyor?
Bilirkişi görüşü ile mahkemeler belirler.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Nasıl ya şimdi apartmanımızda bir randevu evi varsa ve biz bunu ispatlarsak o daire bizim mi oluyor ?
Çekilmezlik durumu nedeni ile Kat malikinin tahliyesini talep eden Diğer kat malikleri Bağımsız bölümün kendilerine devrinide talep edebiliyorlar.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Engin bey fuhuş yapmak için travesti olmaz insanlar, travestilik seçiminden sonra insanlara ev, iş verilmediği için , sosyal ortamların dışına itildiği için, yaşayabilmek için mecburen fuhuşa yönlenirler.
Travestilikten anladığınız nedir bilmiyorum ama :) henuz ameliyat olmamış , kendini kadın gibi hisseden insandır, ameliyat olunca adına transseksuel deniyor sanırım, çok uzun zaman önce ve yakın zamanda tanınmış 2 erkek sanatçının cinsiyet değişimi ameliyatı olduğunu biliyoruz,
sizce onlar fuhuş yapmak için mi o değişime girdiler??
Daha transeksüel yada Travesti olduğunu net bilmiyoruz. Soruyu soran bu konuda uzman değildir herhalde.Belkide çocuklara sormak lazım.:DD
Ayrıca bayram harçlıklarını alıp giden çocuklar paralarını yatırım amaçlıda götürüyor olabilirler. Finanstan iyi anlayan bir travestidir. Yada eski bankacı falandır.
Alıntı:
Engin bey fuhuş yapmak için travesti olmaz insanlar, travestilik seçiminden sonra insanlara ev, iş verilmediği için , sosyal ortamların dışına itildiği için, yaşayabilmek için mecburen fuhuşa yönlenirler.
Travestilikten anladığınız nedir bilmiyorum ama :) henuz ameliyat olmamış , kendini kadın gibi hisseden insandır, ameliyat olunca adına transseksuel deniyor sanırım, çok uzun zaman önce ve yakın zamanda tanınmış 2 erkek sanatçının cinsiyet değişimi ameliyatı olduğunu biliyoruz,
sizce onlar fuhuş yapmak için mi o değişime girdiler??
Ben öyle kendine travesti hiç görmedim bi sizden duyuyorum benim de öyle komşum olacak çat kapı gelecek "ay sarma dolma yapcam zeytin yağı kahvaltılık kalmamış" deyip şokella isteyecek paso karakolluk oluruz hayatta inanmam çünkü.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Ben öyle kendine travesti hiç görmedim bi sizden duyuyorum benim de öyle komşuk olacak çat kapi gelecek ay sarma dolma yapcam zeytin yağı kahvaltılık kalmamış deyip şokella isteyece paso karakolluk oluruz hayatta inanma çünkü.
:) valla kendisi Antepli ve çok iyi kuru dolma- künefe yapıyor :)
Sizin fantaziler maşallah çok gelişmiş, şokella falan :)
Alıntı:
:) valla kendisi Antepli ve çok iyi kuru dolma- künefe yapıyor :)
Anladım o zaman olur çok iyi dolma yapan insandan zarar gelmez zaten travestiyse kendine travesti kimi ne alakadar eder benim sözüm herkese travestilere neyse konuyu dağıtmış olmayım.
ameliyat oldugunu sanmıyorum taravesti ameliyatsızdır ona sormak lazım. damla hanım söylesin travestiyse apartmandan attırabilirsiniz sonuçta erkek kimligi var. baayan gibi dolaşamaz yasak diye biliyorum
Alıntı:
gizem1993 rumuzlu üyeden alıntı
ameliyat oldugunu sanmıyorum taravesti ameliyatsızdır ona sormak lazım. damla hanım söylesin travestiyse apartmandan attırabilirsiniz sonuçta erkek kimligi var. baayan gibi dolaşamaz yasak diye biliyorum
Bayan kıyafetiyle dolaştığı için en fazla para cezası uygulanır,