Hocam illa icrada dosya açmak şartmi çünkü benim elimde mahkeme kararı var mahkemede bana olan 2.455TL asil borç ve yasal faiziyle birlikte ödemesi gerektiğine aksi takdirde ertelenen hapis cezasinin uygulanmasına diye yazan mahkeme kararı var hocam
Printable View
Bekle ödesin o zaman ne diyeyim. :)
O sizi bulamazsa siz onu bulacaksınız. Güzellikle vermez ise icra marifeti ile alacaksınız. Başka bir avukata gidin.
Anladim vakit ayirdiginiz için çok teşekkür ederim
Adı geçen Turkcell Tim' le görüşmek istedim yetkili yok diyerek 2 gündür oyalıyorlar. Bundan sonra icra Müdürlüğüne gidip ilamlı takip başlatılmasını isticem. Bu arada Turkcell den almış olduğum tablet kontratlı olduğu için aylık olarak fatura gelmektedir. Bu konuyla ilgili neyapmam gerekir mahkemeyi kazandığım halde faturayı ödemelimiyim. Bununla beraber sözleşmedeki toplam tutarmı yoksa şuana kadar ödemiş olduğum tutarmı icraya konu olur. İcra süreci nekadar zamanda sonuçlanır. Teşekkür ederim.
Faturaya yazılı olarak itiraz edin ödediklerinizin de iadesini isteyin aksi halde icraya vereceğinizi belirtin icraya verecekseniz ödediğiniz tutardan vermelisiniz tabi kararda ne yazıyor onunla örtüşmeli.
Benim ödediğim tutar 600 lira gibi bir tutar ama cihaz bedeli faturada yazan tutar üzerinden dava açmıştım oda 1199 lira, itiraz yazısını Turkcell e mi yoksa adı geçen Turkcell Tim'e mi göndermem gerekiyor.
Genel merkez nezdinde yürütseniz daha iyi olur bence.