Cevap: Madımak yüz karasının 14.yılı..
Alıntı:
av.muratsadioğlu rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Site Sakinleri,
SORUN!
Sorun dostlar!Her gün sorun!14 yıl önce 2 Temmuz günü’’Yanın! Geberin!’’diye diye Sivas’ta Madımak Otelinde 37 ‘Adam gibi Adam’ı nasıl yaktınız?Sorun!Nasıl kıydınız,o vatan sevdalılarına;yapıtlarıyla ülkeyi ışığa boğan o aydınlara,sanatçılara?
Yineleyelim:Siz nasıl müslüman’dınız?Kura’anda Yüce Tanrı bile:’’Din dayatılmaz’’derken; can almayı en büyük vebal sayarak:’’Kulumdam gasp ettiğin hiçbir hak,aldığın hiçbir can için bana gelme!Kuluma git;eşine,evlatlarına git!’’derken siz nasıl kıydınız,o eşsiz bilge insanlara?
Siz de,77 ceddiniz de;kin nefret üreten,kardeşe düşüren o kıyıcı ağababalarınız da bu vebali,bu acımasızlığı,kıyamete kadar,bir damga gibi alın şakınızda taşıyacaksınız!Ve kıyamet günü bile ödeyemeyeceksiniz o güzel insanların bahasını!Hiçbir şer(riniz),bu denliaşağılamadı insanı;bu denli kirletmedi ölümü!Siz nasıl Müslümansınız?
YILMAZ GRUDA
Madımak kurbanlarını saygı ve rahmetle,canileri lanetle anıyoruz.
Saygılarımla.
Sivas katliamında ölenler anılıyor
2 Temmuz 2010
2 Temmuz 1993 tarihindeki Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Sivas ımak Oteli’nin ateşe verilmesi sonucu 33 aydın ve 2 otel görevlisinin yaşamını yitirdiği Madımak Katliamı’nda hayatını kaybedenler olayın 17. yılında anılıyor
Sivas'ta olanlar elbette kabul edilemez ,Cumhuriyet tarihinin yüzkaralarından bir olay.Ancak alevi vatandaşlarımızda bıraksın artık bu mağdurlar edebiyatlarını.Bu ülkenin en özgür kesimi olduklarının farkında değiller sanırım.Ayrıca Ulu Önder Mustafa Kemal,aslında alevilerin gram umrunda değil.Bir kere Dersim'den kuyruk acıları var.İçin için bir nefret var ama bunu kusamıyorlar.Çünkü kemalizm onların işine gelen bir durum.
Geçenlerde madımakta ölenlere ait otopsi görüntüleri yer aldı çoğu silahla vurulup öldürülmüş yanarak ölmemiş olayın örgüt işi olduğu apaçık belli herkes yutar biz yutmayız onlar yedirdik yutturduk sanırlar ben olay gününden beri bunun mezhepsel bir iş olmadığını bu devletin öz evlatlarınca gerçekleştirilmiş hıyanet olduğunu düşündüm hep.
Camiden çıkıp otel önünde nümayiş yapan zevat hadi cahil de provoke olmuş.
Benim anlamadığım hepsi "aydın" olanlar nasıl oluyor da provoke oluyor? Onlar da cahil diyorum ama kabul etmiyorlar.
Üç tane tezgahtar; dekoru, ışıkları, ses sistemini hazırladıktan sonra hem onları hem bunlar gaza getirip önce Sıvas'ta sonra Başbağlarda 70'e yakın insanı katletti.
Bize de "vay Atatürkçü vay laikçi vay din düşmanı vay irticacı" demek kaldı...
Tezgahtarları gören yok ya eyvah!
Ermenilerden özür dileyen aydınları gördükten sonra aydınlıklarına inancım kalmamıştır bence ülkemizdeki çoğu aydın zifiri karanlıktadır.
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Camiden çıkıp otel önünde nümayiş yapan zevat hadi cahil de provoke olmuş.
Benim anlamadığım hepsi "aydın" olanlar nasıl oluyor da provoke oluyor? Onlar da cahil diyorum ama kabul etmiyorlar.
Üç tane tezgahtar; dekoru, ışıkları, ses sistemini hazırladıktan sonra hem onları hem bunlar gaza getirip önce Sıvas'ta sonra Başbağlarda 70'e yakın insanı katletti.
Bize de "vay Atatürkçü vay laikçi vay din düşmanı vay irticacı" demek kaldı...
Tezgahtarları gören yok ya eyvah!
Tezgahtar ABD-Evanjelizm-F tipi cemaat