Karım ailesinin dolduruşuyla 3 aydır evine gelmiyor bunun için geçerli bir mazeret bulamayınca geri dönmemek için evi bahane ediyor.
Printable View
Allah aşkına neyin dolduruşu neyin geçerli mazeret bulamamasından bahsediyorsunuz?
Kadının annesinin , evine gelmesini istemiyorsunuz, yetmez evden kovuyorsunuz, kadının babasına telefonda hakaret ediyorsunuz,
sonra da geçerli mazeret bulamayınca evi bahane ediyor diyorsunuz.
Başka bir mazerete ihtiyaç yok ki zaten, eşinizin ailesine yapabileceğiniz her türlü hakareti yaparak , eşinizi ailesine karşı zor durumda bırakmış, eşinize düpedüz eziyet etmişsiniz. Özü, sizi boşaması için yapılabilecek pek çok şeyi yapmışsınız.
Kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi görmekten ne zaman vazgeçeceksiniz??
Kayınbiraderim evliliğimin dördüncü ayında, beni iş yerimde darp ve öldürmekle tehdit etti. Şikayetçi olmadım, ama özür dileyip gönlümü almadıkları sürece de
onları bir daha görmek istemedim, hatta evime gelmemelerini söyleyip kayınvalideyi evden kovdum. Bu durumu gururlarına yediremeyince kayınpeder, kayınvalide, eşimin amcası ve şovmen kayınbiraderin bana söyledikleri ağza alınmaz küfür ve tehditlere sabrettim ve bir yandan da bu insanlarla olan bütün konuşmalarımın ses kayıtları aldım.
Çünkü benimle farklı, başka insanların yanında farklı konuşuyorlardı beni yalancılıkla suçlayıp, ezilen tarafı oynuyorlardı.
Artık haklılığımı ispat edebilecek duruma gelince, bu ses kayıtlarından karımın zavallı ailesine bahsettim. Gerçi mahkeme ses kayıtlarını delil olarak kabul
etmiyormuş, ama olsun 5 yıl rahat ettim.
Umarım neden sadece evi bahane edebildiklerini anlatabilmişimdir.
Bu kadar küfür ve aşağılanmaya neden katlandın derseniz 5 yaşın çok tatlı ve savunmasız bir kızım var ne zaman boşanmayı düşünsem o insanların arasında ezileceğini veya üvey babaya muhtaç kalacağını düşünüp, bu vebali almaya cesaret edemedim.
Klasik, ben ailemden uzak kalıyorsam sen de ailenden uzak kal mantığıyla hareket etmiş eşiniz.
Daha önce de belirttiğim gibi, eşinizin ailesini istemiyor olmanız, ailesiyle görüşmesini engellemiş olmanız, anne babanızla aynı binada oturuyor olmanız nedeniyle ayrı bir vede oturma isteğini bence haklı kılıyor.
Konu ile alakalı oldugu icin burda soruyorum,
Eş in akrabalarının yatılı ziyaretleri boşanma esnasında nedenlerden biri olarak kabul edilebilirmi?