Cevap: Hakaret ve kasten yaralama
başıma gelen darp olayında avukatımın baş vurusuyla devlet hastanesinin verdiği kati rapor savcılık tarafından adli tıbba gönderilmemle adli tıp tarafında aşağıda yazdığı gibi değiştirilmiştir.şimdi ne olacak sizce arkadaşlar.
kişinin yaşamını tehlikeye sokmadığı basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı, kemik kırığı kişinin yaşam fonksiyonlarını hafif 1 nci derecede etkileyecek nitelikte olduğu, sabit iz açısından olay tarihinden 6 ay sonra raporları ile birlikte gönderilerek şube müdürlüğümüzce yapılacak muayene sonucu değerlendirme yapılacağı kanatini bildirir. diye yazmış.
sabit iz dediği burunda yamukluk ve çukur var. olay tarihinden önceki vesikalık fotolarımda incelendi eskiden böyle bir durum yokmuş.
Yeni gelen mahkeme celbi hakkında
Hakaret ettiğimi öne sürerek şahsım darp edildim arkadaşlar. daha öncede yazmıştım. mahkemeye hakater etmediğime dair daha şaitlerimi sunmadım bunuda belirteyim. gelen mahkeme celbinde tarafıma istenen 125/1-4,53 ve 58 zinci maddeler 2 kez diyor. ben buradan para cezası alacam fakat 4 yıl önce velayeti annesinde olan kızımı 1 gün geç teslim ettim diye 3.150,00 tl para cezası almıştım ve 6 taksiti kaldı. buradanda para cezası gelirse bana hapis cezası gelirmi yatarmıyım. olaylar çok farklı.
karşı tarafada 86/1,87/3 29 ve 53 maddeden mahkeme celbi geldi. bu şahıs eski hükümlü ve adam öldürmekten ceza yatmış. bana bilgileriniz konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.
Cevap: Yeni gelen mahkeme celbi hakkında
avukat engin yavuzun dikkatine kusura bakmayın böyle yazmak zorunda kaldım.