Cevap: Takipsizlik kararına rağmen dava sürer mi?
Hapis cezası da veebilirler bilemiyorum ama ertelerler para cezası bir milyon dolar olur büyük ihtimal şaka şaka bi kaç bin lira meblağını da bilemiycem şimdi ama fazla değil taksit de yaparlar.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Hapis cezası da veebilirler bilemiyorum ama ertelerler para cezası bir milyon dolar olur büyük ihtimal şaka şaka bi kaç bin lira meblağını da bilemiycem şimdi ama fazla değil taksit de yaparlar.
heheheh :) e dolara zam gelmeden 1-2 milyon alayım dicektim tamda. engin bey peki avukat tutmasam olur mu? uniyi yeni bitirip askere gittim yeni geldim. daha işe giremedim.
Avukat tutmak mecburi değil savunmanı kendin yapabilirsin baktın olmadı ağzın dilin dolanıyor hakimden sana müdafi atanmasını istersin.
Alıntı:
Avukat tutmak mecburi değil savunmanı kendin yapabilirsin baktın olmadı ağzın dilin dolanıyor hakimden sana müdafi atanmasını istersin.
of of elim ayagıma dolanır :) kaç liraya patlar ki avukat bana? bi de tek duruşmada biter mi?
Avukatlık ücreti serbestçe belirlenir taraflar arasında bütçenize uygun bir avukat bulursunuz mutlaka avukat tutarsanız sizin için bir celse de biter diğer celselere avukatınız girer siz işinize bakarsınız.
Alıntı:
Benden iyi anlamışsınız maşallah yazmayı ihmal ettiğimi siz ifade etmişsiniz evet öyle :) Mahkeme ve dosya numarası sizdeki değil kayın biraderinize gelen evrakta yazar bu şekilde dava sizin için bitmiş sayılabilir belki mahkeme şikayetçi olarak değil ama tanık olarak mahkemeye gelmenizi isteyebilir bunun için size davetiye yollayabilir.
Bu davanın açıkcası kapanmasından yanayım. Bize hiçbir zarar vermediler. Sadece korkutmak adına yapılan tehditlerle karşı karşıya kaldık. Bu şekilde hakimede söylesek konu kapanmış olur değil mi? Gerçekten bu tip şeylere girmek istemezdim. Öğrenciyim ve endişeleniyorum. derslerime yoğunlaşamıyorum bile. Sn engiz oğuz
Alıntı:
Avukatlık ücreti serbestçe belirlenir taraflar arasında bütçenize uygun bir avukat bulursunuz mutlaka avukat tutarsanız sizin için bir celse de biter diğer celselere avukatınız girer siz işinize bakarsınız.
bende onu soracaktım; ben hiç durusmaya gitmesem olur mu? avukatım gitsin. cunku ben x şehirdeyim sanırım durusma y şehirde
Alıntı:
Benden iyi anlamışsınız maşallah yazmayı ihmal ettiğimi siz ifade etmişsiniz evet öyle :) Mahkeme ve dosya numarası sizdeki değil kayın biraderinize gelen evrakta yazar bu şekilde dava sizin için bitmiş sayılabilir belki mahkeme şikayetçi olarak değil ama tanık olarak mahkemeye gelmenizi isteyebilir bunun için size davetiye yollayabilir.
Bu davanın açıkcası kapanmasından yanayım. Bize hiçbir zarar vermediler. Sadece korkutmak adına yapılan tehditlerle karşı karşıya kaldık. Davanın kapanması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Lütfen bir yol gösterin. sn engin oğuz
Bildiklerimi paylaştım mahkemenin takdiri neyse o olacak başka ne diyebilirim.
- - - Updated - - -
Alıntı:
guney58 rumuzlu üyeden alıntı
bende onu soracaktım; ben hiç durusmaya gitmesem olur mu? avukatım gitsin. cunku ben x şehirdeyim sanırım durusma y şehirde
Avukat tutarsanız sorun kalmaz gerekeni yapar siz en kötü en yakındaki mahkemeye gidip bir kez ifade verirsiniz gerisini halleder.
Alıntı:
Bildiklerimi paylaştım mahkemenin takdiri neyse o olacak başka ne diyebilirim.
- - - Updated - - -
Avukat tutarsanız sorun kalmaz gerekeni yapar siz en kötü en yakındaki mahkemeye gidip bir kez ifade verirsiniz gerisini halleder.
ilginiz için teşekkürler engin bey...