Ne düşünülmüş olabilir ki. Bir sınavda iki kötü şey yapılabilşir
1-kopya vermek
2- almak.
Bunlarda yapılmazsa o okul bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Printable View
Ne düşünülmüş olabilir ki. Bir sınavda iki kötü şey yapılabilşir
1-kopya vermek
2- almak.
Bunlarda yapılmazsa o okul bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ben sayısal öğrecisiyim.üniversitesideki edebiyat 1 dersini verebilmek için tam 6 sınava girdim.herkez bana gülerdi sayısal derslerinde yüksek not alıyorum fakat sınıfın tembel öğrencileriyle edebiyat sınavına giriyorum. 5.sınavda defteri ezberledim tabi sabahlayarak sınava uyumadan girdim ve 4 soruyu cevaplabım geldik kompozisyon sorusuna ben düşünüyüm derken elim kafamda uyumuşum kalktığımda sınav bitmişti.Hoca beni düşünüyor sanmış. Çıldırmıştım son sınavda verdim
gerçekten ibret verici bir öyküymüş
benim de başımdan bir sürü ilginç ,absürt ,komik olay geçiyor.bir tanesini sizlerle paylaşayım:ben dicle ünv hukuk fak 2ci sınıfta okuyorum bunu da belirteyim çünkü konu bununla alakalı:)alttan dersimin sınavıyla bu sene sorumlu olduğum dersin sınavı aynı gündü.roma ve uluslarası hukuk(takdir edersiniz ki o gün iflas bayrağını çekmiştim)...sabaha kadar uluslar arası hukuk çalıştım.saat 9da roma sınavım vardı.uyursam uyanamam deyip direndim uykusuzluğa.okula gittim roma sınavına girdim.diğer sınav da 13,30da başlayacaktı.o ara ben kantine gidip biraz oturmaya karar verdim.arkadaşlar ders çalışıyorlardı ben de çektim bir sandalye.birine ayaklarımı uzattım.oturduğum sandalyeye de başımı dayadım.tabi kaçınılmaz sonuç:uyuyakaldım tabi arkadaşlar beni uyandırmaya çalışmışlar ancak ben pek hoş yanıt vermemişim.şimdi bir hayal edin:uyuyakaldığınız yerde aynı zamanda masa tenisi de oynanıyor,merdivenlerden inen çıkan ya da kantine alışverişe gelen giden herkesin görebileceği bir açıdasınız.bir masayı sanki uyumak için rezerve etmiş olan keyfine düşkün bir insan imajı,uyandığımda ise 'sen niye uyandın biz seni izliyorduk?!' diye beni azarlayan bir grup erkek,resmimi çekmeye çalışan ama kızarım diye vazgeçen bir vatandaş,'senden otel parası alacam' diyen bir kantinci ve her fırsatta 'seni göremeyince gidip şuna bi bakın yine bi yerlerde sızıp kalmasın' diyen bir grup arkadaş...işte sonuçlar..devletler hukuku sınavıma girdim ama uyku mahmuru olduğum için pek parlak değildi.anlayacağınız üzere sınır dışı edildim:)
hukukçu gecesini gündüzüne katıp çalışır emek veriri uykusundan feragat eder hukukçu fırsatları değerlendirir ,zaman mekan tanımadan doğru olduğuna inandığı eylemi gerçekleştirir ve popülerite hukukçunun istemese de sahip olacağı bir özelliktir;)
Merhaba.Çok yakınen ben bu olayı yaşadığım için emin olun sizi çok iyi anlıyorum.Ama arkadaşlarımızla olsun ,ailemle olsun bu ibret verici olayları paylaşığımız zamanda gülebiliyoruz.hoş yönleri var,heralde yaşadığımız süresi boyuncada yaşarız.Ama size çok üzüldüm,hadi benimki kremdi ama sizin dersmiş.Geçmiş olsun çok üzüldüm,sağlık olsun..
Dis macunu diye tras kerimini kullanmistim
Bi de icimden diyorum ki alla alla bu macun ne kadar kopuruyormus hemde ne diye nanesiz olanini almislar ki?! Sonra du bakim markasi neymis derken... :) iiiyyy :)
Bu konu "Hayatımızla ilgili komik anılar" Bölümünde var arkadaşlar ,sitede benzeri konulardan çok başlık açmıyormuyuz.
Konular birleştirilmiştir...
Bende güzel bir şey yazdın sandımdı...
merhabalar.Anladığım kadarıyla yaşadığımız müddetçe devam edecek.Biz aile olarak kalabalığız ve genelde çocukken çok tartışırtık.Bir gün ben kitap almıştım okumal için,eve geldim.yemeğimi yedikten sonra kitabı okuyacaktım;o sırada kardeşim geldi kitabı gördü ve merak etti.Ben tabi kitabı okuyacaktım yalnız tv.de film başladı kitabı unuttum.Daha sonra kardeşim kitabı okumaya başlladığını gördüm ve kızdım,normalde kavga etmeyiz,tartışırız.Ama o kitabı ikimizde o kadar çok okumak istedikki kardeşim ben okuyacam bende aynı şekilde.Nasıl oldu anlamadım ama biz bie kavgaya başladık inanamadım;en son ben odayı kilitledim kaçtım:D Ohh rahatladım dedim".Ama bir baktım kardeşim camdan bana ulaşmaya çalışıyor:o .Daha sonra tabi bu halimizi gördükten sonra nasıl güldük anlatamam.Ve samimiyim bir birimizi gördükçe dönem dönem güleriz.Böyle şeyler yaşanıyor ve yaşanacak diyorum.
bende size çok taze bugün olan bir dalgınlığımı anlatayım...
bugün hava acayip güzeldi eşiminde istirahat günüydü,dedik hadi havayı güzel bulmuşuz ırmak kenarında dolaşalım bi elimden eşim diğer elimdense oğlum geziyoruz ağır ağır eşim birdan durakladı siz az ilerleyin ekipteki arkadaşlara merhaba diyeyim dedi tamam dedim biz ilerlioruz oğlumla bi yandanda konuşuyoruz kaldırımda kalabalık yanımda bian eşim var sandım bakmadan elini tuttum biraz ilerledik elimi çekiştirdi hızlanıyo biyandanda aman aşkım ne acelen var diyip döndüm 15-16 yaşlarında bi çocuk abla ya dedi keyfini bozmak istemem ama siz ağır yürüyosunuz benim acelem var okula geç kalıyorum diyince dondum kaldım.arkama dönüp baktım bi ekip otosu dolu polis ve eşim kahkahalarla bana gülüyo ama acayip utandım:D