Bir avukatla davanızı takip etmeniz sizin yararınıza olacaktır.
Printable View
Bir avukatla davanızı takip etmeniz sizin yararınıza olacaktır.
Merhaba ben 13 ay dir bir işyerinde calismaktayim ama geçtiniz aylarda izin alıp gittiğim günlerde izin sebeplerin sağlık ve resmi daire icin bir kaç saatlik izinler ama bunların izin aldığım saatlerde yetistiremedigim icin tam gün ise gidememiş oldum ve 3 tane tutanak tuttular aradan bir kaç ay geçti ve ben rahatsizlandim 2 gün rapor aldım raporun bitti isyerine gittim gittiğim gün işten cilarilacagimi öğrendim 22 ekim 2014 tarihinde 15 günlük ihbarneme imzalattilar 31 ekimde işime son verileceği söylendi bu durumda tutanakların geçerliliği nedir ihbar ve kıdem tazminatı alabilirmiyim ve raporlu olarak işe gitmedim ve raporumun bittiği gün işten çıkartıldığımı öğrendim ne yapmalıyım budurum beni çok zor durumda birakti
Teşekkür ederim Erdoğan Bey.Peki bu noktada sağlık nedeniyle çıkış söz konusu olduğundan işsizlik maaşı alma durmunun söz konusu olur mu?Yani hastanden alacağım yazı ile işyeri sadece kidem tazminatı ile çıkışı onayladıktan sonra SGK ye işsizlik maaşı için başvuru yapabilir,maaş almaya hak kazanabilir miyim?