merhaba arkadaşlar öncelikle bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ama bu paylaşımö saygı ve sevgi içinde olmalıdır!
bende sözleşmeli bilgisayar öğretmeniyim ön lisans mezunuyum ve şu an açık öğretim son sınıftayım olay aslında bizi bilgisayar öğretmeni olarak ataması değilki zaten böle bir hakkımız veya talebimiz yok olay aslında sayın bakanımın sözzünden kaynaklanan sorunlar topluluğu . Devlet bakanı çıkıp hepinizi 4/b ye alacağım derse kıyamtte böle kopart once alcam diyim insanı umutlandıracaksın sonrada kıvıracaksın yok öğle. aslında devletımın bizden vazgeçeceğini ve bizi yarı yolda bırakacagınıda sanmıyorum emınımkı yenı bıor uygulama yapılacaktır. buarada biz öğretmenlik eğitimi almadık ama ben çeşitli kurumlarda bilgisayar öğretmenliği mezunların abilgisayar dersi anlattım hatta su an mühendizlerede anlatmaktayım buda kapak olsun . herseyın hayırlısı bakalım ne olcak ama ne olcaksa olsun artık..sayın site yöneticileri ve emeği geçen arkadaşlar burası hoş bir platform tesekkur ederiz. sizden ricam şimdi bundan sonra neler yapa biliriz ve kanbunşi olarak haklarımız olup olmadığıdır.?