Istanbul oda pekı kararı mahkemeden elime ben ıstesem verırlermıydı bugun
Printable View
Istanbul oda pekı kararı mahkemeden elime ben ıstesem verırlermıydı bugun
Gerekçeli karar yazılır yazılmaz kalem yazı işleri müdürlüğüne başvurup gerekçeli karar ın bir örneğini elden alabilirsiniz...
Pekı aldıgım anda teblıg edılmıs sayılıp temyız suresı baslarmı cunku karar teblıg edıldıgı anda 7 gunluk yargıtaya temyız surem baslıyormuş yoksa avukatımın elıne gecıncemı o tarıh kararı postayla aldılar kabul edılıp o alınan tarıhte7 gunluk ıtıraz suremız baslar bugun bana sizede verebılırız denmedı dense alırdım
Aylin hanım siz hiç uğraşmayın bence avukatınızın eline karar ulaşınca kendisi itiraz edecektir zaten süre tutum dilekçeside bir temyizdir.
Tazmınat davamda şubatta umarım hem hapıs hem tazmınat ders olurda daha kımseye bısey yapamaz tercıhım daha cok hapısten yana cezası onansın tazmınat pek umrumda degıl zaten para cezası pek caydırıcı degıl hak ettığinı tez elden yaşamasını istiyorum
Umarım Herşey istediğiniz Gibi Olur Saygılar
Cok sagolunuz bır kac sorum daha olucak.1-gerekcelı Karar avukata teblıg edılınce yargıtaya basvurma suremız 7 gunmu? 2-Avukatım temyız dılekcesı yazmak ıcın benden ucret ıstermı davalarda karar kesınlesmeden yapılan tum ucretlerden ekstra ucret alınmaz yazıyor yanı hepsı avukatın anlastıgım paranın ıcındeymıs.avukatlık ucret cızelgesı maddesınde anca karar kesınlesır yargıtayda durusma ıstenırse o özelmiş para ısteyebılırmıs oda cok yuksek ,umarım ekstra ucretler ıstemez avukat
Cvp vercek kım var acaba sorularıma
Konummu kapandı
Hayır Konunuz Felan Kapanmadı Ama Sizin Özel Avukatınız Sizinle Hiç İlgilenmiyor Galiba Neden Kendisine Sormuyorsunuz Ayrıcı Siz Kaça Anlaştınız Neye Anlaştınız O Sizin Aranızda Birşey