Cevap: nafaka artırım davası karşısında yapabileceklerim
Alıntı:
özcan35 rumuzlu üyeden alıntı
Dayınız savunma dilekçesi ekleyerek tanık bildirmek için erteleme talep edicek. Duruşma günüde bunu hakime sözlü olarak beyanda bulunacak ve ertelettiricek.
bu eklenen savunma dilekçesinde davaya karşı savunma yapılacakmı yoksa sadece tanık bildirmek için erteleme talep ettiğimizi yazıp versek yetermi??
Alıntı:
muysalperen rumuzlu üyeden alıntı
bu eklenen savunma dilekçesinde davaya karşı savunma yapılacakmı yoksa sadece tanık bildirmek için erteleme talep ettiğimizi yazıp versek yetermi??
Amaç davayı erteletmek olduğu için sadece şahit gösterme bahanesi ile ilgili evrak eklemeniz gerekiyor. sonuçta dayınız davalara katılıyordur , diğer savunmalarını o andada yapabilir.
Mesaj kutunu kontrol edermisin.
Sorularınız bitmedi bir türlü, size hukuk fakültesinde ne öğretiyorlar anlamadım.
Bu konularımı işlemediniz? böyle bir konu hakkında uç fikirlerimi araştırıyorsunuz?
Yoksa bu kadar basit bir konuyu herhangi bir hocanıza, üst sınıftaki bir arkadaşınıza sorarak kolayca öğrenebilirsiniz.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Sorularınız bitmedi bir türlü, size hukuk fakültesinde ne öğretiyorlar anlamadım.
Bu konularımı işlemediniz? böyle bir konu hakkında uç fikirlerimi araştırıyorsunuz?
Yoksa bu kadar basit bir konuyu herhangi bir hocanıza, üst sınıftaki bir arkadaşınıza sorarak kolayca öğrenebilirsiniz.
Vallahi pek birşey öğrettikleri söylenemez usuldende kaldım hocalarlada pek aram iyi değil o yüzden buradayım sizde herkese olduğu gibi bizede lütfedip cevap veriyorsunuz hakkınızı helal edin..
- - - Updated - - -
@özcan35 kısa mesaj atma hakkım yok üstad forumda yeni olduğum için. Ben 4 e geçtim ama okulda pek usul olarak birşey öğrenemedik pek sınıfın yarısından çoğuda kaldı zaten o yüzden yabancıyım bu kadar
Alıntı:
muysalperen rumuzlu üyeden alıntı
@özcan35 kısa mesaj atma hakkım yok üstad forumda yeni olduğum için. Ben 4 e geçtim ama okulda pek usul olarak birşey öğrenemedik pek sınıfın yarısından çoğuda kaldı zaten o yüzden yabancıyım bu kadar
Yalnız bu konular birazda istekle olur , haksız değilim sanırım... Tekrar mesaj atıyorum sana okursan sevinirimn.
Konuya yanıt yazmayı düşündüm ancak basit bir konu bu kadar karmaşık hale getirilebilir
dava nafaka arttırımı davasıdır
eşler ayrı yaşamaktadır
eşlerin birbirlerine karşı sorumlulukları vardır
amaç nafakanın indirimi yada iptalidir Allah aşkına görende boşanma davası açılacak zanneder