Cevap: Forumda sürekli haksız yere banlanıyorum.
Avukat tutmak kesinlikle avukat tutmak davayı kaybederseniz bedeli ağır olur
tm davayı kazanmak için hangi şartları sağlamam gerekir onu soruyorum.
- - - Updated - - -
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Avukat tutmak kesinlikle avukat tutmak davayı kaybederseniz bedeli ağır olur
birde özel mesat atamıyorum burdan bir şey sorcam.merhaba ben davayı kazanmak için hangi şartları sağlamam gerekir onu sormuştumyani dava için hangi delilleri toplamam siz avukat tutun dediniz.acaba bunu sorduğumu mu anlamadınız?birde böyle yazmışsınız.Hukukçu değilim değerlendirme ve yanıtlarım kişisel düşünce ve görüş olup bağlı kalmayınız ....... bunu Hukukçu değilim değerlendirme ve yanıtlarım kişisel düşünce ve görüş olup bağlı kalmak zorunda değilsiniz. deseniz doğru olmaz mı?avukat olmasanız bile sözleriniz doğru olabilir.Hukukçu değilim değerlendirme ve yanıtlarım kişisel düşünce ve görüş olup bağlı kalmak zorunda değilsiniz olarak yazsanız daha doğru olmaz mı?
100.000 tl tazminat istedin 10 bin aldın karşı taraf vekil tuttu
kısaca mahkeme masrafı vs. cebinden 20 bin çıkar 10 bin zarar edersin
Yanlış dava açtın reddedildi yada usulden
Süre sınırı ve usul yüzünden delil bildirme hakkını yitirdin
Bunlar büyük ihtimal başına gelecek olanlar
Alıntı:
metehanejder rumuzlu üyeden alıntı
Forum üyeliğinin zaruri ihtiyaç :) kapsamında olduğunu ispatlamanız gerekir diye düşünüyorum.
Alıntı:
metehanejder rumuzlu üyeden alıntı
- - - Updated - - -
birde özel mesat atamıyorum burdan bir şey sorcam.merhaba ben davayı kazanmak için hangi şartları sağlamam gerekir onu sormuştumyani dava için hangi delilleri toplamam siz avukat tutun dediniz.acaba bunu sorduğumu mu anlamadınız?birde böyle yazmışsınız.Hukukçu değilim değerlendirme ve yanıtlarım kişisel düşünce ve görüş olup bağlı kalmayınız ....... bunu Hukukçu değilim değerlendirme ve yanıtlarım kişisel düşünce ve görüş olup bağlı kalmak zorunda değilsiniz. deseniz doğru olmaz mı?avukat olmasanız bile sözleriniz doğru olabilir.Hukukçu değilim değerlendirme ve yanıtlarım kişisel düşünce ve görüş olup bağlı kalmak zorunda değilsiniz olarak yazsanız daha doğru olmaz mı?
Bakın,
forum için giderleri ödeyen biri var, ona forum sahibi deniyor. Kuralları o belirlemiş, kimlerin sitesine üye olmasını isterse, onu üye olarak tutma veya istemediğini üyelikten uzaklaştırma hakkı var.
En kötü haliyle dava açıp kazansanız, o kişinin, sahibi olduğu forumu tümden kapatma hakkını kullanıp, sizi üye olarak forumunda görmek istemiyorsa, gene almaz.
Açmak istediğiniz davayı kazanabilme ihtimalinizin 0 ( sıfır) olduğunu düşünüyorum, verilen cevaplarda gördüğüm kadarıyla, şu ana kadar konuya katılanlar da ( 1 üye hariç) aynı düşüncede.
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
100.000 tl tazminat istedin 10 bin aldın karşı taraf vekil tuttu
kısaca mahkeme masrafı vs. cebinden 20 bin çıkar 10 bin zarar edersin
Yanlış dava açtın reddedildi yada usulden
Süre sınırı ve usul yüzünden delil bildirme hakkını yitirdin
Bunlar büyük ihtimal başına gelecek olanlar
ben tazminat istemiyorum sadece tekrar üye olmak istiyorum.yeni açtığım tüm hesaplarıda banlıyorlar.o yüzden hukuk müdahalesi şart.
Her davacıya, açmış olduğu dava Dünya'daki en önemli dava gibi gelir.
Forumdaki diğer konulara bakıldığında, durumun ne kadar önemli - önemsiz olduğu değerlendirilebilir.
Fakat her halükarda forumumuzun asıl amacı hukuki problemleri çözümlemek değil, tartışmak ve tartışmak olduğundan konuya devam etmek isterim.
Kanunlarımızda, internet üzerinde oluşturulan forum sitelerine hakimin müdahalesi şeklinde bir hüküm şu anda mevcut değildir. Şu an için böyle bir talebiniz olsa da değerlendirilmez, davanın reddine karar verilir. Yıllar sonra ise böyle bir kanun maddesine sahip olur muyuz, bilinmez.
Açılacak bir tazminat davasının da reddi kaçınılmazdır.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Haklı olabilirsiniz,
ama bu yeni bir kanun çıkartılması için yetkili kurumun TBMM olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Türkiye'de yasama organı
Türkiye'de yasama yetkisi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'ne aittir. Yasama organı ülkelere göre bir, iki ya da daha fazla olabilir.
Yasama yetkisi kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin yetkileri nelerdir ?
1- Kanun koymak, değiştirmek ve kaldırmak.
...
Denilsede yapılacak başvuruları sonuçsuz bırakacak bir düzenlemesi mevcut malesef :(
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Her davacıya, açmış olduğu dava Dünya'daki en önemli dava gibi gelir.
Forumdaki diğer konulara bakıldığında, durumun ne kadar önemli - önemsiz olduğu değerlendirilebilir.
Fakat her halükarda forumumuzun asıl amacı hukuki problemleri çözümlemek değil, tartışmak ve tartışmak olduğundan konuya devam etmek isterim.
Kanunlarımızda, internet üzerinde oluşturulan forum sitelerine hakimin müdahalesi şeklinde bir hüküm şu anda mevcut değildir. Şu an için böyle bir talebiniz olsa da değerlendirilmez, davanın reddine karar verilir. Yıllar sonra ise böyle bir kanun maddesine sahip olur muyuz, bilinmez.
Açılacak bir tazminat davasının da reddi kaçınılmazdır.
benim için çok önemli çünkü başka doğru düzgün forum yok.başka bir tanesine üye oldum ondada süreli banladılar.oda giderse hiçbirşeyim olmayacak.yani benim için zaruri bir ihtiyaç forum ve haklı yere banlasalar yine içim yanmayacak.zaruri ihtiyaç olduğu için dava açıp kazanma şansım yok mu?
Yüzlerce foruma üyeyim. Lafın gelişi değil, gerçekten.
Birkaç foruma sinirlenip terkettiğim oldu. Ama şimdiye kadar tek bir forumdan banlandım. Onda da forumun sahibi / yöneticisi foruma gelenleri dolandırmaya çalışıyordu ve üyeleri uyaran bir yazı yazdım, forum sahibi de tekerine çomak soktuğumdan olsa gerek mesajımı silip beni de süresiz banladı.
Bu "forum" denen naneler beni banlamadıklarına ve sizi banladıklarına göre sorun forumlardan değil sizden kaynaklanıyor olsa gerekmez mi?