Cevap: Cinsel İstismar ile alakalı bir dava
Alıntı:
SEA DEMİR rumuzlu üyeden alıntı
benzer davadan 15 yıl hapis cezası alanı biliyorum bire bir örtüşmese de gerçi kesinleşmedi ama yargıtay bu okumaz okudum anladım der gibi dosya kapsamı delilleri cart curt zart zurt yerinde görülmeyen itirazların reddi deyip onaylayabilir.
(Yargıtayı en mükemmel biçim de tarif etmişsiniz ..Unutmadan yargıtayın ne zaman kaldırılacağı belli oldu mu?Sn başbakanımız bu müjdeyi verdi ,daha da ses çıkmadı..Yargıtaydan nefret edenlerin başında ben geliyorum...[/QUOTE])
Kaldırılacak diye birşey yok,sadece sayıştay,yargıtay ve danıştay aynı çatı altında işlevlerini sürdürecekler.Bu arada yargıtaydan neden nefret ettiğinizi merak ettim doğrusu..
Aihm , insan haklarını çiğneyen yok sayan niteliğinde verilen yüzlerce kararlardan dolayı T.R'yi her seferinde ciddi maddi tazminata mahkum etmiştir.Bunun önüne geçmek için iyi bir uygulama olacağı kanaatindeyim..Çünkü yerel mahkemelerden yargıtaya gönderilen dosyaların hali içler acısı ,bit pazarının bile kendine has bir düzeni var .ne yazık ki yagıtay bit pazarı kadar olamaz..[/QUOTE]
Bir konu açıp temyiz dilekçenizi eklemeniz mümkün mü? Gerçekten merak ediyorum.
Utanmadan diğer başlığı "12 Yaşındaki kız ile cinsel..." olarak açmışsın. Senin empati yetenwğin olsa zaten bu başlığı açarken utanırdın. İnşallah sözde arkadaşın!(sen) alabileceğiniz en ağır cezayı alırsınız. Allah cezanızı versin sizin. Ar damarı çatlamış insanlar....
- - - Updated - - -
Utanmadan diğer başlığı "12 Yaşındaki kız ile cinsel..." olarak açmışsın. Senin empati yetenwğin olsa zaten bu başlığı açarken utanırdın. İnşallah sözde arkadaşın!(sen) alabileceğiniz en ağır cezayı alırsınız. Allah cezanızı versin sizin. Ar damarı çatlamış insanlar....