Cevap: Beslemelerin Dikkatine: Apo "silahlar sussun" demedi. Sadece ateşkes diye zırvaladı
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Oğuz,
SEROK Apo özgürlük konuşmasında "Zaza Kürdü diye birşey yoktur. Kürtlerin dağda gezenlerinin ZART ZURT diye ses çıkarmasından ZAZA denmiştir" demiş....
Demekki öyle hemen yabana atılacak bir siyaset argümanı değilmiş. :DD
Al birini vur ötekine :) Türkçe bilmeyen çocuklar okula başlar başlamaz "Türküm doğruyum" "varlığım Türk varlığına armağan olsun" dedi bi de yalan yere and içti. Benim annem Türk, ben hiç gocunmadım gocunmam milliyet olarak kendimi Türklere yakın hissederim Türk tarihi ile kıvanç duyarım.
Gelinen noktada biz nerede hata yaptık demezsek bir tartışma forumunun bize katacağı ne olabilir?
Cevap: Beslemelerin Dikkatine: Apo "silahlar sussun" demedi. Sadece ateşkes diye zırvaladı
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Al birini vur ötekine :) Türkçe bilmeyen çocuklar okula başlar başlamaz "Türküm doğruyum" "varlığım Türk varlığına armağan olsun" dedi bi de yalan yere and içti. Benim annem Türk, ben hiç gocunmadım gocunmam milliyet olarak kendimi Türklere yakın hissederim Türk tarihi ile kıvanç duyarım.
Gelinen noktada biz nerede hata yaptık demezsek bir tartışma forumunun bize katacağı ne olabilir?
Biz nerede hata yaptık
Bence hata yoktur suç vardır bir suçun hata olarak değerlendirilebilmesi için pişmanlık kabul gerekir suç tek taraflı olmaz bu noktada sizden ve benden başka bu konuyu tartışmak isteyen de yok anladığım çözüm isteyende yok ve felakete gidiş için can atan TÜRK ve KÜRT var sadece harflerin yerinin değiştiği iki millet bunda bile anlayan için bir ibret vardır
Bundan sonra neler olacak sorusuna eğilmekte gerek
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Dilin Kemiği Yok. Sizde birşeyler söyleyin. Mesela ZAZA Kürdü yoktur. Dağda gezerken ZART ZORT diye ses çıkaran kürtler vardır deyin.
Çok güzel bir tespit. Gerçekten.
Bu konu ile ilgili bir yazı yazmak istiyordum. Başlığında bu ifadeyi kullanayım. Tespit atilda09'a aittir diye not düşeriz. Eğer isterseniz adınızı söyleyin o şekilde not düşeyim...
Ana konuya geri dönersek...
Ve evet, gelinen noktada, olan aynen şu, bakın terörist nasıl açıklama yapmış:
Alıntı:
Bundan dolayı mesajın açıklandığı gün 21 Mart’tan bu yana ve bundan sonra biz hareket olarak, KCK, PKK ve HPG olarak resmi ve açık bir şekilde ateşkes ilan ediyoruz. Türkiye sınırlarında olan askeri faaliyetleri, ateşkes çerçevesinde planlanacaktır. Ama eğer güçlerimize saldırı olursa, elbette güçlerimiz bu saldırılar karşısında kendilerini koruyacaklardır. Bir kere daha saldırılara karşı misilleme hakkımız olacaktır.Yok eğer kimse güçlerimize saldırmazsa güçlerimizde hiçbir askeri eylem yapmayacaktır. Şimdilik kesinleşen kararımız budur.
Bırak silah bırakmayı, bırak herşeyi adamlar kendince "ateşkes"(!) ilan etmişler, asker hiçbir şey yapmayacakmış
Ateşkes ilan etmiş. Ama TSK vurursa ateşkesi bozacakmış.
Sen kimsin be ateşkes ilan edecek. Sen kimsin.
Ateşkes ilan etmiş, sanki ortada bir savaş varmış gibi.
Şu düşülen hale bak.
Not: Görüldükleri yerde etkisiz hale getirilmeye devam edilecek inşallah. O KADAR!!!
Bundan sonra ne olacak değil ne olmalı bence bu süreç iktidar partisine terk edilecek bir mevzu değildir. Tüm partilerin stk ların halkın bu sürece duhulu ve katkısı gerekir. Sorunun çözülme ihtimali kimseyi korkutmamalı bir parti kazançlı çıkacak oyları artacak diye yan çizmek yerine biz de bu başarıda hisse sahibiyiz diyebilmeli işin sonunda. Ya da sonuç başarısızlık hüsran oldu diyelim "biz demiştik" türevi kırılan testinin ardından atılacak feryatlar boşa olur. Demekle kalmayıp engel olsaydın mani olsaydın doğrusunu gösterseydin derler adama.
Birileri ne gerek var nasıl olsa cephane devletten can milletten ne güzel geçinip gidiyoduk çözüm de nerden çıktı diyecektir elbet. Olağanüstü hal vardı bir zamanlar orda görev yapan memuru polisi askeri diğer bölgelerdekilerden bir kaç misli gelir elde ederlerdi. E cephenin gerisindeyseniz güvendeyseniz niye çözüm isteyesiniz? Bir top mermisi 60 bin lira, bir tüfek mermisi 150-200 lira deniyor bir uçağın yerinden kalkıp yüzlerce kilometre gidip bir milyon liraya yakın ederi bulunan ağırlıklarını atıp dönmesi kaça mal oluyor bilir misiniz? çeşmeden akan su gibi bu milletin vergilerinin boş dağlara arazilere akıtılan çar çur edilen paralarını düşünmek lazım.
İşin aslı bu dolaplar global güçlerin silah tüccarlarının tezgahından öte bir şey değildir. Hem devlete hem düşmanına satıyor hoop dolduruyor kesesini bize de burdan çene yorup bir birimizin kalbini kırmak kalıyor.
- - - Updated - - -
Alıntı:
rotorcliy rumuzlu üyeden alıntı
Ana konuya geri dönersek...
Ve evet, gelinen noktada, olan aynen şu, bakın terörist nasıl açıklama yapmış:
Bırak silah bırakmayı, bırak herşeyi adamlar kendince "ateşkes"(!) ilan etmişler, asker hiçbir şey yapmayacakmış
Ateşkes ilan etmiş. Ama TSK vurursa ateşkesi bozacakmış.
Sen kimsin be ateşkes ilan edecek. Sen kimsin.
Ateşkes ilan etmiş, sanki ortada bir savaş varmış gibi.
Şu düşülen hale bak.
Not: Görüldükleri yerde etkisiz hale getirilmeye devam edilecek inşallah. O KADAR!!!
Evet bu yoruma aynen katılıyorum ve burdan kendini bi bok sananlara sesleniyorum "aynen sandığınız gibisiniz"
Alıntı:
rotorcliy rumuzlu üyeden alıntı
Çok güzel bir tespit. Gerçekten.
Bu konu ile ilgili bir yazı yazmak istiyordum. Başlığında bu ifadeyi kullanayım. Tespit atilda09'a aittir diye not düşeriz. Eğer isterseniz adınızı söyleyin o şekilde not düşeyim...
Bence mahsuru yok. Atilda09 bağlantısız bağımsız kendisini TÜRK ve efe olarak gören bu topraklarda misakı milli sınırları içersinde her bireyin kökeninin ne olduğu neye inandığı ile ilgilenmeyen hukuku bireylerin iyi yaşama aracı değil toplumun iyi yaşama amacı olarak gören ülkenin bir karışının verilmesine karşı mücadele etmiş, insanı insan olarak gören bir basit T.C. Ordusuna hizmet etmiş yeri geldiğinde tekrar canını ortaya koyabilecek obsessif ve paranoid kişilikte sıradan biri olarak tanımlamanız yeterli.
Özetle basit bir OPORTÜNİST...
:DD
LÜTFEN SON CÜMLEMİ ALINTILARIMIZDA BULUNDURMAYI UNUTMAYIN.
Onlar kandilde ZART ZORT diye ses çıkaranlar anlayacağınız. :DD
Federal yapı istenildiği belli bölünme değil kuzey ırak yönetimininde bu yapıya dahil edilmeye çalışıldığı da tahminim suriyedende bir parça sonuçta büyük bir fedaral cumhuriyet iran kuşatması şimdi ben böyle dedimya Osmanlı geliyor ırak vilayetimiz olacak büyük Türkiye Cumhuriyetinin ayak sesleri diye gaza gelecekler ve bu dediklerimin zamanla kendini göstereceğini düşünüyorum
bu süreçte iki millette kullanılmaya çalışacak zor oyunu bozar ve dikkatli olmaz isek bu sürecin kendisi bir oyuna bizde federal sömürgeye döneriz
..Acaba şimdi buraya bir "BARIŞ" kelimesi yazsam ,bu güzel kelimenin sevmeyenlerin üzerinde ki etkisini merak ediyorum..Afedersiniz bir de süreç vardı değil mi? :)))))))
Atilda09; Efelerin efesi diyesim geldi.Saygıyla selamlıyorum sizi.