Sayın Pargalı suç işliyorsunuz iletinizi silin zaten ortalık yangın yerine dönmüş kişinin iletilerini sabiteledim sizinkinide sabitlettirmeyin
galatasaylı sabrımın sınırında yardım yataklıktan yargılanacak haberi yok bana gereğini yaptırmayın
Printable View
Sayın Pargalı suç işliyorsunuz iletinizi silin zaten ortalık yangın yerine dönmüş kişinin iletilerini sabiteledim sizinkinide sabitlettirmeyin
galatasaylı sabrımın sınırında yardım yataklıktan yargılanacak haberi yok bana gereğini yaptırmayın
Sayın pargalı iletinizi eklemeye cesaretiniz varsa buyrun ekleyin şunu da belirteyim iletinizi silmeniz geri getirilemeyeceği anlamına gelmez ben sizi uyardım açık şekilde yasa ihlali mevcuttu. Benim iletilerim de suç yoktur konu bütünlüğü açısından ekleme çıkarma uygun da değildir konu ibretlik bir konudur yönetim silmeyi uygun görürse siler. Takdirlerine bırakıyorum.
- - - Updated - - -
Sorunuzun cevabına gelince benim iletilerim kemik yaşı üzere kuruludur masum bir insanın bilgi noksanlığı ile ceza almasını istemem bilim dayanağından hareket alır.
Sizin iletiniz ise çıkar yol başlığı adı altında verilecek ifadelerden yalanlardan oluşuyor.
- - - Updated - - -
Birde sayın pargalı sizi engelli listeme aldım sizin yazdığınız iletileri bundan sonra görmeyeceğim o yüzden kendiniz söyleyip kendiniz dinlersiniz bilgilerinize
Sayın Kırcalı şahıs kişilik haklarıma saldırıda bulunursa gereğini yapmanızı rica ederim
Mahkeme oldunuz, savcı oldunuz, forumun sahibi oldunuz, yönetici oldunuz.
Her türlü yazımı eklemeye cesaretim varda...................... bende bir tepki göstereceksiniz varsayarak sildim iletimi. sizmi karar vereceksiniz her şeyin suç olduğuna?
Benim kişilik haklarımı kim savunacak?
Engellemekle isabet etmişsiniz. zira artık sizin ileti yazmanızı zul sayarım. kişisel ileti atıpta buraya görüş yazmayın yoksa engellerim gibi tehditlerde savurmayınız. Bu forumda ileti yazabilmek yada yazamamak hayatımın yada kariyer planımın bir parçasıda değildir.
Herkesin kendini savunma hakkı vardır. Suç işleyenden haz etsenizde etmesenizde. Suç işleyen işlediği suçu gizleme delillerini yok etme, yalan söyleme hakkına sahiptir. Suçu ispatlanıncaya kadar herkes masumdur, her türlü şüphe suçlunun lehinedir.
Kamu vicdanında suçlu ilan edilsede hukukende suçlu olacağı anlamına gelmez. Yada hukuken suçlu bulunanın her zaman o suçu işlediği anlamınada gelmez. Suç işleyen azılı bir katil bile olsa TCK nın lehte olan hükümlerinin kendisine uygulanmasını isteme hakkına sahiptir.
Ayrıca yazıyı yazanın yazdığı ileti hayal ürünü bir bilgide olabilir.
12 yaşında bir kız çocuğunun peşinde dolanan ! 21 yaşındaki bir erkek!!!Alıntı:
Tamam işte bizde kızın geleceği kurtulsun istiyoruz..
Bu çocukla, o adamı evlendirmek , çocuğun hayatını KURTARMAZZZZZ, dahada fazla karartır.
Amin......Alıntı:
Allah hidayet versin size ne diyim...
[QUOTE=Erdoğan Kırcalı;475681]Sayın Kırcalı,Alıntı:
Tamam işte bizde kızın geleceği kurtulsun istiyoruz..
12 yaşında bir kız çocuğunun peşinde dolanan ! 21 yaşındaki bir erkek!!!
Bu çocukla, o adamı evlendirmek , çocuğun hayatını KURTARMAZZZZZ, dahada fazla karartır.
Amin......
Kişi olayın ya baş aktörüdür ya da olay hikaye. Eldeki tek gerçek +18lik hikayelere verdiğimiz inanılmaz tepki.
Müstakbel Şahıs başlıklı tartışmayı açan hukuk öğrencisi sorusunu bu hikayenin içine yerleştirerek bir daha sorsa ...
[QUOTE=Atilda09;475683]Tepki +18 lik olaylara değil sn.Atilda,
soru kız 18 yaşını doldurmuş oğlan 21 yaşında, birlikte olmuşlar, kızın ailesi şikayetçi oldu, dava açtı ne olur şeklinde olsaydı, emin olun gelen cevapların tamamı, 2 reşit insan, hiç bir şey olmaz şeklinde olurdu.
Doğal olarak biraz empatiyle , 12 yaşında bir çocukla cinsellik yaşama düşüncesinde olabilen 21 yaşında bir erkeğe gösterilen tepkilerdir sadece bunlar.
Sayın Kırcalı,
+18 tabirim olayın cinsellik içerdiğini vurgulamak için. Olayın (hikayenin) değerini ölçmek için değil kesinlikle.
Mevcut yasalarımız ile anlatılan olay ağır bir suçtur. Cezayı tartışmıyorum.
Kişilerin tepkilerine gelince, kızların 9, erkeklerin 12 yaşında buluğa erdiğini kabul eden neredeyse bin yıl şeriat hukuku altında ve kul-teba mantığı ile yaşamış bir toplumun dönüşümüdür ele almamız gereken.
Ki halen hatırı sayılır bir kısım ancak ve ancak ilkokul diplomasına belki sahip iken. (Gerçi okumak cehaleti götürür. Eşeklik bakidir.)
Cinsel suçlar anlaşılması ve yargılanması en zor eylemlerdendir. Suçlunun hayvani üreme dürtülerinin depreştiği, insan olmanın farkını ortaya koyan ÇOK ÖZEL SUÇLAR kanaatimce.
Bazı V.tikan Papazlarında, imamlarda, bir çok devlet büyüğünde ve halka mal olmuş insanlarda görülmesi eğitiminde pek alakalı olmadığını işaret ediyor.
Ayı Balıklarında, Penguenler ve Filamingolarda homoseksüel ilişkiler de gözlemlenince işin içinden çıkmak iyice zorlaşıyor.
Ceza yerine tedavi gerekir. Hadım edilmek tartışılıyor. Kanaatimce acımasızca olsada tehlikenin bertaraf edilmesi açısından uygun bir tedavi gibi geliyor.
İnsan topluluğu mu yoksa REN GEYİKLERİ topluluğumuyuz vermemiz gereken karar bu bence. :)
Yine anlaşılmaz ve ilişkilerin tanımını karışık bulacaksınız lakin iphona yorum yapmak da Çin işkencesi üstadım. Siz beni anlarsınız. :DD
Saygılar.
ahahaha muhabbet hadım etmeye kadar gitmis. hayyırdır ya arap ulkesinde miyiz turkiyede mi? Kızın kemik yası 16 beyler! 12yi kaale almayın, gec yazdırmıslar.. Anlasılan bu olayı cözmenin yolu yok. Ya yatacak, ya yatacak! BEyler, hayatta herseyin bedeli var farkındayım ama durum şu ki; 21 yasndaki arkadasım 18 yasında gösterıor, kızda 16 oldgna gore gayet uyum saglamslardı. DUsuncelernzdki gbi ucurum yok arada.. Genclik hatası olmus bitmis.. Zaten dava actgna pisman bi aile karsıdaki.. Geri cekse bile yanar diosunuz.. Nasıl bi adalet bu anlamadımki.
Sayın Galatasaraylı,
Bu forum mahkeme değil. Eğer mahkeme olsaydı eminim yargıçlarımız davaya gizlilik kararı alırlardı.
Bizim forumuda yaptığımız laboratuvar ortamında olaya farklı bakış açıları sunmak.
Akıl sağlığı yerinde olmayana vasi ya da danışman atayabilen hukukumuz potansiyel olarak aynı cinsel suçu defalarca işleyebilecek bir sex meczubu için böyle bir çözüm üretmesinin araplar ile bağını anlayamadım. Tanrılar yağmur yağdırsın diye evladını Tanrılara kurban eden, Kız doğduğu için evladını gömen, cadı sandığı için evladının ayağına taş bağlayıp suya atan ve kurtulursa cadı diye yakan bir cinsin yaşayan örneğiyim ben.
Neden uzaylı muamelesi görüyorum onu anlayamadım.
:DD
Konu hakkında bilgi sahibi olan tüm arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış.Mahkemede karşılaşacağınız sonucu dile getirmiş.Hala onlara sert mesajlarla cevap derdindesiniz.Bence arkadaşım dediğin de sensin konuyu açan şahıs.
21 yaşında erkek 12 yaşında kızı istismar ediyorsa çekecek cezasını!
Fikir beyan edenlere sallayarak o dava düşmez !