Bu sitede yazan herkes hukuki olarak bilgisi olanlardan hukuki görüşlerinin istirham ediyor.
Gidiniz kendi egolarınızı başka forum konularında tatmin ediniz. o zaman niye bana laf geçirmekle meşgulsünüz?
Printable View
Bu sitede yazan herkes hukuki olarak bilgisi olanlardan hukuki görüşlerinin istirham ediyor.
Gidiniz kendi egolarınızı başka forum konularında tatmin ediniz. o zaman niye bana laf geçirmekle meşgulsünüz?
Arkadaşım burada hukuki bilgi paylaşımının yanı sıra, kültürel, ahlaki, güncel şeyler, kişisel fikir ve görüşler vs. her zaman yazılır ve yazılıyor.Yıllardır hep bu böyle.Ama bazı yeni arkadaşlar burayı hukuksal sorunların soru cevap merkezi yani bedava hukuk danışmanlık sitesi olduğunu sanıyor.Kimsenin derdinin kimseye laf geçirmek olduğunu sanmıyorum zaten yazılanlar soruya(kişiye değil) istinaden yazılıyor.Ben seni sukunete davet ediyorum.Zira bu suçlayıcı tavırlar cevap alamamana, ciddiye alınmamana daha sonra sorunun kitlenmesine veya üyenin banlanmasına sebep olabilir.Soruna tekrar gelirsek, buradan %100 hukuki bilgi alman zor çünkü cevap verenlerin çoğu hukuksever.Genellikle buradan fikir edinebileceğin yorumlar ve tecrübeler gelir.Avukatların dahi bazen yanılabildiği hassas bir konudan bahsediyorsun ve sorun oldukça teknik bir sorun.Ben olsam mutlaka boşanma hukukunda kendini geliştirmiş bir hukukçuyla görüşürdüm.Herkese saygılı ve hoşgörülü bir forum diliyorum.
:okHerkesi tek tek tatmin ettiğime göre Esasa geçsek diyorum.
sn kırcalı haricinde daha hukuki bir görüş görmedim.
eeeeee herkesin istediğini yazma özgürlüğü var ve yazıyorsa, benimde benimde bunu eleştirmek ve cevap almayı istemek için eleştirme özgürlüğüm var herhalde.:ok
bende biliyorum burada sadece hukuk haricinde yaşanmışlıklarla iligilide cevaplar verildiğini
Benim tepkim ben biliyorum ama dürüstlükle bağdaştırmıyorum o yüzden söylemem tarzı cevap veren arkadaşa. neden yardım edilmesi gerektiği ile iligli uzun bir yazıda yazdım zaten ama hala bana birşeyler geçirmekle meşgul olunması işte burası ilginç
- - - Updated - - -
:alala Hukuki NET 2002-2013 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir " Hukuk Rehberi " dir. Hukuki Net; sürekli yenilenen güncel içeriği ile hukuk dallarına göre kategorize edilmiş mevzuat, emsal mahkeme kararları, makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, yasal haberler ve hukuk siteleri dizini bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
© Hukukçular için mesleki danışma, dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için çözüm yolları üretmek ve soru cevap, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan bir hukuk laboratuarıdır.
TÜRK MEDENÎ KANUNU
I. Dürüst davranma
MADDE 2.- Herkes, haklarını kullanırken ve borçlarını yerine getirirken dürüstlük kurallarına uymak zorundadır.
Bir hakkın açıkça kötüye kullanılmasını hukuk düzeni korumaz.
II. İyiniyet
MADDE 3.- Kanunun iyiniyete hukukî bir sonuç bağladığı durumlarda, asıl olan iyiniyetin varlığıdır.
Ancak, durumun gereklerine göre kendisinden beklenen özeni göstermeyen kimse iyiniyet iddiasında bulunamaz.
Sn. pargali
Burdaki arkadaslarin hic biriside size hileli yollari önermez tavsiyede etmez, bildiklerinide söylemez.
Hileli yolları isteyen kim burada?
mahkemelerde insanlar he türlü kanuni haklarını kullanıyor. avukatlar her türlü kanuni açıkları şimdi burada yazmak istemediğim durumları kullanıyormu kullanıyor.
Bir kişi cezalandırılırken bile ki bu insan öldüren biri bile olsa indirimden vs herşeyden faydalanıyor ise herkesin savunma ve kanundan faydalanma hakkı var ise bu şahsında vardır.
Medeni kanundan örnek vermişsiniz. şimdi vaktim yok ama sizin diğer konulara verdiğiniz cevaplarınızdan nasıl hileli yollar tavsiye ettiğinizi burada yayınlamak istemem doğrusu.
sadece sizin değil çoğu üyenin bu konuda cevapları var.
Bu pembeli, yazılıarı renkli renkli, kıdemli, sıfatları taşıyan üyelerin burada bana çömez muamelesi yapmasıda bir hayli ilginç yani
Pişmanım
Affeyleyin sayın veziri azamım dökmeyin kirli çamaşırlarımı
Demem mi gerekiyor
bende merak ettim
:DD :DD .
Skype falan verinde dertleşelim. Ben konuyu araştırmak ile meşgulüm.
Sizin kirlilerinizle uğraşamıcam şimdi.
Ama demek oluyorki şüpheye düştünüz. kendi ..... lerinizi kendiniz bulun. demekki var.
Araştırma yapacağına benim kirlilerime bak ARADIĞINI BULURSUN
:dd
- - - Updated - - -
Gerçi gözünün önünde ama kibir insanı kör ediyor demekki !!!!