Bana kaybedecek bir şey bırakmadılar sağ olsunlar dava süreçleri hakkında toplumu bilgilendirmek suçsa ben o ceza kararını göğsüme madalya olarak takarım dermişim :DD
Printable View
Bana kaybedecek bir şey bırakmadılar sağ olsunlar dava süreçleri hakkında toplumu bilgilendirmek suçsa ben o ceza kararını göğsüme madalya olarak takarım dermişim :DD
İki hafta sonra inşallah FATMA ŞAHİN ile görüşeceğim.Bu konularla ilgili insanların karşılaştığı tüm sorunları aktaracağım inşallah.bakalım o ne diyecek :S
sayın sea demir allah rızası anlat
Ülkede tamamen kokuşmuş bir yargı sistemi var. Gün geçmiyorki yargıda rüşvet, adam kayırma skandalı haberi çıkmasın.
Bu mahkemlerde davaya girip savunma yapmanın fazla bir anlamı yok.
Olayı direk olarak halka taşımak lazım.
Elimden geleni yapacağım .Önemli olan bakanın bunları dikkate alması .son dönemlerde ki kadına yönelik şiddet ve öldürme vs..gibi gelişen olaylar yüzünden bu kararlar veriliyor.aslında ben bu olaylara daha çok husumet yüzünden işlenmiş cinayetler olarak görüyorum.Çünkü cinayet nedenleri gerçekten araştırıldığında sebebinde bu olduğu anlaşılır.adam aslında eşini değil hasmını öldürüyor bu kadar basit.anlamak istemedikleri bu not: Bu cinayetlere sonuna kadar karşıyım hiçbir şekilde tasvip edilecek tarafı yok.ben sadece ,sebebinin iyi anlaşılması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum..
Arkadaşlar tebliğinden itibaren ne demek. Adliyeden postaya verildiği tarihmi? yoksa kişinin postadan imza atıp teslim aldığı tarihmi? HAngisi kanunen geçerli burda????
İsmail bey postacıdan aldığımı mahkeme nerden öğrenicek? ay oldu bana daha postacıda gerekçeli kararda gelmedi bu kadar uzun sürüyormu. Ne olur bişey yazın :( Çok kötüyüm
Resmi evrakı alırken imza atarsınız imza attığınız kağıtta tarih olur bu kağıt mahkemeye gönderilir ve dosyaya eklenir. Gerekçeli kararın yazılması bazen bir kaç ay sürebiliyor benim bir dosyamda bir yıldır gerekçeli karar yazılamadı ki tebliği ulaşmadı.
Benim gerekçeli karar yazılmış postaya verilmiş adliyeden öyle söylediler ama 2 ay oldu ulaşmadı :( sizinki daha yazılmamış ama :)
- - - Updated - - -
Benim gerekçeli karar yazılmış postaya verilmiş adliyeden öyle söylediler ama 2 ay oldu ulaşmadı :( sizinki daha yazılmamış ama :)