237 usd kesintisinin açıklamasına ne diyorlar?
Printable View
237 usd kesintisinin açıklamasına ne diyorlar?
usradım bilgim yok brezılyanın en buyuk banka trye tranfer 237 dolar hatta göndericek kişi banka muduruyle gorumus bu dolandırcılık ya bunun bır alternatıfı olması lazım ne yapmam gerek gerecek bılgı verın lutfen banka calısanı olarak yardımnızı beklıyorum
arkadaslar konu güncel
Hzimeti veren banka, kendi ülke kanunları çerçevesinde yasal olarak alabileceği alır.
Tavsiyem, gönderecek olanın , o ülkede bankaları araştırarak en düşük komisyonu olanı belirlemesi, eş zamanlı olarak sizin de bu tür gönderimde en düşük komisyonu alan bankaları araştırmanız.
Belirli bir süre paranın bankada kalması durumunda alırken hiç komisyon ödememe şansınız bile olabilir, bu şekilde bankalar da var ülkemizde.
En kucugune giderdim ben olsam:-)
bir çözüm bulamadık
- - - Updated - - -
konu henüz günceldir yardımlarınızı beklıyorum ayrıca pm atamıyorum msj sınırı varmıs bana pm atan lutfen tlf numarasını yazsın
Bulmaya çalıştığınız cevabın yeri burası değil biliyorsunuz değil mi sn.figu34.
İşlemi yapacak olduğunuz bankalarla çözebileceğiniz bir konu, en doğru en detaylı bilgiyi de sadece bankalardan alabilirsiniz.
Hiç bir bankaya gidip durumu sordunuz mu? Sordunuzsa ne dediler? Sormadınızsa neden?
Kaldı ki, o miktar Tr deki herhangi bir bankaya girdiğinde maliye takibine de takılacak, vergisi vs olacak, neden geldiği sorgulanacaktır. Sorununuz sadece 237USD banka komisyonu değil anlayacağınız.
ne soracak maliye ona ne nereden geliyorsa geliyor para gönderen razı alan razı oldukdan sonra maliye kim ne milyon dolarla akıyor trye ey eyyy