Cevap: Kredi borcu kart borcları.
Alıntı:
gokhan611 rumuzlu üyeden alıntı
tabu bu bılgıler ıcın tesekkur ederım erdogan bey. Bir sorum daha olacak babam bana kefil oldu maasına hacız konurmu ama emeklı maası?
Babanız size nerede kefil oldu?
Kredileri alırken banka da mı , yoksa kredileri ödeyemeyip takibe düştünüz ve icra dairesinde mi?
Adres kayır sisteminde kayıtlı adresiniz, babanızın da kayıtlı olduğu adres sanırım. Bu durumda size yapılacak bildirimler o adrese yapılacak, babanız anneniz almasa bile tebligatları artık o adreste olmadığınız için, kayıtlı adresinize haciz olacak sonunda.
HAdi oradan bir şey çıkmasa, alacaklı taraf bu kez size ulaşamayınca, kefilden borcu tahsil etmek için çabalayacak, emekli maaşına doğrudan haciz uygulanamasa bile, eve haciz olabilecektir.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Babanız size nerede kefil oldu?
Kredileri alırken banka da mı , yoksa kredileri ödeyemeyip takibe düştünüz ve icra dairesinde mi?
Adres kayır sisteminde kayıtlı adresiniz, babanızın da kayıtlı olduğu adres sanırım. Bu durumda size yapılacak bildirimler o adrese yapılacak, babanız anneniz almasa bile tebligatları artık o adreste olmadığınız için, kayıtlı adresinize haciz olacak sonunda.
HAdi oradan bir şey çıkmasa, alacaklı taraf bu kez size ulaşamayınca, kefilden borcu tahsil etmek için çabalayacak, emekli maaşına doğrudan haciz uygulanamasa bile, eve haciz olabilecektir.
söle sölim bankadan kredi alırken bana kefil oldu.
illaki muhattap benı bulacaklar kacma gıbı sansım yok.Detaylı bır sekılde konuyla ılgılenecegım hayat bu ınsanın basına gelebılıyor hersey.
Haciz benim ıcın yapılması gereken bırsey sonucta sıgortalı ve maaslı bır ısım var o sekılde kesıntı yaparak sırayla parasını alabılırler degılmı?
Alıntı:
söle sölim bankadan kredi alırken bana kefil oldu.
illaki muhattap benı bulacaklar kacma gıbı sansım yok.Detaylı bır sekılde konuyla ılgılenecegım hayat bu ınsanın basına gelebılıyor hersey.
Haciz benim ıcın yapılması gereken bırsey sonucta sıgortalı ve maaslı bır ısım var o sekılde kesıntı yaparak sırayla parasını alabılırler degılmı?
Evet, o şekilde alabilirler elbette, ama maaş haczi devam ederken, kayıtlı ikamet adresinize de hacze gidebilirler,
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Evet, o şekilde alabilirler elbette, ama maaş haczi devam ederken, kayıtlı ikamet adresinize de hacze gidebilirler,
anladım tesekkur ederım.yenı olan bırsey suanda daha hacız takıp olayı yok.Hayırlısı artık.Sunu son kez sorımde kusura bakmayın erdogan bey benım maasım varken babamın emeklı maasına dokunabılırlermı?Emekli maasa haciz kalktı uok dıye bılıyorum.
- - - Updated - - -
maasım varken hacıze gelmlerı ?dogrumu.
Alıntı:
Emekli maasa haciz kalktı uok dıye bılıyorum.
https://www.hukuki.net/showthread.php...168#post464168
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
konuluyor demek ozaman bu ?