Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Benimki evlenme yoluyla basvuruydu
Bu Ayin 5 inde direk arastirma asamasindan karar alinmak uzere karar makamina gonderilmistir yaziyordu
Alıntı:
Bekliyorum rumuzlu üyeden alıntı
Benimki evlenme yoluyla basvuruydu
Bu Ayin 5 inde direk arastirma asamasindan karar alinmak uzere karar makamina gonderilmistir yaziyordu
anladığım kadarıyla araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir sürecini siz görmediniz. doğrumu?
Merhaba bende genelden Nisan 2018 de başvurdum , arşiv araştırma mayıs ayında bitti araştırma ve incelme devam ediyor yazı çıkıyor hala , çalışma iznim 1 ekimde bitiyor inşallah o zamana kadar başvurum sonuçlanır !
Alıntı:
Bekliyorum rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar sabah gittim
Onay duyuru belgesi aldim
Hemen de kimlik icin de başvurdum sıra yoktu ve hemen de geçici kimlik belgesi de aldim 3 gunde kimlik de gelir.
Inşallah yakinda sizinki de gerçekleşir.
Benim toplam 3 sene 1 ay sürdü.
Tebrikler! Kütük tescil aşaması ne kadar sürdü sizin?
Alıntı:
bakinec rumuzlu üyeden alıntı
Ayni gunde her sey oldu
- - - Updated - - -
Alıntı:
NihanYıldz rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba bende genelden Nisan 2018 de başvurdum , arşiv araştırma mayıs ayında bitti araştırma ve incelme devam ediyor yazı çıkıyor hala , çalışma iznim 1 ekimde bitiyor inşallah o zamana kadar başvurum sonuçlanır !
Alıntı:
bakinec rumuzlu üyeden alıntı
Alıntı:
Merhouse rumuzlu üyeden alıntı
anladığım kadarıyla araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir sürecini siz görmediniz. doğrumu?
Ilk basvurumdan sonuclana kadar 3 sene 1 ay surdu
Arastirma ve degerlendirme surecini herhalde 2 sene yasadim :)
ramazan77 sizde bir gelişme var mı? bende aynı değerlendirme aşamasını geçemedim hala
Alıntı:
1985efsane rumuzlu üyeden alıntı
ramazan77 sizde bir gelişme var mı? bende aynı değerlendirme aşamasını geçemedim hala
1985efsane mrb
değerlendirme aşamasındayız bir gelişme yok :(
evraklarınızı teslim ettikten sonra sizi niye çağırmışlardı ?
merhaba
Ben de şubat ayın 2019'da başvurdum. Benimki de "Başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır" mesajını gösteriyor. Çalışma iznim 30 ekimde bitecektir. Acaba o tarihe kadar bir sonuç çıkar mı?
Alıntı:
ramazan77 rumuzlu üyeden alıntı
1985efsane mrb
değerlendirme aşamasındayız bir gelişme yok :(
evraklarınızı teslim ettikten sonra sizi niye çağırmışlardı ?
ramazan77 merhaba
dilekçede adresi yazmamışım oyüzden çağırmışlar sıkıntı yok yanı.bloğu takip ediyorum ağustosun 15 veya 20 lerinde durum değişmesi gerekiyor bakalım hayırlısı inşalla artık sıkılmaya başladım çok ağır ilerliyor
Alıntı:
1985efsane rumuzlu üyeden alıntı
ramazan77 merhaba
dilekçede adresi yazmamışım oyüzden çağırmışlar sıkıntı yok yanı.bloğu takip ediyorum ağustosun 15 veya 20 lerinde durum değişmesi gerekiyor bakalım hayırlısı inşalla artık sıkılmaya başladım çok ağır ilerliyor
eksik evrak istenmeseydi şimdi listeye alınmıştık, aralık ayında mülakata giden arkadaşlar listeye alınmaya başlandı, hayırlısı artık
- - - Updated - - -
Alıntı:
SOFİ rumuzlu üyeden alıntı
merhaba
Ben de şubat ayın 2019'da başvurdum. Benimki de "Başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır" mesajını gösteriyor. Çalışma iznim 30 ekimde bitecektir. Acaba o tarihe kadar bir sonuç çıkar mı?
mrb
aralık, ocak, şubat aylarında evrakları ankaraya ulaşan arkadaşlar daha bekliyor ve kaç ay daha bekleyeceğimiz belli değil, 30 ekime kadar yetişeceğini hiç sanmıyorum, umarım yanılırım