Linki buldum. haziran sayısında,
http://www.turksolu.org/sehit/secmechp1.htm
Printable View
Linki buldum. haziran sayısında,
http://www.turksolu.org/sehit/secmechp1.htm
Kılıçdaroğlu'nun lakabı belli oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'e Karaoğlan lakabını koyan Şahzade Şahin'i ziyaret etti. Şahin, Kılıçdaroğlu'na "Yiğitoğlan" dedi.
www.gercekgundem.com 'un haberine göre CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Kars'ın Susuz ilçesinde yaşayan 83 yaşındaki Şahzade Şahin'i ziyaret etti.
GerçekGündem.com Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş'ın babaannesi olan Şahin, Bülent Ecevit'in 1972'de kendisini ziyaret etmesi esnasında "Karaoğlan" lakabını takmıştı. Ecevit'in yakın çalışma arkadaşı Rasim Yarkadaş'ın annesi olan Şahin'in taktığı lakap dilden dile dolaşmıştı.
Kılıçdaroğlu'nun bugün yaptığı ziyaret karşısında duygulanan Şahzade Şahin, "Ecevit'e Karaoğlan demiştim, sana da Yiğitoğlan adını veriyorum. Gümanımız (ümidimiz) sensin" dedi.
Şahin'in bu sözleri üzerine Kılıçdaroğlu teşekür etti. Heyette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, CHP PM Üyesi Gürsel Tekin ve Kars İl Başkanı Çetin Bilgir, Şahzade Şahin'le birlikte fotoğraf çektirdi. Şahin ziyaret sırasında "Bana araba gönderin, köylere çıkıp hayır oyu toplayayım, yaşlıyım yürüyemiyorum" dedi.
'ŞAŞO HALA' LAKABIYLA TANINIYOR
Kılıçdaroğlu'nu ''Sen bizim starımızsın'' diyerek karşılayan Şahin, çevresindeki herkese ''Referandumda 'hayır' oyu verin'' dediğini anlattı.
Kılıçdardoğlu'ndan işsiz iki torunu için iş isteyen Şahin, ''Onları bir ekmek sahibi yap, ben de sana dua ederim'' dedi. Kılıçdaroğlu'na ''Umudumuz sende, sen kurtaracaksın'' diyen Şahin, Kılıçdaroğlu'na ne lakap taktığının sorulması üzerine, ''O karaoğlandı, senin adın da Yiğitoğlan'' karşılığını verdi.
Marmara Üniversitemizde bir Mehmet hocamız vardı. Sorduğumuz zaman sürekli CHP Cenab-ı Hakkın Partisidir:) 6 ok da imanın 6 şartını simgeler derdi:)
Mehmet hocanın bu yorumu güzel ama laikliğe aykırı galiba...
CHP Genel Sekreteri Önder Sav, İzmir’de partisine katılım töreninde konuşmasına başladıktan kısa süre sonra yatsı ezanı okunmaya başlanınca ezanın bitmesini bekledi.
Sav’ın ezan bittikten sonra yatsı ezanını iftarın açıldığı akşam ezanı ile karıştırarak, “Allah kabul etsin” dedi. Sav’ın bu hatası daha önce yaşanan ‘Yes-No’ skandalını hatırlattı.
Star
Aynı gün İzmir de beraber olduğu kişiler ile öğle sıcağında bunalıp ayran molası vermişler.Artık öğleni iftar sayıp yatsıyıda sahur yerine konulursa sorun yok.:DD
CHP başörtüsü için ulemaya gidiyor
2005 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın, başörtüsü yasağının kaldırılması çalışmalarında ulemanın da fikrinin alınması yönündeki sözlerine sert tepki gösteren; "Laik devlet fetva istemez" diyen CHP şimdi çözüm için ulemaya gidiyor.
Habere göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başörtü sorununun çözümü için parti meclis üyesi Sencer Ayata`yı görevlendirdi. CHP PM üyesi Ayata, "AİHM`in türban konusunda verdiği kararı inceliyoruz. Din adamlarıyla da toplantı yapacağız" dedi. Vatan
:DD
Büyük lokma ye ama büyük konuşma diye boşuna dememiş atalarmız!!!
Sahi ne olacak bu CHP nin hali???
KAZAN KALDIRMIŞLARDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın 2005 yılında Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi`nin üniversitede türban yasağını onayan kararına yönelik olarak, "türban konusunda mahkemenin söz söyleme hakkı yoktur. Söz söyleme hakkı din ulemasınındır" sözleri üzerine CHP'liler sert tepki göstermişti.
Dönemin CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç, "Türkiye hiç bir zaman Ayetullahlar devleti olamaz, olmayacak" derken şu anda CHP İstanbul İl Başkanı olan istanbul Milletvekili Berhan Şimşek ise, "`Ulema sınıfı, Türkiye`nin iç hukuk düzeninde ve yönetim yapısında söz söyleme hakkı olan bir sınıf mıdır?` diye sormuştu... (Haber 7)
Ayrıca hangi din adamları.? Tv de meşhur ilahiyatçımız kendi çapında zina yı anlatıyor.Hülya avşar telefon ile bağlanıyor.Diyor ki eski eşim çocuğumun babası o öpüşürüm diyor.Bizim ilahiyatçı biz ona zina diyecek kadar yobaz değiliz diyor.:DD Ayrıca Sayın Çoban,ben tam eklediğiniz iletiyi ben ekleyecektim ama sizin eklediğinizi gördüm.Biraz eksik olmuş ama yeter.
Genel af MIŞ
Hedeflerini hayallerini gerçekleştirmek için vatandaşa geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Size gönül bağı ile bağlıyım, size umut bağı ile bağlıyım. Destek verin, 12 Eylül anayasasına, 12 Eylülde 'hayır' deyin, Türkiye'nin önünü açılsın, değişimin, demokrasinin önü açılsın, 'hayır' deyin haramilerin iktidarını yıkın. Halkın iktidarını kuralım. 'Hayır' deyin barışın, kardeşliğin alın terinin emeğin kutsallığı öne çıksın. 'Hayır' deyin, toplumsal mutabakatla, kardeşçe, doğudan batıya, güneyden kuzeye herkese özgürce genel affın yolu açılsın. Biz samimi söylüyoruz, içten söylüyoruz, Recep Bey gibi camdan konuşmuyoruz, candan konuşuyoruz, barışın kardeşliğin adresi CHP olacaktır." Vatan
:alala
Eski Türk filmlerinde olur ya,
- Size şeker vereceğim...
- Un vereceğim...
Sevgili yurtaşlarıııımmm !!!
Bence Sn. Kılıçdaroğlu gündemden en az 60 yıl geride kalmış.
Kulaklarıma inanamıyorum, napim!
- Un vereceğim...