mrb,
gecmiş olsun üzücü bir durum, zamanında alıp inceleseler olmuyor yani madur olan hep vatandaş,
sağlık belgesi, medeni hal evraklarını hangi tarihte cıkarmıştınız ?
büyük ihtimal bizdende isteyecekler :(
Printable View
mrb,
gecmiş olsun üzücü bir durum, zamanında alıp inceleseler olmuyor yani madur olan hep vatandaş,
sağlık belgesi, medeni hal evraklarını hangi tarihte cıkarmıştınız ?
büyük ihtimal bizdende isteyecekler :(
merhaba aynen öyle zamanında inceleseler kimse böyle madur olmaz.evrakları hemen hemen bu tarihlerde çıkarmışım.çalışma iznimin süresi bitmesine 1 buçuk ay kaldı onuda yenileyip gondercem artık risk almak istemiyorum
1- çalışma izni
2- sağlık kurulu raporu
3- doğum belgesi şehir ismi yazılmadığından tekrardan gönderecem
4-medeni hal belgesi
5-pasaportumu değiştirmiştim onuda göndermem gerekiyor
6-dilekçe formu
gün sayımı yaptırmıştım gelen evraktan yine yenisi lazım gibi birşey yazmış dün gittiğimde memure hnm bana onunla ilgili birşey dememdi tekrardan gidip sormayı düşünüyorum.çok morelim bozuldu ben vatandaşlık beklerken resmen ilk başvurduğum belgelerin hemen hemen hepsini istiyorlar
Arşiv araştırmasında Ilgöçe yazı gelmiş pasaportunuzun süresi dolmuş diye.Fakat pasaportum neredeyse 2020 ye kadar geçerliliği var noterden tasdikletip gönderdik.Nasil yorumlamam lazım ben bu olayı.2 yıl geçerlilik yeterli değilse bile bana o pasaportu yenilememe izin vermezler ki.
Merhabalar, benim de arşıv araştırma süreci bitti anlaşılan, şuan araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir yazıyor. Bu ne demek acaba?
- - - Updated - - -
Merhaba, şu sağlık raporu olayı nedir acaba? Evlilikten başvurdum, sağlık raporu istenmedi bizden
hayır bir değişiklik olmadı, aynı şekilde duruyor. gidip sorduğumda arşiv araştırması olumlu ancak henüz tescil edilmemiş dediler
- - - Updated - - -
hayır bir değişiklik olmadı, aynı şekilde duruyor. gidip sorduğumda arşiv araştırması olumlu ancak henüz tescil edilmemiş dedile
mrb
genelden başvuranlar için d.has kapsamlı sağlık raporu isteniyor süresi 6 ay, malum vatandaşlık süreci1-2 sene aralığını bulduğundan sağlık raporunun günü geçmiş denip tekrar isteniyor ne güzel değilmi ? :))
- - - Updated - - -
mrb,
bir gelişme olduğunda lütfen yazarmısınız, tsk ederim
MERHABALAR
TÜRK VATANDAŞI İLE EVLİYİM EVLİLİĞİMİZDEN BİRDE OĞLUM VAR
2.07.2018 TARİHİNDE DOSYAYI VATAN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM ETTİK
15.08.2018 PARMAK İZİ VE TEHKİKAT POLİSİ
15.09.2018 POLİSLER EVE GELDİ
15.03.2019 MESAJ GELDİ KONSEY GÖRÜŞMESİ İÇİN
05.04.2019 KONSEY GÖRÜŞMESİ
05.05.2019 İTİBAREN BU YAZI GÖRÜNMEKTE, Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır.
SİZCE DAHA NE KADAR BEKLEMELİYİM
Merhaba,
Benimki de yaklaşık 1.5 aydır araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir yazıyor. her sefer gittiğimde araştırma olumlu sonuçlanmış ancak henüz tescil olmamış deniliyor ve süreç bir türlü bitmiyor bilgi de verilmiyor. ben ilk işlemi kasım 2017 de başlattım ve hala bekliyorum. Arada benden de güncel evrak (sağlık raporu medeni hal belgesi çalışma izni) istendi onları şubat ayında gönderdim. Maalesef hala sonuç yok. Bu durumda olan arkadaşlarım eğer bir gelişme varsa yazmanızı rica ediyorum.