-
Cevap: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Alıntı:
alfasino rumuzlu üyeden alıntı
Ben de faks çektim.
Sabah MHP Antalya Milletvekili Sayın Mehmet GUNAL beyede faks cektim.Sonra da sekreterliğini aradım teyid için.Sekreter hanım cok ilgilendi sagolsun.Dün de bu konu da faks geldi vekil bey hemen ilgilendi dedi.insallah birseyler olur arkadaslar.
-
Inşallah Arkadaşlar Herkezin Eline Sağlık.şu Yenin Düştüğünü Görürüzde Hep Birlikte Eğlence Düzenlerizz..))
-
Alıntı:
YASEAH rumuzlu üyeden alıntı
Inşallah Arkadaşlar Herkezin Eline Sağlık.şu Yenin Düştüğünü Görürüzde Hep Birlikte Eğlence Düzenlerizz..))
Yen zor düşecek diyorlar her yerde.Yeni Japon hükümeti dolar karşısında yenin değer kazanmasından yanaymış.Umarım bu temmininiz gercek olur.Bizi kredi tarihindeki kurdan TL ye döndürürlerse yada az bi maliyet kur değeri ekleyerek o bile süper olur.
-
Alıntı:
olorin rumuzlu üyeden alıntı
Yen zor düşecek diyorlar her yerde.Yeni Japon hükümeti dolar karşısında yenin değer kazanmasından yanaymış.Umarım bu temmininiz gercek olur.Bizi kredi tarihindeki kurdan TL ye döndürürlerse yada az bi maliyet kur değeri ekleyerek o bile süper olur.
yok bee dünyadaki en büyük dolar rezervi japonyada isteseydi yapardı
-
Merhabalar;
ntvmsnbc.com adresinde izleyici görüşleri bölümüne yakın plan programı icin durumumuzu anlatan ve bizi detaylı bilgilendirecek bir program yapmalarını talep ettim.Lütfen herkes buraya yazarak aynı talepte bulunsun.ne kadar cok talep o kadar önemsenecegiz.gönderenler buraya gönderdiklerini belirtsinler lütfen.
-
Alıntı:
Yen düşmez, hayal kurmayın. Emin olun ben 1.65'e bile razıyım. Ama bakın 9 yıl boyunca bu yen 2'nin üzerine mutlaka çıkar. Bu yıl 1.90'ın üzerini gördü zaten. Yani dolar hiç 1,60 TL'yi geçmez demek ne kadar doğru değilse yen için de aynı şey geçerli.
Biz geçen yıl yen için 1.40-1.50 bile olsa razıydık. bankacılar da aynı şeyi söyledi. Nedense arkadaşlar önümüzdeki 9 yılı hiç düşünmüyor. Bu işin savaşı var 2. krizi var, depremi var. Türkiyeye has siyasi endişeler de var. Ha geçen yıl rist marjımız 1.50 idi. Bakın o risk savaş/deprem/siyasi istikrarsızlıktan kaynaklanmadı.
Antalya Milletvekili Doç.Dr. Mehmet Günal'a faks çekelim. etkili bir milletvekili.
Faks: 312 420 69 79
Adalet Komisyonu başkanı Milletvekili Ahmet İyimaya'ya faks çekelim.
Faks: 312 420 53 22
Bakan Ali Babacan'a faks çekelim.
Faks: 312 287 88 15
Başabakan'a faks çekelim.
Faks: 312 204 50 10
Şu an meclis'te bizi de ilgilendirebilecek yasa hazırlanıyor. Daha sonra çok geç olabilir.
-
Alıntı:
Yen düşmez, hayal kurmayın. Emin olun ben 1.65'e bile razıyım. Ama bakın 9 yıl boyunca bu yen 2'nin üzerine mutlaka çıkar. Bu yıl 1.90'ın üzerini gördü zaten. Yani dolar hiç 1,60 TL'yi geçmez demek ne kadar doğru değilse yen için de aynı şey geçerli.
Biz geçen yıl yen için 1.40-1.50 bile olsa razıydık. bankacılar da aynı şeyi söyledi. Nedense arkadaşlar önümüzdeki 9 yılı hiç düşünmüyor. Bu işin savaşı var 2. krizi var, depremi var. Türkiyeye has siyasi endişeler de var. Ha geçen yıl rist marjımız 1.50 idi. Bakın o risk savaş/deprem/siyasi istikrarsızlıktan kaynaklanmadı.
Antalya Milletvekili Doç.Dr. Mehmet Günal'a faks çekelim. etkili bir milletvekili.
Adalet Komisyonu başkanı Milletvekili Ahmet İyimaya'ya faks çekelim.
Bakan Ali Babacan'a faks çekelim.
Başabakan'a faks çekelim.
Şu an meclis'te bizi de ilgilendirebilecek yasa hazırlanıyor. Daha sonra çok geç olabilir.
Arkadaşlar tamam hayal kurmayalım o zaman teknik gidelim.Bakın geriye dönük 7 sene içinde yene bakıldığında bazı senelerde %20 düşmüş dünya çok büyük bir kriz atlattı bunun sonucunda bu seviyelere gelmezi çok normal.önemli olan parite geriye dönük yenin grafiğine baktığımızda yen 1.5 sene bu seviyelerde kalmış 94-95 krizinde.Şu an da parite 106 seviyesinde olsa bugün yen 1.420-1.430 olucak .Bugün dolar 2001 krizinde 96 krizinde 1.850 görmedimi?bizler kredi çektiğimiz dönemde 1.20 civarındaydı dolar.şöyle düşünelim bu nasıl bir dövizki sürekli artacak ......yapmayın arkadaşlar hiç yukarı doğru sürekli çıkan bir grafik gördünüzmüü....
-
Alıntı:
Arkadaşlar tamam hayal kurmayalım o zaman teknik gidelim.Bakın geriye dönük 7 sene içinde yene bakıldığında bazı senelerde %20 düşmüş dünya çok büyük bir kriz atlattı bunun sonucunda bu seviyelere gelmezi çok normal.önemli olan parite geriye dönük yenin grafiğine baktığımızda yen 1.5 sene bu seviyelerde kalmış 94-95 krizinde.Şu an da parite 106 seviyesinde olsa bugün yen 1.420-1.430 olucak .Bugün dolar 2001 krizinde 96 krizinde 1.850 görmedimi?bizler kredi çektiğimiz dönemde 1.20 civarındaydı dolar.şöyle düşünelim bu nasıl bir dövizki sürekli artacak ......yapmayın arkadaşlar hiç yukarı doğru sürekli çıkan bir grafik gördünüzmüü....
Valla dostum bu krizde JPY bize çok ilkler yaşattı :)
Umarım parite 100 ve üzerine kendini atarda bir nefes alırız.
-
Alıntı:
emreberk rumuzlu üyeden alıntı
Benim hic umudum yok pariteden en az 6-8 ay...biz borcun altına ezilip duracagız anlasılan.
-
Arkadaslar kısa mesajlarınızada bakın arada sırada.
mvardar73 uzun süredir ortalıkta yoksun.Mecliste bizim gibi yenzede arkadas vardı.Kendisine ulaşsanızda mümkünse eğer bizler için bir çalışma var mı öğrenseniz.
Sn:alfasino; siz bahsetiğiniz Sayın Milletvekili ile görüşebildiniz mi bu zamana kadar.
-
Alıntı:
Benim hic umudum yok pariteden en az 6-8 ay...biz borcun altına ezilip duracagız anlasılan.
haklısınız benim de 4-6 ay umudum yok ancak tek umudum hangi finansçı kişiye sorarsanız sorun hiçbir grafik sürekli yukarı çıkmamıştır.gerçekten ümidimizi bitirmeyelim tabiyki sadece konut kredileri için tüketici kredi alan kişiler gerçek çok zor durumda allah yardım etsin.(
-
Alıntı:
dolar/yen paritesi bu yıl 100'ü denedi ama üzerine çıkamadı. Dolar rezerv para olmaktan çıktı. bundan dolayı artık dolar karşısında yen değerli kalacak. 100'ün üzerine çıksında nefes alalım demeyin. 9 yıl boyunca dolar Tl karşısında 1.50'de de kalmayacak sonuçta.
-
Alıntı:
dolar/yen paritesi bu yıl 100'ü denedi ama üzerine çıkamadı. Dolar rezerv para olmaktan çıktı. bundan dolayı artık dolar karşısında yen değerli kalacak. 100'ün üzerine çıksında nefes alalım demeyin. 9 yıl boyunca dolar Tl karşısında 1.50'de de kalmayacak sonuçta.
tamam nefes almayalım, nefes almayi hayalde etmeyelim. ölelim o zaman.
arkadaslar bari hala güzel hayaller kurabilenler varsa en azından onlara mani olmayın. kaldiki 1.5 de elbet kalmayacak. bence 1 e dogru tekrar hareket edecek. hatta usd eski haliyle bile 1.1 leri gordu. su an usd prestij kaybetmis, bolca basılıp piyasaya surulmus, geri donusu cok daha sert olabilir.
9 yil boyunca jpyde devamlı yukarı cikmayacaktır. cikma ihtimali elbette var ama ben en azından onumuzdeki 1-2 yil için jpy usd paritesinin tekrar 100 ve uzerinde gezecegini dusunuyroum. zira japon hazinesi usd deposu gibi. mevcut usd stogunu eritmeden usdnin değerinin jpyye karsı cok düsüreceklerini sanmam. ayrıca japonyanin mevcut uretimi kanalize edecegi yeni pazarlar bulması lazım. guclu YEN, üretim maliyetlerinin artmasına dolayisiyla mevcut üretimi ihrac etmelerinde buyuk engel.
ihraca hayali ekonomisi stratejisinden vazgececekler artık desek bile bu oyle kolay olacak bir sey degil. bu işte en az 5-10 senelik sure demektir.
Velhasil en kotu ihtimalle ilerki aylarda uygun refinansman imkanı bulacagımıza inanıyorum.
-
Alıntı:
tamam nefes almayalım, nefes almayi hayalde etmeyelim. ölelim o zaman.
arkadaslar bari hala güzel hayaller kurabilenler varsa en azından onlara mani olmayın. kaldiki 1.5 de elbet kalmayacak. bence 1 e dogru tekrar hareket edecek. hatta usd eski haliyle bile 1.1 leri gordu. su an usd prestij kaybetmis, bolca basılıp piyasaya surulmus, geri donusu cok daha sert olabilir.
9 yil boyunca jpyde devamlı yukarı cikmayacaktır. cikma ihtimali elbette var ama ben en azından onumuzdeki 1-2 yil için jpy usd paritesinin tekrar 100 ve uzerinde gezecegini dusunuyroum. zira japon hazinesi usd deposu gibi. mevcut usd stogunu eritmeden usdnin değerinin jpyye karsı cok düsüreceklerini sanmam. ayrıca japonyanin mevcut uretimi kanalize edecegi yeni pazarlar bulması lazım. guclu YEN, üretim maliyetlerinin artmasına dolayisiyla mevcut üretimi ihrac etmelerinde buyuk engel.
ihraca hayali ekonomisi stratejisinden vazgececekler artık desek bile bu oyle kolay olacak bir sey degil. bu işte en az 5-10 senelik sure demektir.
Velhasil en kotu ihtimalle ilerki aylarda uygun refinansman imkanı bulacagımıza inanıyorum.
size yürekten katılıyorum yorumunuz içinde ümit ve teknik bir bilgide var
-
Tamam, ben yanlış düşündüm.
9 yıl boyunca dolar hep 1.20 TL. de sabit durur.
Dolar yende 100'nun üzerinde kalır hep.
Bizde hep yen'i hep 1.20 Tl den alır öderiz.
Siz pembe tablolar çizmeye devam edin.
P.tesi Mv. Doç.Dr. Mehmet Günal'la görüşmeye gidiyorum.
Bari diğer arkadaşlar faks çeksin. faks numaraları bir önceki sayfada var.
-
MHP Antalya Milletvekili Doç.Dr. Mehmet Günal'a faks çekelim. etkili bir milletvekili.
Adalet Komisyonu başkanı Milletvekili Ahmet İyimaya.
Bakan Ali Babacan.
Başabakan.
02.03.2009'da "Dövize endeksli kredi çekenlerin geri ödemedeki sıkıntılarına ilişkin"
yazılı soru önergesi veren MHP İzmir Mv.AHMET KENAN TANRIKULU'ya da faks çekelim.
Faksı : 312 420 69 47
-
Selam ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İŞİNİZ ÇOK ZOR ALLAH YAR BE YARDIMCINIZ OLSUN BEN ŞU ANDA BANKAMLA ALLAK BULLAK DURUMDAYIM VE BENİM EV ELDEN GİDİYOO BARİ ZİZLER KURTARIN AMA BU ŞARTLARDA İŞİNİZ ZOR DEVLET ZENGİNE İŞSİZLİK FONUNDAN PEŞKEŞ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOO KİM DÜŞÜNÜR BİZİ.. BEN ŞU AN EVİ KIRICAM DÖKÜCEM OLE TESLİM EDECEM BANKAYA SALAK DEĞİLİM ELİMLE YAPTIĞIMI GAVUR BANKASINA TESLİM EDEMEM .. SİZLERİ VE BENİ KİMNSE DİNLEMEZ ŞU AN ÜLKEYİ BANKALAR YÖNETİYOO BEN 50.000 TL ZARARLA BU İŞTEN ÇIKIYOM... AMA İNANIN KIRIP DÖKÜP TESLİM EDİNCE İÇİM ÇOOK RAHAT EDECEK. SİZLER DÜŞMESSİNİ İMŞALLAH BU DURUMA AMA DÜŞEN OLURSA SAKIN ELBEBEK GÜL BEBEK VERMEYİN EMEKLERİNİZİ....SAYGILARIMLA...
-
Alıntı:
Tamam, ben yanlış düşündüm.
9 yıl boyunca dolar hep 1.20 TL. de sabit durur.
Dolar yende 100'nun üzerinde kalır hep.
Bizde hep yen'i hep 1.20 Tl den alır öderiz.
Siz pembe tablolar çizmeye devam edin.
P.tesi Mv. Doç.Dr. Mehmet Günal'la görüşmeye gidiyorum.
Bari diğer arkadaşlar faks çeksin. faks numaraları bir önceki sayfada var.
Sayın alfasino ; yolun ve şansımız acık olsun.Ben de vekil beyin sekreteri ile birkac defa tel. de konustum.İnanıyorum ki yardımcı olacaklardır.
Bu arada lütfen demoralize olmayalım.Kimse pembe tablo çizmiyor.Hepimizde yanlıs veya dogru umut ışığı görmek istiyoruz.Biryerlerden birsey duyuyor paylasıyoruz burada.Tekrar yolun açık olsub dostum.Hayırlı haberlerle dönersin insallah.
-
Arkadaşlar TUDER veya dövizzede.com ile yazışan var mı.? Onlarda işin basında yanımızdaydı,şimdi ise ortada yoklar.Onlarıda sıkıstıralım epostalarla.
-
Alıntı:
Arkadaşlar TUDER veya dövizzede.com ile yazışan var mı.? Onlarda işin basında yanımızdaydı,şimdi ise ortada yoklar.Onlarıda sıkıstıralım epostalarla.
Dövizzede com maalesef izmirli tanımadığımız birinin elinde. o da ilgilenmiyor. Çok faklı bir şeyle dönüyor orada ama. Ama bizim tek etki alanımız neredeyse sanal alemde. Sanal almdeki en önemli yer de dovizzede com. Ben bilgisayarcıyım.
Önümüzdeki günlerde yenzede com adresini açacağım. Bari oradan sesimizi duyuralım. Veysel bey kayboldu bu arada. O bu işlerde etkiliydi ama. Bizimle iligili yasa çıkmazsa emin olun yıl sonuna canı yanan fazlalaştıkça bu forum sayfaları dolacak.
-
Alıntı:
Dövizzede com maalesef izmirli tanımadığımız birinin elinde. o da ilgilenmiyor. Çok faklı bir şeyle dönüyor orada ama. Ama bizim tek etki alanımız neredeyse sanal alemde. Sanal almdeki en önemli yer de dovizzede com. Ben bilgisayarcıyım.
Önümüzdeki günlerde yenzede com adresini açacağım. Bari oradan sesimizi duyuralım. Veysel bey kayboldu bu arada. O bu işlerde etkiliydi ama. Bizimle iligili yasa çıkmazsa emin olun yıl sonuna canı yanan fazlalaştıkça bu forum sayfaları dolacak.
Arkadaşlar bu tip asparagaslar nasil nerden cikiyor, nasıl yayılıyor hiç anlamıyorum. O site benimdi ve tek basıma o işle ugrasıyordum. Ben de izmire hayatım boyunca 1 kez gitmis biriyim. Çok farklı ne dönüyormuş anlayamadım. Kimin ne derdi varsa benim ozelime yazabilir. Onca mesai harcadım, masraflarını bu sıkısık donemde cebimden odedim, o kadar mucadele sonunda sesimizi duyurmaya(basında, tv, haber siteleri, tüder, vs.vs) çalıştım ve oldukçada basarılı oldu. simdi kalkmıs tşk edilecegine orda cok farklı seyler donuyor diye konusuyorsunuz. Arkadasım bir sey yapacaksan yap, baskasını karalayarak bir yerlere gelemezsin.
Dovizzede.com'da uyelerine 1-2 ay onceden duyuruldugu üzere kapanmıstır. Hosting firması suan hesap kapatilmasına ragmen 1 aydır fazladan siteyi yayınına devam ediyor. Kapanma nedenide basit artık o siteyi finanse edecek gücüm kalmadı.
Saygılarımla.
-
Alıntı:
Arkadaşlar bu tip asparagaslar nasil nerden cikiyor, nasıl yayılıyor hiç anlamıyorum. O site benimdi ve tek basıma o işle ugrasıyordum. Ben de izmire hayatım boyunca 1 kez gitmis biriyim. Çok farklı ne dönüyormuş anlayamadım. Kimin ne derdi varsa benim ozelime yazabilir. Onca mesai harcadım, masraflarını bu sıkısık donemde cebimden odedim, o kadar mucadele sonunda sesimizi duyurmaya(basında, tv, haber siteleri, tüder, vs.vs) çalıştım ve oldukçada basarılı oldu. simdi kalkmıs tşk edilecegine orda cok farklı seyler donuyor diye konusuyorsunuz. Arkadasım bir sey yapacaksan yap, baskasını karalayarak bir yerlere gelemezsin.
Dovizzede.com'da uyelerine 1-2 ay onceden duyuruldugu üzere kapanmıstır. Hosting firması suan hesap kapatilmasına ragmen 1 aydır fazladan siteyi yayınına devam ediyor. Kapanma nedenide basit artık o siteyi finanse edecek gücüm kalmadı.
Saygılarımla.
emreberk arkadasımız doğru söylüyor site kendisine aitti o kadar zaman site için kendi cebinden para verip dayadı.. ama her yen kredisi kullananda olduğu gibi finansman sıkıntısı artınca kapatacağı aylar önceden haber vermişti. Ben kendisini bu uğraşlarından dolayı takdir ediyorum... :ok Sesimizi duyurmamıza en çok faydası dokunan kişilerdendir...
-
Alıntı:
Saygılarımla.
evet haksızlık etmeyelim arkadaşlar emeğe saygı gösterelimmm
-
Alıntı:
Saygılarımla.
Kimse size haksızlık etmiyor, sesimizi en etkili duyurduğumuz sanal site dovizzede com. Bunu söyledim. Ben Veysel beye de ilettim. bu siteyi daha aktif kullanalım diye. Hatta bu sitenin yöneticisine raporlar, grafikler ve yazılar da gönderdim. İşlerliği devam etsin bu sitenin diye.
Host ücretine gelince : Yıllık 25 TL. Host + 13 TL de domain toplam 1 yılda bu site için 38 TL. ödeniyor. Ben 16 yıllık Bilgisayar Programcısıyım.
Eğer host ücretinden dolayı bu site kapanacaksa ben size asp destekli kendi hesabımdan 500 MB alan ayırayım. Problem değilki Yıllık 35 TL.
VELHASIL DOVIZZDE COM SİTESİNE GİRENLER BU SİTENİN ATIL BİR DURUMDA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR / SONUÇTA BEN ANKARADA BİR GAZETECİ YA DA MİLLETVEKİLİNİN YANINA GİTTİĞİMDE "BAK BU SİTE BİZİM SESİMİZDİR" DİYEBİLMEM LAZIM. Farklı şeyler dönüyor dedim. İzmirli arkadaşlardan emrah ismind ebir arkadaş Ankaraya geldiğinde de görüştük. Ankaralılar olarak biz de söyledik bu siteyi takip eden yoksa biz takip edelim. Hatta aradı arkadaş ulaşamadı. İzmirlilerin bir kısmının Tüder'le sıkıntı yaşadığını falan duyduk.
YOKSA EMEĞE MUTLAKA SAYGIMIZ VAR.
DOVIZZDE COM KİMDEYSE DNS NUMARASI VEREYİM GİRSİN HOST HİZMETİNİ BEN KARŞILAYAYIM. NEDİR Kİ 20-40 TL.
-
Alıntı:
Kimse size haksızlık etmiyor, sesimizi en etkili duyurduğumuz sanal site dovizzede com. Bunu söyledim. Ben Veysel beye de ilettim. bu siteyi daha aktif kullanalım diye. Hatta bu sitenin yöneticisine raporlar, grafikler ve yazılar da gönderdim. İşlerliği devam etsin bu sitenin diye.
Host ücretine gelince : Yıllık 25 TL. Host + 13 TL de domain toplam 1 yılda bu site için 38 TL. ödeniyor. Ben 16 yıllık Bilgisayar Programcısıyım.
Eğer host ücretinden dolayı bu site kapanacaksa ben size asp destekli kendi hesabımdan 500 MB alan ayırayım. Problem değilki Yıllık 35 TL.
VELHASIL DOVIZZDE COM SİTESİNE GİRENLER BU SİTENİN ATIL BİR DURUMDA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR / SONUÇTA BEN ANKARADA BİR GAZETECİ YA DA MİLLETVEKİLİNİN YANINA GİTTİĞİMDE "BAK BU SİTE BİZİM SESİMİZDİR" DİYEBİLMEM LAZIM. Farklı şeyler dönüyor dedim. İzmirli arkadaşlardan emrah ismind ebir arkadaş Ankaraya geldiğinde de görüştük. Ankaralılar olarak biz de söyledik bu siteyi takip eden yoksa biz takip edelim. Hatta aradı arkadaş ulaşamadı. İzmirlilerin bir kısmının Tüder'le sıkıntı yaşadığını falan duyduk.
YOKSA EMEĞE MUTLAKA SAYGIMIZ VAR.
DOVIZZDE COM KİMDEYSE DNS NUMARASI VEREYİM GİRSİN HOST HİZMETİNİ BEN KARŞILAYAYIM. NEDİR Kİ 20-40 TL.
olayı bu kadar ucuz buluyorsan bu senin sorunun. demek cok daha iyisini yakında senden gorecegiz. 16 yillik programcı bunca ay niye daha iyisini yapıp bizi ihya etmedi hayret. demek bundan sonra goruruz.
bu arada o grafikleri gonderen sendin demek.madem niye yayinlanmadıgını merak ettin :
dovizzede.com un misyon bolumunda bir yazı vardı "Dovizzede.com herhangi bir ticari kaygı, siyasal görüş ve amaç taşımamakta". Eğer bu yazıyı okusaydın
o grafikleri o sekilde bana gondermezdin.
Gonderdigin tüm grafikler üzerinde "alfasino" yazisi yer almaktaydı.
Dovizzede.com kimse icin kisisel ego tatmin aracı dedildi, kimseye de reklam malzemesi olarak kullandırtmadım. Sitede kimsenin reklamı yapılmadı, ne senin ne bir baskasının, ne de benim.
Grafiklerini kendi sitende hür bir sekilde yayınlayabilirsin.
Yolun açık olsun.
-
Alıntı:
Geçen gün yukarıdaki notu yazdım,pişman oldum.Yazdığım konunun nerelere gittiğini görünce şaşırdım.Biz burada nasıl ortak hareket ederizin yollarını aramaktayız.İnsanlar umudunu kaybetmek üzere,çaresizlik bir yanda biz nelerle ugrasıyoruz.Arkadaslar elele vermemiz gereken durumdayız şu an.Sesimizi duyurmalıyız.Hergun meclis dahil oraya buraya telefon acıp dert anlatmaktan helak oldum,biliyorum ki sizlerde mücadele ediyorsunuz.Şimdi alınganlık zamanı degil.Elele verelim şu sorunu aşalım sonra hep bareber toplanıp diğer sıkıntıları inanın çözeriz.
Saygılarımla;
-
aşağıdaki konuları meclis gündeminden buldum;
konu hakkında bilgisi, yorumu veya bu millet vekillerini tanıyan var mı?
http://www.tbmm.gov.tr/gundem/gundem.htm
77.- Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve 29 Milletvekilinin, kredi kartı ve bireysel kredi borçlularının sorularının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Anayasanın 98 inci, İçtüzüğün 104 ve 105 inci maddeleri uyarınca bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi (10/127)
84.- İzmir Milletvekili Oktay Vural ve 25 Milletvekilinin, kredi kartları ve bireysel krediler alanlarındaki sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Anayasanın 98 inci, İçtüzüğün 104 ve 105 inci maddeleri uyarınca bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi (10/137)
87.- Bitlis Milletvekili Mehmet Nezir Karabaş ve 19 Milletvekilinin, kredi kartı ve bireysel kredi alanında yaşanan sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Anayasanın 98 inci, İçtüzüğün 104 ve 105 inci maddeleri uyarınca bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi (10/140)
-
Alıntı:
olayı bu kadar ucuz buluyorsan bu senin sorunun. demek cok daha iyisini yakında senden gorecegiz. 16 yillik programcı bunca ay niye daha iyisini yapıp bizi ihya etmedi hayret. demek bundan sonra goruruz.
bu arada o grafikleri gonderen sendin demek.madem niye yayinlanmadıgını merak ettin :
dovizzede.com un misyon bolumunda bir yazı vardı "Dovizzede.com herhangi bir ticari kaygı, siyasal görüş ve amaç taşımamakta". Eğer bu yazıyı okusaydın
Gönderdigin tüm grafikler üzerinde "alfasino" yazisi yer almaktaydı.
Dovizzede.com kimse icin kisisel ego tatmin aracı dedildi, kimseye de reklam malzemesi olarak kullandırtmadım. Sitede kimsenin reklamı yapılmadı, ne senin ne bir baskasının, ne de benim.
Yolun açık olsun.
alfasino ismi ticari bir marka değil, siyasi bir anlam da taşımıyor. Sadece nick. İsteseydin o grafiklerdeki o ismi silebilir yada benden isimsiz grafik isteyebilirdin. Sonuçta şu an tüm Türkiyenin bizim sesimiz olarak bildiği dovizzede com sitesi atıl bir durumda. Hala yapım aşamasında diye yazı var.
-
Alıntı:
Gönderdigin tüm grafikler üzerinde "alfasino" yazisi yer almaktaydı.
Yolun açık olsun.
alfasino ismi ticari bir marka değil, siyasi bir anlam da taşımıyor. Sadece nick. İsteseydin o grafiklerdeki o ismi silebilir yada benden isimsiz grafik isteyebilirdin. Sonuçta şu an tüm Türkiyenin bizim sesimiz olarak bildiği dovizzede com sitesi atıl bir durumda. Hala yapım aşamasında diye yazı var. Ayrıca en son güncelleme ise mart 2009 da yapılmış.
-
Alıntı:
alfasino ismi ticari bir marka değil, siyasi bir anlam da taşımıyor. Sadece nick. İsteseydin o grafiklerdeki o ismi silebilir yada benden isimsiz grafik isteyebilirdin. Sonuçta şu an tüm Türkiyenin bizim sesimiz olarak bildiği dovizzede com sitesi atıl bir durumda. Hala yapım aşamasında diye yazı var. Ayrıca en son güncelleme ise mart 2009 da yapılmış.
bu konu kapanmıstır.
-
Alıntı:
bu konu kapanmıstır.
Gercekten bu konu kapansın.2 arkadas karsı karsıya gelip kendi aralarında varsa sorunu cozsunler.Burası tartışma veya suclama platformu degildir.Biz derdimize care arayıp kim ne yapıyor , ne yapabiliriz diye bu foruma yazıyoruz.
alfasino siz Sn:Milletvekili ile görüşecektiniz.bu görüşmenin sonucunu yazın lütfen.Biz yenzedelerin çözüm çabaları yazılsın bu foruma lütfen.
-
dolar 1.450 arkadaşlar..)
-
Alıntı:
dolar 1.450 arkadaşlar..)
dolar/yen paritesi degismedikce dolar kurunun anlamı yok. :(
-
Japon ekonomisi yıllardan beri; güçlü JPY, deflasyon ve zayıf ekonomi gibi sorunlarla uğraşıyor. Güçlü JPY, psikolojik olarak Japon yatırımcının zihnine yerleşmiştir. JPY’nin gücü ve deflasyon, tüketicinin satın alma gücünü teoride artırıyor. Ancak ekonomistlerin, dünyanın ikinci büyük ekonomisi hakkında yaptığı yorumları yanlış buluyorum. Cari fazla verdiği sürece, Japonya’nın bir sıkıntısı olmazmış gibi düşünülüyor. Japonya devasa bir borç balonudur. Güçlü JPY ve deflasyon ile desteklenen ’sıfır faiz politikası’, borç balonunu içinden çıkılamaz hale getirmiştir.
Bu krizle birlikte, Japonya için ’sonun başlangıcı’ başlamış olabilir. Cari açık vermeye başladığı gün, Japon ekonomisi çökmeye başlayabilir. Bundan kurtulmanın yolu var mı? Elbette var. Deflasyon ve zirve yapan kamu borçları gibi sorunların acilen çözülmesi gerekiyor. Bunun da tek çaresi, merkez bankasının para basmaya başlamasıdır. Bu JPY’nin değer kaybetmesine ve enflasyona yol açacaktır.
Yeni başa gelen iktidar partisinin, bu yolu seçmesi beklenebilir mi? Zannetmiyorum. Trilyonlarca dolara sahip Japon emeklilik fonlarını kızdırmak istemeyeceklerdir. Bir önceki yönetimin sorunu da buydu. Kapasitesi sınırlı, cesaretsiz siyasetçiler. Görünen o ki; çökmenin başlayacağı güne kadar, Japonya aynı fasit dairenin içinde kalmaya devam edecek.
http://www.alfafinans.com/blog/?p=2029
-
Alıntı:
dolar/yen paritesi degismedikce dolar kurunun anlamı yok. :(
öyle demeyin bunu yıl sonuna doğru göreceğiz çünkü az kaldı dolar faizlerindeki değişmeler oldukça dolar/yen eski seviyesine gelicek
-
Alıntı:
öyle demeyin bunu yıl sonuna doğru göreceğiz çünkü az kaldı dolar faizlerindeki değişmeler oldukça dolar/yen eski seviyesine gelicek
arkadşlar ben bu yazılardan hiçbirşey çıkaramadım herkes bişey söylüyr hani milletvekilleriyle görüşn arkadaşlar nerde konuşmuşmu bunlardan haber veri herke birbiryle tartışıyormecliste görüşülcek dendi banada öyle yazı geldi ama hiçbirşey göremiyorum artık ümidim bitmeye başladı
-
Sayın Sinem78;
Mecliste Sn:Ahmet İYİMAYA,Sn:Ali BABACAN ve Sn:Mehmet GÜNAL ' a faks cektim.Mehmet beyin sekreteri ile birkac defa konustum.Bir gelişme olursa buradan yazacagım.Ancak alfasino arkadasımız Sn:Mehmet GÜNAL ile görüşecegini söyledi ancak bir bilgi vermedi henuz.Kur yorumlarına gelince dediginiz gibi herkes birseyler soyluyor ancak hangisi dogru yasamadan göremeyecegiz.Bu arada mvardar73 rumuzlu arkadasa kısa mesaj attım.Mecliste calısan bizim gibi yenzede var demişti.Onunla temas kurabilirmis diye sordum.O kişiye ulasabilrsek cok daha kesin bilgiler alabiliriz.
-
Alıntı:
sinem78 rumuzlu üyeden alıntı
arkadşlar ben bu yazılardan hiçbirşey çıkaramadım herkes bişey söylüyr hani milletvekilleriyle görüşn arkadaşlar nerde konuşmuşmu bunlardan haber veri herke birbiryle tartışıyormecliste görüşülcek dendi banada öyle yazı geldi ama hiçbirşey göremiyorum artık ümidim bitmeye başladı
Mecliste görüşüleceğine dair yazı size kimden geldi.O yazıyı kopyalayıp buraya da eklermisiniz.
-
Alıntı:
Mecliste görüşüleceğine dair yazı size kimden geldi.O yazıyı kopyalayıp buraya da eklermisiniz.
Arkadaşlar aranızda kayseride ikamet eden varmı varsa eğer Kayseri milletvekilleri her hafta vatandaşın dertlerini dinliyorlar ben Sadık Yakut veya Mustafa Elitaş ile görüşme talep ettim parti teşkilatını aradım size haber verelim dediler
-
Alıntı:
serez76 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar aranızda kayseride ikamet eden varmı varsa eğer Kayseri milletvekilleri her hafta vatandaşın dertlerini dinliyorlar ben Sadık Yakut veya Mustafa Elitaş ile görüşme talep ettim parti teşkilatını aradım size haber verelim dediler
Sayın serez76; umarım bu girişiminden olumlu sonuc alırsın.Pek ihtimal vermiyorum ama.