-
Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
-
karar asamalari eskiden 1-2 hafta surerdi. Artik uzuyor. 20 gun oldu haber yok . herkese sabir dilerim.
-
[langtitle=en]Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu[/langtitle]
Alıntı:
mahony rumuzlu üyeden alıntı
karar asamalari eskiden 1-2 hafta surerdi. Artik uzuyor. 20 gun oldu haber yok . herkese sabir dilerim.
bende 17 Şubat başvurdum ama hala inceleme ve araştırma aşamasındadır.karar bile geçmedi sizin gibi
-
Merhaba arkadaşlar, biz de evlilik yoluyla Mart 2017 komisyona girdik, 6 ay süreyle araştırma aşaması geçti, 21 Eylül karar aşamasına geçtik, hala sonuç bekliyoruz. Herkese sabırlar dilerim.
-
Alıntı:
evet artık 1 ay geçiyor benimki 1.5 ay sürdü nerdeyse
- - - Updated - - -
Alıntı:
ghosthunter1 rumuzlu üyeden alıntı
bende 17 Şubat başvurdum ama hala inceleme ve araştırma aşamasındadır.karar bile geçmedi sizin gibi
başvurdun günden sayma sizin dosya ne zaman ankara'ya ulaştı o günden sayacaksiniz
- - - Updated - - -
Alıntı:
Metin7 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, biz de evlilik yoluyla Mart 2017 komisyona girdik, 6 ay süreyle araştırma aşaması geçti, 21 Eylül karar aşamasına geçtik, hala sonuç bekliyoruz. Herkese sabırlar dilerim.
karar aşamasi eskiden 1 yada 2 hafta da sonuçlanıyor ama artık 1 le 1.5 ay arasında sonuçlanıyor benim 1 ağustos karar aşamasına geçti 15 eylül vatandaşlığı kabul edildi ama sitede 18 eylülde yazildi kabul edildiğimi
-
Arkadaşlar birkaç gündür siteye giremiyorum.Teknik hata veriyor size de öyle mi oluyor yoksa sadece ben mi giremiyorum.
-
başvurdun günden sayma sizin dosya ne zaman ankara'ya ulaştı o günden sayacaksiniz
benim 3 ay once ankaraya ulaştı , sizin ne kadar surdu genel mudurlugu inceleme ve araştırma? karara kadar
- - - Updated - - -
Alıntı:
Niloya rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar birkaç gündür siteye giremiyorum.Teknik hata veriyor size de öyle mi oluyor yoksa sadece ben mi giremiyorum.
aynen bende ayni sorun
-
beyler selam
işlem sıram
istanbul Vatan'da bulunan Nüfüs mdlüğüne Haziran 2017 de ilk başvuruyu yaptık.
temmuz 2017' ye parmak izi randevusu verdiler...parmak izini verdik 6 ay sonra eve polis geleceğini söylediler. hala beklemedeyiz.
Komisyon için randevu almam mı gerekiyor , onlar mı çağırıyorlar .
ayrıca sitede sorgulama yapınca site hata veriyor.
-
Valla ben hala liste olayını anlamadım gerçekten çok rezil bir sistem var
allah herkese sabir versin
tam 60 gündür listedeyim. Daha karar aşaması olacak sonra tescil vs vs
-
bende hala bekliyorum , bence bu ay sonuna kadar cevap alırız, işler bu kadar yavaş sürmesi sebebi de , orası çok yonmuş şu anda, bunu örenmiş bildim sadece
-
Alıntı:
ghosthunter1 rumuzlu üyeden alıntı
benim 3 ay once ankaraya ulaştı , sizin ne kadar surdu genel mudurlugu inceleme ve araştırma? karara kadar
- - - Updated - - -
aynen bende ayni sorun
benimki 1 marta ankara ya ulaştı 25 araştırma başladı ve temmuz sonunda araştırma bitti 4 aydan fazla araştırma sürdü
- - - Updated - - -
Alıntı:
Yahya Demir rumuzlu üyeden alıntı
Valla ben hala liste olayını anlamadım gerçekten çok rezil bir sistem var
allah herkese sabir versin
tam 60 gündür listedeyim. Daha karar aşaması olacak sonra tescil vs vs
az kaldı genel den başvuranlar lise te dolmasına beklerler ama karar aşamasi en fazla 1 hafta vatandaşlığı karara bağlanır
- - - Updated - - -
Alıntı:
zembil rumuzlu üyeden alıntı
beyler selam
işlem sıram
istanbul Vatan'da bulunan Nüfüs mdlüğüne Haziran 2017 de ilk başvuruyu yaptık.
temmuz 2017' ye parmak izi randevusu verdiler...parmak izini verdik 6 ay sonra eve polis geleceğini söylediler. hala beklemedeyiz.
Komisyon için randevu almam mı gerekiyor , onlar mı çağırıyorlar .
ayrıca sitede sorgulama yapınca site hata veriyor.
istanbul işlem daha zor oluyor çünkü çok başvuru yapan var eve geldikten sonra sana mesaj gelir komisyon için yada 15 günde bir ararsin başvurduğunuz yere
-
Hasna: benimki 1 marta ankara ya ulaştı 25 araştırma başladı ve temmuz sonunda araştırma bitti 4 aydan fazla araştırma sürdü
bilgi için teşekkür ederim
-
Alıntı:
Hasna rumuzlu üyeden alıntı
benimki 1 marta ankara ya ulaştı 25 araştırma başladı ve temmuz sonunda araştırma bitti 4 aydan fazla araştırma sürdü
- - - Updated - - -
az kaldı genel den başvuranlar lise te dolmasına beklerler ama karar aşamasi en fazla 1 hafta vatandaşlığı karara bağlanır
- - - Updated - - -
istanbul işlem daha zor oluyor çünkü çok başvuru yapan var eve geldikten sonra sana mesaj gelir komisyon için yada 15 günde bir ararsin başvurduğunuz yere
Hadi hayırlısı inşallah hasna
benim de içimde doğdu bu ayın sonuna kadar halolmuş olacak
-
Alıntı:
atilla94 rumuzlu üyeden alıntı
bende hala bekliyorum , bence bu ay sonuna kadar cevap alırız, işler bu kadar yavaş sürmesi sebebi de , orası çok yonmuş şu anda, bunu örenmiş bildim sadece
inşallah bakalim
-
Alıntı:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
hasna teşekkürler .
anladığım kadarı ile evlilik yoluyla başvuru yaptığım için araştırma işlemleri parmak izini verdikten sonra yapılıyor. araştırmadan sonra komisyon ve sonrasında ankaraya gidecek. ankarada 4-5 ay araştırma için beklemicek ? doğrumuyum ?
-
''İlgili kanunda aranan şartları taşıdığınız anlaşıldığından, Türk vatandaşlığına kabulünüze karar verilmiş olup Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı hak ve ödevlerinizin bilinci içerisinde insan hak ve hürriyetlerine saygılı bir vatandaş olmanız dileğiyle vatandaş olmanızdan dolayı sizi kutluyoruz. Başvuru makamınca gerekli tebligat tarafınıza yapılacaktır.'' yazacak arkadaşlar bu yazıyı herkezin görmesi umuduyla. mavi kartlı olarak yeniden türk vatandaşlığını kazanılması için başvurduk nisanda, listelere eylül ortası eklendik ,10 gün önce karar aşamasına geçti, bu salı günü kabul edildi. kolay gelsin herkeze
-
Alıntı:
hasaksu rumuzlu üyeden alıntı
''İlgili kanunda aranan şartları taşıdığınız anlaşıldığından, Türk vatandaşlığına kabulünüze karar verilmiş olup Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı hak ve ödevlerinizin bilinci içerisinde insan hak ve hürriyetlerine saygılı bir vatandaş olmanız dileğiyle vatandaş olmanızdan dolayı sizi kutluyoruz. Başvuru makamınca gerekli tebligat tarafınıza yapılacaktır.'' yazacak arkadaşlar bu yazıyı herkezin görmesi umuduyla. mavi kartlı olarak yeniden türk vatandaşlığını kazanılması için başvurduk nisanda, listelere eylül ortası eklendik ,10 gün önce karar aşamasına geçti, bu salı günü kabul edildi. kolay gelsin herkeze
Hayırlı olsun
Genelden mi başvurdun?
-
Merhaba arkadaşlar sorgulama yapabiliyor musunuz siteden ben ne zaman denesem hata veriyor.Birde ankarayla görüşeniniz oldu mu hiç.
-
Alıntı:
zembil rumuzlu üyeden alıntı
hasna teşekkürler .
anladığım kadarı ile evlilik yoluyla başvuru yaptığım için araştırma işlemleri parmak izini verdikten sonra yapılıyor. araştırmadan sonra komisyon ve sonrasında ankaraya gidecek. ankarada 4-5 ay araştırma için beklemicek ? doğrumuyum ?
komisyondan sonra 4 ay araştırma olacak ankara içişleri bakanlığı emniyete jandarma ve mite gonderiyor bu istanbuldaki arastirmasi la alakasi yok yani ankara ya ulaştıktan sonra 4 la 6 ay arası bekleceksiniz daha
- - - Updated - - -
Alıntı:
Hayırlı olsun
Genelden mi başvurdun?
mavi kartlı demiş yeniden vatandaşlık kazanma başvuru da bulundu önceden vatandaşlıktan çıktı demek ve bir daha almak istedi ondan kısa sürede aliyor
-
Merhaba, 21 Eylül'de geçtiğimiz karar aşaması bugün sonuçlandı ve vatandaşlığa hak kazandık, buradaki herkesin en kısa zamanda vatandaşlığı kabul olması dileğiyle, saygılar.
-
Alıntı:
Merhaba arkadaşlar sorgulama yapabiliyor musunuz siteden ben ne zaman denesem hata veriyor.Birde ankarayla görüşeniniz oldu mu hiç.
Maalesef sistem bozuk hep
Ankarayı o kadar arıyorumki cevap veren kadın artık beni tanıyor:)) direk daha listeler gitmedi Yahya bey diyor
- - - Updated - - -
Alıntı:
Metin7 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba, 21 Eylül'de geçtiğimiz karar aşaması bugün sonuçlandı ve vatandaşlığa hak kazandık, buradaki herkesin en kısa zamanda vatandaşlığı kabul olması dileğiyle, saygılar.
Metin sen de mi mavi kartlısın?
- - - Updated - - -
Alıntı:
komisyondan sonra 4 ay araştırma olacak ankara içişleri bakanlığı emniyete jandarma ve mite gonderiyor bu istanbuldaki arastirmasi la alakasi yok yani ankara ya ulaştıktan sonra 4 la 6 ay arası bekleceksiniz daha
- - - Updated - - -
mavi kartlı demiş yeniden vatandaşlık kazanma başvuru da bulundu önceden vatandaşlıktan çıktı demek ve bir daha almak istedi ondan kısa sürede aliyor
Hasna Şukran Cezilen cevabın için :)
-
Evlilikten (konsoloslukta) basvurduk.
Subat 17 - Basvuru
Mart 1 - Arasima inceleme asamasi
Eylul 21 - Karar asamasi.
Ekim 13 - Vatandasliga hak kazanma
Herkese sabir ve bol sans dilerim.
-
Alıntı:
Evlilikten (konsoloslukta) basvurduk.
Subat 17 - Basvuru
Mart 1 - Arasima inceleme asamasi
Eylul 21 - Karar asamasi.
Ekim 13 - Vatandasliga hak kazanma
Herkese sabir ve bol sans dilerim.
hayırlı olsun
Amiiin
-
Arkadaşlar bugün bende vatandaşlığa kabul edildiğimi öğrendim allahıma sükürler olsun.Umarım bütün bekleyenler de bir an önce bu haberi alır.
-
Alıntı:
Arkadaşlar bugün bende vatandaşlığa kabul edildiğimi öğrendim allahıma sükürler olsun.Umarım bütün bekleyenler de bir an önce bu haberi alır.
hayırlı olsun uzun bekleyiş ardından sonuca varmak insan rahata kavuşuyor gözünüz aydın
-
Alıntı:
hasaksu rumuzlu üyeden alıntı
Tebrik ederim. Ben de 12 Ocakta 2017'de Mavi kartlı olarak başvuru yaptım ama daha karar aşamasına bile geçemedim. Sanırım listenin dolması bekleniyormuş. inşallah işlemlerimiz çabuk sonuçlanır.
-
Var mi bir gelişme , genel yoldan başvuranlar ?
-
Alıntı:
Atilla94 rumuzlu üyeden alıntı
Var mi bir gelişme , genel yoldan başvuranlar ?
Yok kardeş maalesef
bugün bakanlar kurulu toplantısı vardı inşallah imzalanmıştır
sende var mı bişey?
-
Alıntı:
Yok kardeş maalesef
bugün bakanlar kurulu toplantısı vardı inşallah imzalanmıştır
sende var mı bişey?
bu gün aradım , listedesiniz dediler , sordum daha ne kadar sürecek , bayan dedi "hiç bir fikrim yok", teşekür ettim , kapatım
artık strese giryorum , zamanım tükenyor
-
Alıntı:
bu gün aradım , listedesiniz dediler , sordum daha ne kadar sürecek , bayan dedi "hiç bir fikrim yok", teşekür ettim , kapatım
artık strese giryorum , zamanım tükenyor
strese girmeye gerek yok. olan herkese olur. hayırlısı inş bekleyecez artık
-
Yahya ne yaptın hiç aradın mı Ankarayа?
-
Alıntı:
Yahya ne yaptın hiç aradın mı Ankarayа?
Aradım hep aynı cevap
siteden de baktım hala listede gözüküyor
-
Alıntı:
Aradım hep aynı cevap
siteden de baktım hala listede gözüküyor
Pazartesi günü Ankara'da olacağım vaktım olursa genel müdürlüğe gidip soracağım bakayım napyorlar nediyorlar
-
Alıntı:
Pazartesi günü Ankara'da olacağım vaktım olursa genel müdürlüğe gidip soracağım bakayım napyorlar nediyorlar
Sırf bunun için Ankara'ya gelmiyorsundur umarım. Ohal diyerek üst katlara çıkarmıyorlar sadece halkla ilişkiler benzeri yer ile görüşüyorsun. O da telefonda denileni söylüyor. Müdürlükte tanıdığın varsa başka tabi.
-
iyi haberlerinizi bekliyoruz tek siz kaldınız herhalde
-
ARKADAŞLARIM SELAM . BUGÜN BEN VE AİLEM KARAR ALDIM .KALBİMDEN UMARIM HER KEZE EN KIS ZAMAN OLACAK . NE MUTULM TÜRK OLDUMM .
(lgili kanunda aranan şartları taşıdığınız anlaşıldığından, Türk vatandaşlığına kabulünüze karar verilmiş olup Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı hak ve ödevlerinizin bilinci içerisinde insan hak ve hürriyetlerine saygılı bir vatandaş olmanız dileğiyle vatandaş olmanızdan dolayı sizi kutluyoruz. Başvuru makamınca gerekli tebligat tarafınıza yapılacaktır.)
ÇOK ŞÜKKÜR
- - - Updated - - -
BU ARADA .İLK BAŞURUIZ EKİM2016. ANKARAYA DOSYALARIM MAYIS.2017 TESLİM EDİLDİ. VE LİSTEDE EKLEDİLER
YANIYAKLAŞIK 6 AYADIR OLMUŞ . BİRAZ SABIRLI OLUN . KARAR ALACAKSINIZ
HER KEZE SELAM .
-
Alıntı:
ahmet2012 rumuzlu üyeden alıntı
ARKADAŞLARIM SELAM . BUGÜN BEN VE AİLEM KARAR ALDIM .KALBİMDEN UMARIM HER KEZE EN KIS ZAMAN OLACAK . NE MUTULM TÜRK OLDUMM .
(lgili kanunda aranan şartları taşıdığınız anlaşıldığından, Türk vatandaşlığına kabulünüze karar verilmiş olup Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı hak ve ödevlerinizin bilinci içerisinde insan hak ve hürriyetlerine saygılı bir vatandaş olmanız dileğiyle vatandaş olmanızdan dolayı sizi kutluyoruz. Başvuru makamınca gerekli tebligat tarafınıza yapılacaktır.)
ÇOK ŞÜKKÜR
- - - Updated - - -
BU ARADA .İLK BAŞURUIZ EKİM2016. ANKARAYA DOSYALARIM MAYIS.2017 TESLİM EDİLDİ. VE LİSTEDE EKLEDİLER
YANIYAKLAŞIK 6 AYADIR OLMUŞ . BİRAZ SABIRLI OLUN . KARAR ALACAKSINIZ
HER KEZE SELAM .
Hayirli olsun kardeşim , seni ve ayleni tüm kalbimden kutuyorum :)
Genelden mi başvurdun acaba ?
-
Alıntı:
muhammed91 rumuzlu üyeden alıntı
Sırf bunun için Ankara'ya gelmiyorsundur umarım. Ohal diyerek üst katlara çıkarmıyorlar sadece halkla ilişkiler benzeri yer ile görüşüyorsun. O da telefonda denileni söylüyor. Müdürlükte tanıdığın varsa başka tabi.
Yok aslında işim vardı Ankara'da ama yine firsat olmadı gitmeye
- - - Updated - - -
Alıntı:
Hayirli olsun kardeşim , seni ve ayleni tüm kalbimden kutuyorum :)
Genelden mi başvurdun acaba ?
Atilla zannederim Ahmed ve ailesi ile istisnai olarak başvurdular.
benim anlamadığım şu, son 10 günde bakanlar kurulu toplantısı olmadı. Ahmed de diyor ki bugün karar çıktı. nasıl olur? bu işte anormallik var gerçekten. Sistemin nasıl yürüdüğünü kimse bilmiyor, telefona cevap veren yok verirse net bilgi alamazsın. yani tek çare beklemek beklemek
- - - Updated - - -
Alıntı:
iyi haberlerinizi bekliyoruz tek siz kaldınız herhalde
Hasna dileklerin için şukran cezilen. Biz de alacağız inşallah
duaların eksik olması
-
geçen hafta pazartesi bakanlar kurulu vardı.
-
S A arkadaşlarım. her keze teşk ederim. benmki başvuru istisnai vatandaşlık olarak teslim ettik . tasadüf oldu iki gün beri ankaradayım işlerm var. az sonra T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü gidceğim ve bütün işlerimiz tamalayacağım ve yarın allahın iznile istanbula dosya gönderecekler . öyle dediler bana . ve istanbul da kimlik cıartamya işleri yapılacak .
iyi günler