Cevap: Denetimli Serbestlik - Askeri Ceza Kanunu
Alıntı:
risingson rumuzlu üyeden alıntı
Cumartesi Günü bence ufak tefek fireler dışında bizim beklediğimiz madde meclisten geçip yasalaşacak. Fire den kastım bizle alakası olmayan bir kaç madde kabul edilmeyebilir ama buda Başbakanın bugüne kadarki dediğim dedik çaldığım düdük politikasına ters düşeceği için bütün paket halinde yasalaşıp bizde bu sürümcemeden kurtulacağız..
3. yargı paketi 4 bölüm halinde gündeme alındı bizimki son bölümde. son 2 gün. bu arada Bahargöktan arkadaşımızın nişanlısıda nerdeyse çıktı çıkacak insanın üzülmemesi elde değil. Bunca zaman ha bugun ha yarın diye diye 1 ay oldu..
278 Sıra Sayılı Kanun Tasarısının birinci bölümünün 1 ila 28 inci maddelerden, ikinci bölümünün 37 nci maddeye bağlı Geçici Madde 9, 10 ve 11 ile 47 nci maddeye bağlı Geçici Madde 24 ve 25 dahil olmak üzere 29 ila 53 üncü maddelerden, üçüncü bölümünün 54 ila 81 inci maddelerden, dördüncü bölümünün Geçici Madde 1,2 ve 3 dahil olmak üzere 82 ila 106 ncı maddelerden,
oluşması önerilmiştir.
(Genel Kurulun 27/6/2012 tarihli 124 üncü Birleşiminde kabul edilmiştir.) bizi ilgilendiren yukarıdaki maddeler deyilmi onlarsa sayet 27 haziranda birleşimde kabul edilmiştir.yazmışlar sitelerine
dün görüşülüyordu ama sıra gelmeden kapattım televizyonu ne oldu bilmiyorum herhangi bir degişiklik yok demi kanunda cumartesi bitecek deniliyor ne olacak halimiz bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Alıntı:
ceyla rumuzlu üyeden alıntı
dıdı msj atamıyorum ben kusura bakma özelden kapalı daha hayır teslim olmadı herjhangi bi gelişme yok arada girip sizin yazdıklarınızı okuyorum ama galiba bi gelişme olmıcak :(
arayan soranda yoksa sayet birazdaha saklansın derim alllah buyuk umudumuzu kaybetmeyelim cagrı kagıdının üstünden kaç ay gecti
: )Ben artık Sadece GüLüyorum Bu ReziLLiqe...
Alıntı:
risingson rumuzlu üyeden alıntı
Cumartesi Günü bence ufak tefek fireler dışında bizim beklediğimiz madde meclisten geçip yasalaşacak. Fire den kastım bizle alakası olmayan bir kaç madde kabul edilmeyebilir ama buda Başbakanın bugüne kadarki dediğim dedik çaldığım düdük politikasına ters düşeceği için bütün paket halinde yasalaşıp bizde bu sürümcemeden kurtulacağız..
3. yargı paketi 4 bölüm halinde gündeme alındı bizimki son bölümde. son 2 gün. bu arada Bahargöktan arkadaşımızın nişanlısıda nerdeyse çıktı çıkacak insanın üzülmemesi elde değil. Bunca zaman ha bugun ha yarın diye diye 1 ay oldu..
278 Sıra Sayılı Kanun Tasarısının ikinci bölümünün 37 nci maddeye bağlı Geçici Madde 10 C.tesi görüşüleCek.
Alıntı:
bahargokhan rumuzlu üyeden alıntı
278 Sıra Sayılı Kanun Tasarısının ikinci bölümünün 37 nci maddeye bağlı Geçici Madde 10 C.tesi görüşüleCek.
Müjdeee Mecliste şuan 3. yargı paketi görüşülmeye başlandı bugun inşallah oylamaya yapılıp kanunlaşacak ve bugun bu sıkıntılardan kurtulacağız.. Meclis tv izleyin bizim beklediğimiz kanun 104. madde de 1 sırada inşallah bugun tamamı görüşülüp kabul edilecek.
Risingson Sen bence Simdiden bir Kredi Başvurusunda Bulun Araba yolda qibi qörünüyoR : ))
İnşallah Yasalaşır Bende İzliyorum.
Alıntı:
bahargokhan rumuzlu üyeden alıntı
Risingson Sen bence Simdiden bir Kredi Başvurusunda Bulun Araba yolda qibi qörünüyoR : ))
İnşallah Yasalaşır Bende İzliyorum.
Arabanın tekerleri gözüktü hehehe inşallah kendiside yarın gözükücek.. Dikkatlice dinlerseniz kimsenin Askeri cezaya itirazı yok itirazlar hep diğer maddelerle yani yüzde 99.9 bu sefer sorunsuzca geçecek bizim maddemiz. Bu kanunu bekleyen herkesin gözü aydın.. inşallah nişanlınızda bian önce aranıza geri döner..
Çok özledim dönsün artık :) Evet izliyorum Suan valla geçsinde nasıl geçerse gecSın.yHa bu resmi gazetede ne zaman yayınlanır.Eger bugun yasalasırsa yarın nişanlımın telefon görüşü var iyi haberler verebilirim inş.