Cevap: Re: Sitemiz hakkında görüşleriniz, önerileriniz...
sitenin yararı gerek öğrenciler için gerek hukuk insanları için gerçekten çok büyüktür ve böyle bir sitenin kurulmasında emeği geçen herkesi tebrik etmek isterim. sorduğumuz sorulara ilginin yüksek olmasını sağlamak için sitenin sosyal ağlarda reklamının yapılması, böyle bir sitenin varlığından herkesin haberinin olması gerekir.. iyi günler.
Merhaba,
Forumda konu başlığına mausu getirdiğimizde açılan ufak ön izleme ekranının süresi çok kısa. 2 saniye daha artırılırsa öz izlemeleri sonuna dek okuyabileceğim, hep yarısında kalıyorum, biraz cansıkıcı bir durum. :)
Alıntı:
Kdz.Ereğlili rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Forumda konu başlığına mausu getirdiğimizde açılan ufak ön izleme ekranının süresi çok kısa. 2 saniye daha artırılırsa öz izlemeleri sonuna dek okuyabileceğim, hep yarısında kalıyorum, biraz cansıkıcı bir durum. :)
O zaman ön izleme olmaz ki :) adı üstünde ön izleme, fragman gibi bir şey,
üstelik mouse u konu başlığı üzerinde uzun süre tutmaktan daha kısa sürmezmi o tuttuğunuz yerde başlığa tıklayıp konuyu açmak :DD, tamamını okumak ön izlemedede, normal açıp okumakta da aynı süreyi alıyor sonuçta
Ben böyle bir özellik olduğunu bu yazıdan sonra sonra farkettim. Mouse üzerinde bıraktıktan sonra hiç kaybolmuyor. öz izleme deiğinizde zaten 2 3 satır. Siz yazının devamının gözükmemesini kayboluyor zannetmiş olmayasınız?
Cevap: Sitemiz hakkında görüşleriniz, önerileriniz
Siteye yeni üye oldum. Güzel ve faydalı buldum. Çünkü ülkemizde neredeyse her ev hukuk yoluna düşüyor. Genellikle bunun nedeni borçlar oluyor. İnsanlar böyle faydalı sitelerde sorunlarını anlatıp bilinçleniyorlar. Bu sitede moderatör olma koşullarınız nedir acaba? Bugün geldim hemen modluk peşine düştüm :)
Mrb. 2014 altıncı ayında tunakmn nikli bir uyeniz in pmyo davası sonuclanmıs. Aynı durum benımde basıma geldı. O arkadasa ulasıp mahkeme kararını emsal olması ıcın isticektım ama kendısıne nasıl ulasıcamı bılemıyorum. Lutfen bana yardımcı olurmusunuz . Ona ulasacagım bır mail veya telefon verebılırmısınız. Syg.
Mobil uygulama güzel olurdu.
Kısa mesaj göndermek için mesaj sınırı bulunuyor. Kaldırılabilir mi acaba?
Alıntı:
Mydream rumuzlu üyeden alıntı
Kısa mesaj göndermek için mesaj sınırı bulunuyor. Kaldırılabilir mi acaba?
Sitemiz kısa mesajla birebir soru cevap yoluyla hukuki danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmadığından,
kısa mesaj göndermek için sayı sınırı vardır ve kaldırılmayacaktır.
en etkili ve en ciddi site....