-
Şehit cenazelerine katılmamak için Anadolu illerinden birine giden Tayyip top atışıyla selamlanmış. Ikinci atıştan sonra yaşlı bir kadın polise sormuş: "Niye ateş ediyorlar"
Polis açıklamış:"Tayyip geldi de..."
"Vah, vah... Ilk atışta isabet ettiremediler demek..."
-
Şehit cenazelerine katılmamak için Anadolu illerinden birine giden Tayyip top atışıyla selamlanmış. Ikinci atıştan sonra yaşlı bir kadın polise sormuş: "Niye ateş ediyorlar"
Polis açıklamış:"Tayyip geldi de..."
"Vah, vah... Ilk atışta isabet ettiremediler demek..."
-
Adam müftüye gitmis:
-"Yahu, hakikaten biz cennete gittigimizde huri alacak
mıyız?" demiş.Müftü de:
-"Namazını kılar, orucunu tutar, zekatını verirsen 4
huriyi alacaksın elbette" demiş. Ama adamın derdi
başka:
-"Peki, benim hanım cennete gidince ne olacak?" diye
sormuş.Müftü cevap vermiş:
-"Ona da 4 Nuri düşer. Adam şaşkın:
-"Ne yani eşit haklara mı sahip olacaklar
Cennet'te? Koşa koşa evine donmuş. Bakmış karısı
namaz kılıyor. Basmış tekmeyi..... ...
-"Ne namazı bu len..? Ha... Ne namazı..? Orospu mu
olucen?!!!
-
Adam müftüye gitmis:
-"Yahu, hakikaten biz cennete gittigimizde huri alacak
mıyız?" demiş.Müftü de:
-"Namazını kılar, orucunu tutar, zekatını verirsen 4
huriyi alacaksın elbette" demiş. Ama adamın derdi
başka:
-"Peki, benim hanım cennete gidince ne olacak?" diye
sormuş.Müftü cevap vermiş:
-"Ona da 4 Nuri düşer. Adam şaşkın:
-"Ne yani eşit haklara mı sahip olacaklar
Cennet'te? Koşa koşa evine donmuş. Bakmış karısı
namaz kılıyor. Basmış tekmeyi..... ...
-"Ne namazı bu len..? Ha... Ne namazı..? Orospu mu
olucen?!!!
-
Bir ermeni mahallesinde çok zengin ama yaşı seksenin üstünde bir adam varmış. Aynı mahalledeki çok fakir ama oldukçada güzel bir genç kızla evlenmek istemiş ve para zoruyla muradına ermiş. Ama zifaf gecesi adam ölmüş, bunun üzerine savcı kızı sorguya çekmiş;
- Anlat bakalım kızım ilk gece ne oldu?
- Valla savci bey üsseriiime çiktii titremeye bassladıı, ben sandiim geloooor meğersem gidooormisss..
-
Bir ermeni mahallesinde çok zengin ama yaşı seksenin üstünde bir adam varmış. Aynı mahalledeki çok fakir ama oldukçada güzel bir genç kızla evlenmek istemiş ve para zoruyla muradına ermiş. Ama zifaf gecesi adam ölmüş, bunun üzerine savcı kızı sorguya çekmiş;
- Anlat bakalım kızım ilk gece ne oldu?
- Valla savci bey üsseriiime çiktii titremeye bassladıı, ben sandiim geloooor meğersem gidooormisss..
-
Uçakta kapı açılmış acemi erler teker teker paraşütle aşagı atlıyorlardı.
Sıra temele geldiginde komutanına dönerek; komutanım dün gece rahmetli annem rüyama girdi; oğlum o paraşütle atlama açılmayacak dedi
komutan atla oglum inanma böyle boş rüyalara der, fakat askeri ikna edemez.
Bunun üzerine ver onu bana al benimkini der ve degiştirirler.
Asker atlar ve paraşütü açılır süzüle süzüle aşagı dogru inerken başını kardırırki ne görsün; komutan paraşütü açılmamış mermi gibi aşagı dogru geliyor.
Tam yanından geçerken bagırır; komutanım.. komutanımm nereyeee
komutan hışımla bagırır; ananı s....
-
Uçakta kapı açılmış acemi erler teker teker paraşütle aşagı atlıyorlardı.
Sıra temele geldiginde komutanına dönerek; komutanım dün gece rahmetli annem rüyama girdi; oğlum o paraşütle atlama açılmayacak dedi
komutan atla oglum inanma böyle boş rüyalara der, fakat askeri ikna edemez.
Bunun üzerine ver onu bana al benimkini der ve degiştirirler.
Asker atlar ve paraşütü açılır süzüle süzüle aşagı dogru inerken başını kardırırki ne görsün; komutan paraşütü açılmamış mermi gibi aşagı dogru geliyor.
Tam yanından geçerken bagırır; komutanım.. komutanımm nereyeee
komutan hışımla bagırır; ananı s....
-
Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
- "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım."
Hakim kocaya sormuş:
- "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:
- "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine dönmüş:
- "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..."
:D:D:D
-
Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki." Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. açmışlar bakmışlar 8 tane don. "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş. "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler. Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......"
[8D][8D]