Cevap: İnternet Üzerinden Kumar
[QUOTE=kirinti;310639]Öncelikle Sana Bu Konunun İNTERNET ÜZERİNDEN KUMAR olduğunu Hatırlatırım.Konunun Dışında Kendi Fikirlerini Belirtipte Konuyu Kirletmeyiniz.
Doğru söylüyorsun kırıntı.Biz burada sadece tartışmamız gereken konuları görmek istiyoruz.Emre gibi arkadaşların yazdıklarını değil.Ahlak dersi de almak istemiyoruz. Sayın Erdoğan kırcalı siz de hep muhalifsiniz bize.
[QUOTE=eroltop;310651]
Alıntı:
kirinti rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle Sana Bu Konunun İNTERNET ÜZERİNDEN KUMAR olduğunu Hatırlatırım.Konunun Dışında Kendi Fikirlerini Belirtipte Konuyu Kirletmeyiniz.
Doğru söylüyorsun kırıntı.Biz burada sadece tartışmamız gereken konuları görmek istiyoruz.Emre gibi arkadaşların yazdıklarını değil.Ahlak dersi de almak istemiyoruz. Sayın Erdoğan kırcalı siz de hep muhalifsiniz bize.
Buralarda HUKUK adına birşey gören arkadaşların insaniyet namına yönetime haber vermeleri rica olunur...
Ahlaki boyutu geçicem. Senin ihtiyacın olan taraftan konuya bakayım bir de..
Banka öyle çat diye paranı iade etmeyecek. Aracı şirkete fax çekecek. Aracı şirket de durumu büroya bildirecek. Büro da muhtemelen hesabını inceleyecek, hangi gün hangi saatlerde para yatırdığını, bu paraları hangi ip'lerden hangi oyunlarda kaybettiğini döküm olarak çıkaracak. Bunlar bankaya savunma olarak gidecek. Bu işlemlerle uğraşan banka memurunun bu bilgileri emniyetle paylaşma ihtimali de var. Kabahatler kanunuyla uğraşma bir de..
Kaş yapayım derken göz çıkarma. Bir şirketi kredi kartı dolandırıcılığıyla suçlamak öyle basit bir şey değil. Gerekirse tüm avukatlarını seferber ederler. İnternet üzerinden ticaret yapan şirketler güvenilirliklerine çok önem verirler ve imajlarını zedeleyecek böyle durumlarda kolay kolay pabuç bırakmazlar.
sayın arkadaşlar emre ünalan kesinliklşe betssonun adamıdır alparslan ve ben bunu tespit ettik saygılarımla.
Bu siteye herkes üye olabilir.Her kesimden insan burada yazabilir. Kimi hak aramak için kimi hak arayana yardımcı olmak için.Bazıları da yorum yapmak için.Betssondan da olabilir.Doğaldır.saygılarımla.
[QUOTE=eroltop;310651]
Alıntı:
kirinti rumuzlu üyeden alıntı
Ahlak dersi de almak istemiyoruz. Sayın Erdoğan kırcalı siz de hep muhalifsiniz bize.
Muhalifim, evet.Kumar oynamayı seçmişsiniz, oynamışsınız.Adı üstünde kumar, ya kazanırsınız, ya kaybedersiniz.Kazanırsanız hakkıyla,usulünce kazanmayı, kaybederseniz hakkıyla usulünce kaybetmeyi bileceksiniz.Ben kaybettim, bana ne bana ne yasal boşluk var, bankanın bu ödemeyi yapmaması lazımdı nerde hukuk,nerede adalet serzenişlerinizin timsah gözyaşları olduğunu düşünüyorum.Siz yasal olmayan kumarı oynarken hukuk neredeyse, şu anda da orada,sizin karşınızda!
Burada yazı yazabilecek durumda olan kimseye , hiç kimsenin ahlak dersi vermeye çalışmak gibi yükümlülüğü de yok, hakkı da yok, ama hepsinden öte HİÇ KİMSENİN BİR BAŞKASINA HAKARET ETMEYE HAKKI DA YOK.
Doğru olan doğrudur,sizin hoşunuza gitse de gitmese de.Yapılan yanlış hakkında söylenenleri görmek istemiyorsanız,girmezsiniz siteye görmezsiniz.Siz görmeseniz de, burada konu hakkında fikri olanlar dile getirmeye devam edecektir.Site yönetiminin dahi yapmadığını yapıp, bu konu hakkında söylenebilecek bir şey kalmamıştır diyerek kapatabilme hakkınız olmadığını da öğrendiğinizi sanıyorum, haklarınızı çok iyi öğrendiğiniz gibi.
ben bişey tespit etmedim ya
Alıntı:
asevindik rumuzlu üyeden alıntı
sayın arkadaşlar emre ünalan kesinliklşe betssonun adamıdır alparslan ve ben bunu tespit ettik saygılarımla.
!!!
Alıntı:
alpalparslan rumuzlu üyeden alıntı
ben bişey tespit etmedim ya
????
:alala
sevgili alparslan sana minnettarım bugün 4. gönderdiğim itiraz dilekçeminde sonucunu aldım akbank garanti hsbc ve yapı krediden itiraz ettiğim tüm miktarlar tarafıma ödendi seni saygıyla selamlıyorum iyiki varsın ve iyiki bencillik edip ben aldım yeter demedin burada paylaşıp bizlerede yol açtığın yardımcı olduğun için milyonlarca teşekkürler...
sevgili alparslan sana minnettarım bugün 4. gönderdiğim itiraz dilekçeminde sonucunu aldım akbank garanti hsbc ve yapı krediden itiraz ettiğim tüm miktarlar tarafıma ödendi seni saygıyla selamlıyorum iyiki varsın ve iyiki bencillik edip ben aldım yeter demedin burada paylaşıp bizlerede yol açtığın yardımcı olduğun için milyonlarca teşekkürler