Re: Tuncay Özkan ne zaman tutuklanacak?
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Prof. Dr. Türkan Saylan evi aranmadan önce de ileri derece kanser hastasıydı, kemoterapi görüyordu. Evinin 7 saat aranması mı, aramadan sonra saatlerce çıktığı televizyon programları mı onu daha çok yormuştur diye düşünmek lazım.
Saylan'ın sağlık durumunu Ergenekon soruşturmasına bağlamak çok da doğru değil.
Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın ise, Türkiye'nin en önemli hastanelerinden birinin kurucusu olarak aylardır kalp rahatsızlığını keşfedememesi de enteresan. Eğer tutuklanmasaydı, belki de anjiyo olmasını gerektiren kalp sorunlarının farkına varamayacak, ani bir kalp kriziyle sevenlerinden ayrılacaktı. Bu tutuklama sayesinde yoğun iş temposu sırasında ihmal ettiği sağlığını gözden geçirme imkanını buldu.
Haberal serbest kalırsa, sağlığını ihmal edeceği yoğun iş temposuna dönmekte acele edebilir. Sağlığı tamamen düzelene kadar hastaneden çıkmasın.
Sahi bir de GATA'da tedavi gören Levent Ersöz vardı... Onun "yaşam savaşı"ndan pek bahseden yok.
Sayın sdt23, yorumlarınıza bakılırsa siz de, "Bu işte bir "Gatakulli" var." diyenlerdensiniz...
Alıntı:
Av.Dilek Kuzulu Yüksel rumuzlu üyeden alıntı
Sayın sdt23, yorumlarınıza bakılırsa siz de, "Bu işte bir "Gatakulli" var." diyenlerdensiniz...
ben bu kısacık ömrümde sdt 23ü ne demek istediğini anladım hemde bu kadar cehaletimle.
sdt 23 diyorki !
1 .cumhuriyetin ömrü bitti.
bunun için gerekli bütün veriler ortada.
derhal 2. cumhuriyet ilan edilmeli
bunun içinde gerekli ortam hazır.
hukuk mukuk hepsi guguk.
gatakulli varsa bile bir kaç kişi için. hukukullinin elinden türkiyem nasıl kurtulur ona bak sen sevgili AV. Dilek Kuzulu Yüksel bacım.................
ayazoglum
Baroların ortak açıklaması ve Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın konuşması, soruşturma ve gözaltılardaki özensizliğe dikkat çeken önemli uyarlar.
Demirel, m. e. karamehmet, çiller, emekli generaller (sözüm ona toplantı yapıp emr-i tavsiye yapanlar), hüsamettin özkan, aydın doğan, dalan, mesut yılmaz, sabit kanadoğlu, vs... bunlara da sıranın geleceğini düşünüyorum.
er veya geç mason düzeni ingiliz ekolü tarafından bozulacak...
bu arada akıllı davranırsak aradan yırtarız... ;)
Alıntı:
cubane rumuzlu üyeden alıntı
Demirel, m. e. karamehmet, çiller, emekli generaller (sözüm ona toplantı yapıp emr-i tavsiye yapanlar), hüsamettin özkan, aydın doğan, dalan, mesut yılmaz, sabit kanadoğlu, vs... bunlara da sıranın geleceğini düşünüyorum.
Akıllı davranmak derken neyi kastettiğinizi söyleyin ki anlayalım. Saldırı Cumhuriyet'in ortak değerlerinedir. Vatanın refleksleri yok ediliyor. Antiemperyalist duruş, Amerikan karşıtlığı yokediliyor. Hala yırtmaktan sözediyorsunuz.
Alıntı:
neyle?
ılımlı-islam senteziylemi?
Yoksa ''BOP giyotniyle'' anadolu elbisesini AB'nin giyebileceği ölçülere kadar kesip biçerekmi?
ayazoglum
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Akıllı davranmak derken neyi kastettiğinizi söyleyin ki anlayalım. Saldırı Cumhuriyet'in ortak değerlerinedir. Vatanın refleksleri yok ediliyor. Antiemperyalist duruş, Amerikan karşıtlığı yokediliyor. Hala yırtmaktan sözediyorsunuz.
Sizin vatanın refleksleri dedikleriniz nedir ki? Bu canlı bir organizma mı ki refleksi olsun. :)
Ama dediklerinizi anlıyorum refleks derken paralel kurulan devletin aali menfaatleri ve sözde cumhuriyeti koruma hakkı... Milleti uyutarak hayali korkularla korkutarak yapılan darbeler, ayar çekmeler vs... Evrensel hukuk kuralları bu ülkeye gelmeli ve artık bu oyunlardan kurtulmalıyız...
2003 Mart ın da ki tezkerenin intikamı alınıyor. Amerika nın köpeği olarak Irak a gitmediğimiz için cezalandırılıyoruz.
Alıntı:
Sizin vatanın refleksleri dedikleriniz nedir ki? Bu canlı bir organizma mı ki refleksi olsun. :)
Ama dediklerinizi anlıyorum refleks derken paralel kurulan devletin aali menfaatleri ve sözde cumhuriyeti koruma hakkı... Milleti uyutarak hayali korkularla korkutarak yapılan darbeler, ayar çekmeler vs... Evrensel hukuk kuralları bu ülkeye gelmeli ve artık bu oyunlardan kurtulmalıyız...
Hangi evrensel hukuk kuralları. ABD nin Irak ve Afganistan da uyguladığı kurallardan sözediyorsunuz herhalde.
Mehmet beyin VATANIN REFLEKSLERİ terimi üzerinde düşünülmeden çabucak edilmiş bir söz olduğu için yanlış. Sanırım TOPLUMUN REFLEKSLERİ ya da TOPLUMSAL REFLEKS olarak kullanılmış bir tamlama...
Toplumun refleksleri ya da toplumsal refleks anlamında düşünüldüğünde, toplumun canlı bir organizma gibi refleksleri olduğunu, asırların oluşturduğu tutum/davranış kodlarının yapay kodlarla sürekli değiştirildiğini ve netice itibari ile yapay kodlarla toplum olmaktan çıkartılıp, sürüleştirilmeye çalışıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.