bence şıklar eksik ve yanlış birde bu sitenin avukat sitesi oldugunu düşününce biraz degil baya bi acayibime gitti
Printable View
bence şıklar eksik ve yanlış birde bu sitenin avukat sitesi oldugunu düşününce biraz degil baya bi acayibime gitti
ii günler hanımefendi ben arazi davasıyla ilgili siteye bir soru sormak istyorum ama bir türlü o bölümü bulamıyorum yardımcı olursanız sewinirim
https://www.hukuki.net/newthread.php?do=newthread&f=26 buradan konu açabilirsiniz.
Merhaba,
Sitenize yeni üye oldum ve soru sormak istiyorum fakat bunu nasıl yapacağıma dair herhangi bir bilgi ve alan bulamadım.
Yardımcı olmanızı rica edip, konu açmak istiyorum.
Cevap almak istediğim acil bir durum var ama size nasıl soru soracağımı bilmiyorum.
Kısaca sorum; Ev sahibi oğlu evlenip oturacağı için, girerken boyasını yapmış olduğumuz evden bizi çıkarıyor.
Kira kontrat süresi doldu ama herhangi bir ihtar çekilmedi bize.
Yeni tutacağımız ev için boya ve nakliye gibi masraflar konusunda destek olması gerekir mi?
slm bı sorum olacak ancak nasıl nereye yazmam gerektığını bı türlü bılemedım lütfen yardımcı olurmusunuz...
Site cok kotu hani daha duzgun bir site olsa konuyla ilgili buradaki uyeliyimi iptal edicem
Hahhaayyyt kötüymüş sitemiz, kıskanç şey nolcak fıstık gibi sitemiz var maşallah şeytan kulağına kurşun.
konuyla ilgili değil ama siteye yeni üye oldum hukuk öğrencisiyim ders notları forumunda konuları göremiyorum..nedendir acaba? teşekkürler
Okul kimliğinizi taratıp Av.Emrah Yavuzcan'ın profili üzerinden mail atıyorsunuz.