Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya… İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç… Ben gördüm o da sensin HUKUKİNET..:DD:DD
Printable View
Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya… İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç… Ben gördüm o da sensin HUKUKİNET..:DD:DD
Değerli Hukukinet yöneticileri,böylesine geniş kapsamlı ve bilgi dolu site hakikaten bizleri çok memnun ediyor.Ben arama sayfasından biraz şikayetçiyim.Ya gerekli anahtar kelimeleri girmiyorum,yada o içerik yok.Mesela Hekimlerle ilgili davalara bakan Avukat arkadaşlarımızın isim listesini görmek istiyorum,fakat bulamıyorum.Bu konuda özellikle İzmir'de ikamet eden bir Avukat arkadaşımız varsa,bu kişi ile iletişime geçmek istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.Saygılarımla.
Doktor bey; Avukatlarda sizdeki gibi branşlaşma yoktur her avukat istisnasız her davaya bakmaya yetkilidir branşlaşma ihtiyaridir bir avukat sadece ceza davası alıyor olabiliyor veya boşanma veya icra, genellikle avukatlar hemen her davayı alırlar bakarlar. Ayrıca sitemizde avukat önerilmiyor yani aradığınız gibi bir sayfa yoktur. Bilhassa da bu şekilde yani internet üzerinden avukat edinmeyi hiç önermiyoruz. İnternet güvenli bir ortam değildir. Doğrusu yakın çevrenizden referanslı veya son çare bulunduğunuz yerde baroya gidip bu konuda yardım ve yönlendirme talep etmenizdir.
İlginiz için çok teşekkür ederim.Tavsiye ile avukat seçmek,sanırım direkt mahkum olmak gibi birşey.Dediğiniz gibi en güzel İzmir Barosundan yardım alayım.Bir soru daha,eğer Avukatım yoksa,devlet bize avukat tahsis ediyor değil mi ? Bunu da Baro gönderiyor herhalde.Şİmdiden teşekkürler.
Hayır devlet avukat göndermez avukatınızı siz bulmak zorundasınız. Siz suçlulara atanan müdafilerle karıştırdınız.
Hukukinetin ismi mi değişti?
Genel forumlar da bulunan konulara yorum yapınca yönetici onayından geçme zorunluluğu biraz mantıksız değil mi?Eğer yanlış bir durum ortadaysa kaldırılır sonradan ve özel mesaj göndermek için 29 mesaj atma zorunluğu
Özel mesaj atmak için 29 konu yazma gibi bir durum var saçma geldi. Niye diyeceksiniz, daha 14 adet konu yapmışım veya konuya yazmışım, ama benim açtığım bir konuya birisi özelden cevap yazmış ben karşılık veremiyorum.....
Sitede özel hukuki danışmanlık verilmemekte. Bu tip ihtiyaçları olanlar işin profesyoneli olan avukatlara başvurmalılar. Burada yapılan şey, insanların hukuk hakkında genel bir şekilde tartışmalarını sağlararak hukuki bilinci arttırmak. Toplum için çalışanların soruları cevapları ortada olmalı ki diğer insanlar da konu hakkında bilgi edinsin. Bu nedenle kendine özel muamale isteyenler gizli mesaj yolunu açmamızı istese de sitemizin misyonuna aykırı. Bilgi paylaşılacak ancak özel ilgi bekleyen bir zahmet avukata gidip, profesyonel hizmet alacak. Bu nedenle özel mesaj limiti uygulamasına devam edeceğiz.